wolfenstein3d 30.04.09, 01:37 Wpisujcie tutaj nazwiska kandydujących europosłów którzy nie znają języka angielskiego (albo którzy deklarują że sie go nauczą jak ich wybierzecie rotfl) żeby było wiadome na kogo nie głosować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Ja powinienem byc euro-poslem IP: 139.142.19.* 30.04.09, 04:39 Hey, Znam biegle jezyk polski i angielski, co znaczy ze rownie czesto popelniam w nich bledy... Jestem przystojny, wysoki, inteligentby, wesoly, dowcipny i cholernie seksowny... Komuchy uwazaja mnie za wroga a antykomuchy za jeszcze wiekszego... Kazda dobra sytuacje w wojne przerobie w 5 minut i kazda wojne w pokoj jeszcze szybciej... Nigdy sie nie myle... Pieniedzy nie potrzebuje ale przyjme jedynie wysoka zaplate za moje uslugi...A co...a jak... Gorzow uczynie stolica Europy... Glosujcie na mnie... Jak mnie na liscie nie znajdziecie...to wcale nie glosujcie... Po co glos marnowac... he he he I to sa jaja :) Jestem wrogiem zlej kuchni i pisu!!! Odpowiedz Link Zgłoś