tethad31 29.04.09, 20:44 Cześć, wiecie gdzie w Gorzowie można naprawić parasol? Najlepiej w okolicach centrum... pozdrówka, TeDHaD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nicelus Re: naprawa parasoli IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.09, 21:11 tethad31 napisał: > Cześć, > wiecie gdzie w Gorzowie można naprawić parasol? u ryczera. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: naprawa parasoli 29.04.09, 21:34 u ryczera. ... poryczał sie ze smiechu? Nowy parasol 10 zł... naprawa - 8,50 zl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Parasoli i zapalniczek sie nie naprawia... IP: 139.142.19.* 29.04.09, 22:13 Hey, Tak juz jest... :):):):):) PS. Kiedys (slyszalem) parasol panie, to byl parasol... Teraz takie w Chinach byle co wyprodukowane co sie deszczu boi... I pelne olowiu... Do kosza i nowy kupic.. Ten Made in Poland... Wtedy naprawiac...bo jest co... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teekaa Re: naprawa parasoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 22:16 W zeszłym roku miałem ten sam problem. Kupiłem nowy parasol. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: naprawa parasoli 29.04.09, 22:51 Kiedyś był taki fajny cykl artykułów w Dużym Formacie- Ginące Zawody- m.in. także o parasolniku (jak to pięknie brzmi- parasolnik... :) Dawno temu punkt naprawy parasoli był na Strzeleckiej i... chyba nadal jest a pytający o tym wie? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: naprawa parasoli 29.04.09, 23:33 o parasolniku ... to legendy krążą po sopockim Monciaku... chodził kiedyś po plazy i molo parasolnik w róznyc przebraniach z parsolka w dłoni... i krynolinach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: naprawa parasoli IP: 139.142.19.* 30.04.09, 04:47 Hey werty, Parasol nos i przy pogodzie... :):):) PS.Hey! Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Parasolnik 30.04.09, 08:56 Fantastyczna postać! Szkoda, ze już nie ma takich Parasolników. "...Wszyscy go znali w Sopocie. Z tych anegdot i opowieści najbardziej podoba mi się ta o dzieciach. Kochały go, a on rozdawał im cukierki. Ponoć chciał je zaczarować, żeby za szybko nie stały się dorosłe. I chyba mu się udało. Tamte dzieci mówią dziś, że stał się częścią ich pamięci. Dlatego zostanie w nich do końca życia..." sopot.naszemiasto.pl/wydarzenia/848610.html Odpowiedz Link Zgłoś