Dodaj do ulubionych

POPIERAM BERNARDA

IP: *.gorzow.mm.pl 03.12.03, 04:28
Tylko Ameryka moze zapanowac nad tym europejskim motlochem do ktorego
zaliczam Francje,Niemcy i caly Benelux
Obserwuj wątek
    • Gość: xgwiak Re: POPIERAM BERNARDA IP: *.cvx11-bradley.dialup.earthlink.net 03.12.03, 04:31
      A ja NIe!!
      pozdr.
      • Gość: hej ! Re: POPIERAM BERNARDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 04:33
        A ja tak
    • Gość: xgwiak Re: POPIERAM BERNARDA IP: *.cvx11-bradley.dialup.earthlink.net 03.12.03, 05:45
      No to chyba ten poprzedni jest 55K
      Pozdrowka!!
    • Gość: Ktoś Re: POPIERAM BERNARDA IP: *.gorzow.mm.pl 03.12.03, 05:50
      Ty z Gorzowa, USArmy i takie bzdety piszesz.
      Wstydż się. A może pomyliłeś imiona?
    • Gość: Bernard Re: POPIERAM BERNARDA IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 03.12.03, 06:43
      Hey US Army,
      Thank You Sir,
      Pozdrawiam
      • Gość: USArmy Re: POPIERAM BERNARDA IP: *.gorzow.mm.pl 03.12.03, 08:16
        Bernardzie jeszcze raz slowa poparcia i pozdrawiam.
        Jestem podbudowany,ze sa jeszcze tacy ludzie,ktorzy oddaja moje poglady w 100%.
        • ant777 Re: POPIERAM BERNARDA 03.12.03, 08:31
          Też popieram Bernarda. Ale w sumie to nic to nie zmienia.
          • Gość: Bernard Re: POPIERAM BERNARDA IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 04.12.03, 10:10
            Hey mrowka,
            Zmienia i to bardzo. Dziekuje.
            I zobacz kto stanal w obronie wolnosci slowa (na tym Forum).
            Oczywiscie US Army!
            Na nich mozna liczyc.
            Maja na glowie Afganistan, Irak ...a jednak znajda czas by wpasc na Forum i
            wesprzec przyjaciela.
            Serdecznie pozdrawiam
            • Gość: Filip Re: POPIERAM BERNARDA - PARANOJA!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 04.12.03, 10:33
              Cześć Bernard, sorry, miało być hey!
              Patrz, znalazł się jeden sfrustrowany żołdak. W przerwie w strzelaniu do kobiet
              i dzieci / w obronie własnej oczywiście / w Iraku albo w Afganistanie - popiera
              Bernarda. Europę uważa za motłoch. I tak jest bardziej oszczędny w słowach. Ty
              wyrażasz się jasno i po żołniersku: Europa to brudna kurwa!
              Dawno się tak nie ubawiłem - he he he. Ktoś popiera Bernarda! - he he he.
              • Gość: Bernard Re: POPIERAM BERNARDA - PARANOJA!!!!! IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 04.12.03, 10:38
                Hey Filip,
                Jak nie przestaniesz to powiem twojemu szefowi ze w pracy uzywasz komputer do
                lazenia po internecie...
                I usmiechnij sie balwanie. Za pare tygodni wiosna!
                Pozdrawiam
                • Gość: DZIADZIO JESTEM Z BERNARDEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 20:59
                  W czasie II wony Polacy ginęli na wszystkich kontynentach , za cały swiat.A co
                  robiła Francja i reszta europy?. Zabojady srali pod siebie ze strachu a szkopy
                  wyrzadziły nam tyle krzywdy co nikt inny.Jak moga nam teraz stawiac warunki i
                  straszyc , ze nie wejdziemy do unii jak wyslemy wojska do iraku.Szkopy powinni
                  srac szmalem w polska gospodarke , ze az huczy.Dobrze , ze polacy trzymaja z
                  amerykanami , bo tylko oni moga byc lojalni wobec nas.Niech arabusy troche
                  wezma sie za europe i nosa im utra , podkladajac kilka ladunków.Szczególnie
                  tym tchorzom!!!
                  • Gość: Tramwajarz Re: JESTEM Z BERNARDEM IP: *.gorzow.mm.pl 06.12.03, 01:53
                    Czyżby jakiś wysyp idiotów?
                    • Gość: mimi Re: Benio (NKB) - mimi z toba IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.12.03, 05:10
                      popieram benia, a nawet naszego kochanego benia (NKB), naprawde
                      a dlaczego nie?
                      czy to pierwszy taki przy->glup na tym swiecie, czy to pierwszy, ktory obraza
                      niby nie obrazajac?
                      czy to pierwszy, ktory nie ma poczucia rzeczywistosci?
                      czy to pierwszy ograniczony, monotematyczny, myslacy tylko o sobie?
                      czy to pierwszy, ktory poucza, wie najlepiej, na wszystko nma sposob, zawsze
                      doradzi, chociaz nikt go nie pyta, nie prosi, nie chce sluchac?
                      czy to pierwszy, co pcha sie w zabloconych butach do lozek naszych kochanek
                      wolajac o pokoj i sprawiedliwosc i niegrzeszenie?

NIE, po stokroc nie
                      dlatego popieram NKB, zamiast durnego millerowskiego, czy jak mu tam po tym
                      szczesliwym wypadku

ale mam szczescie, przypuscilem na NKB zmasowany atak, a NKB siedzi teraz w
                      samolocie, leci skladac lesiowi zyczenia z okazji, to mi nie odpyskuje swoim
                      pieprzonym hey
                      • Gość: Bernard Re: Benio (NKB) - mimi z toba IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 06.12.03, 10:33
                        Hey mimi
                        Niestety nie bede mogl poleciec do Polski teraz. Obowiazki, rozumiesz...
                        Oczywiscie bede tam w koncu Kwietnia. Na pare tygodni jak co roku.
                        Do milera sie nie wybiore. Nie bede mial czasu.
                        Oczywiscie fakt,ze myslisz o mnie tak duzo sprawia mi ogromna przyjemnosc.
                        Serdcznie pozdrawiam.
                        PS. Nie lubisz ludzi posiadajacych wlasne zdanie i opinie... Dlaczego?
                    • Gość: DZIADZIO Re: JESTEM Z BERNARDEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 13:22
                      Tramwajarz TY jesteś IDIOTĄ i ograniczonym obywatelem.
                • Gość: Filip Re: POPIERAM BERNARDA - PARANOJA!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 06.12.03, 21:47
                  Bernaed, ty już mnie straszyłeś policją, służbami specjalnymi, wywiadem i
                  kontrwywiadem. Teraz strzaszysz mnie moim szefem. Ależ proszę bardzo, Bernard,
                  proszę bardzo. Może Ci się uda. Piszesz, że przylatujesz wiosną do Polski, do
                  Europy. Ty - do brudnej kurwy???!!! Bernard, pomyśl, zastanów się. Chyba że
                  jesteś alfonsem. Zresztą, kto wie, jak tam z Tobą jest?
                  • Gość: USArmy Re:Bernardzik zapraszam na piwo ,kiedy bedziesz? IP: *.gorzow.mm.pl 07.12.03, 05:32
                    • Gość: Anty-Bernard Re:Bernardzik zapraszam na piwo ,kiedy bedziesz? IP: *.gorzow.mm.pl 07.12.03, 05:52
                      On już tu nie przyjedzie(-leci).
                      Dobrze wie, dlaczego...
                      Bo ja, kurwa, z Europy i bym mu prosto w łeb wypalił przed kościołem
                      Karmelitów - jak kiedyś Moskalom.
                      • Gość: mimi Benio w Polsce? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.12.03, 07:00
                        Nic sie nie martwcie. Nasz Kochany Benio (NKB) na pewno przyleci. Taka menda,
                        jedno mowi, drugie robi. Ale - przyzna sie po fakcie. Wiec nawet te sily, ktore
                        od wczoraj maluja plakaty powitalne (tadzio?) nie beda o tym wiedzialy. NKB nie
                        jest taki, by dac sie uszkodzic. A kilku chetnych juz widze (chlopaki nie
                        napalac sie za bardzo!). No i staruszke matule to wolno mu odwiedzic, co nie?
                        Ona, starownka, nic niewinna. Chyba jest nawet dumna z chlopaka, konmpa
                        przeciez nie posiada i sledzic, nie sledzi. Synus przywiezie prezencik,
                        posiedzi ze dwa dni, cmoknie w policzek i fruuuu.... O, jeszcze poleci do
                        tadzia, lewaka, choc sam jest prawakiem prokleinowskim i nie razem z nim
                        nienawidzi socjalistow. Ale NKB wszystko moze i wszystko wyjasni. Jak to
                        przyjaciel wszystkich nieprzyjaciol, eh, spadaj gnido.
                        • Gość: Bernard Re: Benio w Polsce? IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 07.12.03, 11:14
                          Hey mimi,
                          Kez cie bardzo kocham...
                          PS.
                          A moja mama nie staruszka... tak dla scislosci.
                          I z pewnoscia ladniejsza od Ciebie i lepiej od Ciebie gotuje.
                          Serdecznie pozdrawiam
                    • Gość: Bernard Re:Bernardzik zapraszam na piwo ,kiedy bedziesz? IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 07.12.03, 09:42
                      Hey US Army,
                      Dziekuje, z przyjemnoscia.
                      Pierwsza kolajke ja stawiam.
                      Jestem w Gorzowie koniec Kwietnia. Trudno okreslic dokladny dzien. Moj agent
                      strara sie cos zarezerwowac.
                      Chce byc obecny na odslonieciu pomnika Szymona.
                      Mam nadzieje ze wszyscy z Forum tam beda.
                      Byloby swpaniale wypic piwko z ludzmi z Forum.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: Filip Re:Bernardzik zapraszam na piwo ,kiedy bedziesz? IP: *.gorzow.mm.pl 07.12.03, 12:44
                        Znam kilkanaście, a może więcej osób, którym łyk piwa w Twoim towarzystwie
                        przez gardło by nie przeszedł! Wiesz, zasady się ma! Z osobami reprezentującymi
                        taki poziom jak Ty, po prostu się nie rozmawia. Chyba przyjdzie Ci pojechać na
                        Szczecińską, tam jest dla takich jak Ty towarzystwo. One, te twoje koleżanki,
                        być może będą Cię tolerowały. I zabierz ze sobą tego żołdaka z US army.
                        • darth4 Re:Bernardzik zapraszam na piwo ,kiedy bedziesz? 07.12.03, 13:25
                          Połowa postów dotyczy Bernarda i wygląda mniej wiecej tak.

B. lub ktoś kogo B. później popiera :
                          - sprawa jest taka a taka.
                          Kontr dyskutant :
                          - nieprawda bo cośtam
                          Bernard :
                          - nie masz racji i tu dodatkowe wsparcie atakujące lekko ale z mocą
                          Kontr dyskutanci :
                          - odpowiedź atakująca mocno
                          Bernard :
                          - odpowiedź lekka ale podtrzymująca ton dyskusji
                          Dalej naprzemian wiele razy tak samo.

Czy wam się już to nie znudziło ? Bernard przecież celowo podtrzymuje dyskusję
                          w tonie konfliktu. Może sie bawi i ma dużo czasu, a moze nawet cieszy się że
                          wyskoczył z "polskiego piekiełka" choć sam często w nim zupę miesza.

Odstręcza to innych od ciekawych dyskusji poniewaz większość ciekawych dyskusji
                          kończy się utarczkami z Bernardem w roli głównej.

Zauważyłem że niektórzy już :
                          - pisza tylko krótkie zdawkowe uwagi,
                          - wcale nie piszą.

Gorzowianie, dajcie juz spokój Bernardowemu ego i nie odstraszajcie innych
                          od "naszego" forum tym "polskim piekiełkiem".

A było tu czasem tak ciekawie i nie monotematycznie.
                          • Gość: Bernard Re:Bernardzik zapraszam na piwo ,kiedy bedziesz? IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 07.12.03, 15:47
                            Hey darth,
                            Calkowicie sie zgadzam.
                            Wole dyskutowac sprawy Gorzowa, mimo iz zgadzam sie, ze jestem niezmiernie
                            interesujaca osoba, godna watka tu czy tam... he he he
                            Serdecznie pozdrawiam.
                        • Gość: DZiadzio Re:Bernardzik zapraszam na piwo ,kiedy bedziesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 13:29
                          Nie obrazaj pań ze szczecinskiej i nie wypowiadaj sie za wszystkich , bo ja
                          piwko z Beniem chętnie sobie wypije.
                        • Gość: Bernard Re:Bernardzik zapraszam na piwo ,kiedy bedziesz? IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 07.12.03, 15:50
                          Hey Filip,
                          Bardzo mi przykro. Liczylem na Twoja obecnosc.
                          Pozdrawiam
                          • Gość: Filip Re:Bernardzik zapraszam na piwo ,kiedy bedziesz? IP: *.gorzow.mm.pl 08.12.03, 17:46
                            Liczyłeś, Bernard, a to ciekawe. Doprawdy. Jeżeli nawet jest tak, jak piszesz,
                            to się przeliczyleś. Ja z facetem, który określa Europę mianem brudnej kurwy,
                            piwa nie piję.
                            • Gość: Bernard Re:Bernardzik zapraszam na piwo ,kiedy bedziesz? IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 10.12.03, 03:50
                              Hey Filip,
                              Niech sie Europa zacznie prowadzic jak pozadna dziewczyna.... to nie bede.
                              Pozdrawiam
                              • Gość: Anty-Bernard Re:Bernardzik zapraszam na piwo ,kiedy bedziesz? IP: *.gorzow.mm.pl 10.12.03, 04:05
                                Szaleństwo naszego ulubionego Benka postępuje. Nawet błędy ortograficzne
                                zdarzają mu się coraz częściej. Biedny. Języka w gębie zapomina? Chyba za mało
                                czyta, a za dużo pisze. No i jak zwykle nie ma racji, hehehe.
                                • Gość: Bernard Re:Bernardzik zapraszam na piwo ,kiedy bedziesz? IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 10.12.03, 04:48
                                  Hey anty...
                                  Musze tu sie z Toba zgodzic.
                                  Na 100 slow powiedzianych lub napisanych 99 w angielskim.. To sie musi odbic...
                                  Obiecuje popracowac nad moim polskim.
                                  Za bledy przepraszam. Przewaznie widze je juz po fakcie...
                                  Ale i tak ci dokopie ...he he he
                                  Caluje
    • hiro Re: POPIERAM BERNARDA 09.12.03, 18:22
      gorzow.mm-prawda?!
      • Gość: croll Re: POPIERAM BERNARDA IP: *.gorzow.mm.pl 10.12.03, 21:52
        Ludziska kochane!!!! Co to za czubek, ten cały niby Bernard? Facet musi mieć
        nieźle poprzekręcane w głowie.
        • Gość: Anty-Bernard Dla Crolla... IP: *.gorzow.mm.pl 13.12.03, 05:31
          Przypuszczam, że jesteś nowym internautą, przynajmniej na tym Forum. Proponuję
          ci wstępną lekturę tych wątków, w których wymądrza się nasz ulubiony Benek. Ja
          tak niedawno zrobiłem i ... natychmiast w genach zakodowała mi się ksywa Anty-
          Bernard. Nigdy jeszcze nie spotkałem faceta tak upierdliwego i denerwującego
          ludzi szukających odprężenia w lekturze Forum. Mimo, że mieszka gdzieś w
          Kanadzie, to interesuje go nawet taki temat, jak dokarmianie jakichś psów w
          Gorzowie. Przez tego dupka nie powstanie pomnik Szymona, bo wszystkich
          zainteresowanych już wypłoszył. Coś tam w katedrze chciał przebudowywać. A
          przede wszystkim pobił rekord debilstwa, nazywając Europę "brudną dziwką". Na
          pohybel sukinsynowi. Jeszcze go dopadnę (tak, jak on mnie) i mu dokopię.
          • Gość: Bernard Re: Dla Crolla... IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 13.12.03, 06:06
            Hey anty,
            Nie dziwka tylko kurwa... Niby mala ale jednak....
            Masz racje. Obchodzi mnie to co sie dzieje w Gorzowie.
            Pomnik stanie. Stanie dzieki inicjatywie i wytrwalosci wspanialych ludzi
            dzialajacych w Komitecie budowy.
            Forum nigdy nie bylo i nie bedzie jeszcze dlugo liczaca sie sila w Gorzowie.
            Gadamy tu....gadamy... a inni cos robia.
            Dzieki tym "innym" Gorzow rozwija sie i jest miastem z ktorego mozna byc dumnym.
            Serdecznie pozdrawiam
            PS. To prawda. Mieszkam w Kanadzie.
    • Gość: Bernard Re: POPIERAM BERNARDA IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 13.12.03, 21:04
      Hey US Aarmy,
      US pracuje nad tym... Pomalu i jak zawsze...skutecznie
      Pozdrawiam
      • Gość: croll Re: NIE POPIERAM BERNARDA IP: *.gorzow.mm.pl 14.12.03, 10:36
        • Gość: croll Re: NIE POPIERAM BERNARDA IP: *.gorzow.mm.pl 14.12.03, 10:38
          Wszystko wszystkim - ale żeby się szczycić tym, zę nazwało się Europę " brudną
          kurwą "!!!!!
          Ten cały Bernard to wyjatkowy skur......... i bydlak!!!!
          • Gość: Bernard Re: NIE POPIERAM BERNARDA IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 14.12.03, 21:13
            Hey croll,
            Bylo to okreslenie ktore przyszlo mi do glowy kiedy myslalem o zdradzie USA
            przez zachodnia Europe.

Amerykanie powiedzieli ze odbuduja wszystko co zniszczyli podczas wojny.. To
            dziesiatki miliardow dolarow.
            Zobacz co teraz Francja i Niemcy robia... Placza o kontrakty w Iraku. Chca
            zarobic. Pomoc w obaleniu tyrana nie bylo komu a teraz jak sie zachowuja?
            Wojna skonczona? Mozemy isc i zarabiac? Mamy nadzieje ze zolnierze USA i Polski
            beda nas chronic...Zadnej godnosci..
            Zalosne.
            Polska to perelka w tym niemiecko-francuskim bagienku...
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka