Gość: ochrzczony,nieiwrz IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.03, 09:42 Na Al.kontytucji 3 majazapijaczony kapelan lubuskich strażaków spowodoeał wypadek drogowym swoim samochodem za "ciężko"zarobione pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aborys Re: I ZNOWU PIJANY TZW. DUCHOWNY 30.12.03, 09:48 Gość portalu: ochrzczony,nieiwrz napisał(a): > za "ciężko"zarobione pieniądze. Skoro jesteś nieiwrz, to sądzę, że nie za Twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
gtk Re: I ZNOWU PIJANY TZW. DUCHOWNY 30.12.03, 19:49 aborys napisał: > Gość portalu: ochrzczony,nieiwrz napisał(a): > > > za "ciężko"zarobione pieniądze. > Skoro jesteś nieiwrz, to sądzę, że nie za Twoje. W tym problem właśnie, aborysie, że w Polsce często za moje. Jakem niewierzący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jopek Re: I ZNOWU PIJANY TZW. DUCHOWNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 22:00 nie rozumiem.. jakes niewierzacy to zes zlamanego grosza nie dal chyba na tace, nie? ja jestem wierzacy wiec wara od mojego kapelana - moja kasa, moj kosciol, moj kapelan, moje sprawy - a reszta spadac Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: I ZNOWU PIJANY TZW. DUCHOWNY 31.12.03, 00:11 Gość portalu: jopek napisał(a): > jakes niewierzacy to zes zlamanego grosza nie dal chyba na tace Kościół jest w pewnym stopniu finansowany przez państwo, czyli każdego podatnika. Przeważnie pośrednio. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: I ZNOWU PIJANY TZW. DUCHOWNY 31.12.03, 08:49 No dobra. Temat rozmydlony, nie będędalej rozmydlał. Gnojek jest, bo spowodował wypadek, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochrzczony,nieiwrz Re: I ZNOWU PIJANY TZW. DUCHOWNY IP: *.gorzow.mm.pl 31.12.03, 11:39 Za to co wy wierzący dajecie na te tace to nie starczyło by im nawet na dobre jedzenie jakim się raczą tzw.duchowni.A utrzymanie kościołów i inne ich zachcianki są sponsorowane,często z pieniędzy wszystkich podatników.Kto myśli inaczej jest zwykłym katolickim głąbem. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: I ZNOWU PIJANY TZW. DUCHOWNY 31.12.03, 11:52 Gość portalu: ochrzczony,nieiwrz napisał(a): > utrzymanie kościołów i inne ich zachcianki To także moja zachcianka. I moich dzieci. I żony. I kilku wujków i ciotek. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: I ZNOWU PIJANY TZW. DUCHOWNY 31.12.03, 19:58 Gość portalu: ochrzczony,nieiwrz napisał(a): .Kto myśli > inaczej jest zwykłym katolickim głąbem. mam ci znowu nawtykać dziecko!? używasz już kolejnego nika z tego samego adresu!-jak to nie ty po powiedz koleżankom -żeby były bardziej bardziejsze hirro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWCh Stilon To dzieci szatana, a nie księża ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.04, 09:28 W wielu mądrych książkach mówiono o dzieciach szatana, którzy podając się za dzieci Boga będą masowo pojawiać się tuż przed końcem świata. No to chyba tak będzie, koniec świata ! Odpowiedz Link Zgłoś