Dodaj do ulubionych

Wypadek na Górczynie

05.01.04, 19:16
A ja spadłem z drabiny przy wieszaniu zasłony.
Zgniotłem dupskiem pająka, więc wypadek był o wiele dramatyczniejszy.
Wyborcza nie napisała...
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: Wypadek na Górczynie IP: *.gorzow.mm.pl 05.01.04, 20:26
      Jeśli drogi redaktorze nie znasz dokładnych szczegółów nie pisz pół-prawdy.
      Otóz, sam pomagałem poszkodowanym z Renaulta opuścić pojazd, przewrócony na
      dach,otóż były tam dwie osoby- mężczyzna kierowca, i kobieta -pasażer.A
      czerwony Peguot nie był wcale uderzony, aczkolwiek wymusił pierszeństwo.
    • Gość: open Re: Wypadek na Górczynie IP: *.gorzow.mm.pl 05.01.04, 21:32
      Na tym skrzyżowaniu powinno się postawić tablicę informacyjną ze zdjęciami od
      momentu ustanowienia krzyżówki. Było tu kilka przepięknych wręcz koncertowych
      kraks wynikajacych z ludzkiej głupoty.
      • Gość: Mieszkaniec Re: Wypadek na Górczynie IP: *.gorzow.mm.pl 06.01.04, 00:01
        Jeszcze przed założeniem światel na tym skrzyżowaniu jakiś głupek wymyślił,
        żeby Czereśniowa miała pierwszeństwo. Później to zmieniono, ale błąd ten do
        dzisiaj pokutuje, gdy nie działają światła. Wielokrotnie to obserwowałem.
        • Gość: mimi Re: Wypadek na Górczynie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.01.04, 05:45
          bardzo ciekawe okreslenie, pani kierownica byla uprzejma sie pogubic w
          przepisach

a na ktorej stronie?

nie zna babsko (31 letnie, czyli teoretycznie dojrzale) praw drogowych,
          wymusza, szantazuje, powoduje ludzkie nieszczescia, ot co!

nazywac rzeczy po imieniu by sie przydalo
        • Gość: Danny Re: Wypadek na Górczynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 11:35
          Niedoświadczonym kierowcom wydaję się, że jak jadą szeroką ulicą, to znaczy, że
          ma ona pierwszeństwo.
          • Gość: Pacjent Re: Wypadek na Górczynie IP: *.gorzow.mm.pl 06.01.04, 19:56
            Wydaje mi się, że wypadek spowodowany głupota... tak powszechna.. nie jest
            godnym materialem do druku... niedługo Sz.P. Redaktor aby zapełnic dziure w
            gazecie z wielką pompą opiszę osrane dziecko w żłobku... to jest dopiero
            sensacja... wystarczy rozejrzeć się dookoła i napisać coś co ludzi zaciekawi
            lub innych zdopinguje do czegoś... a nie pisac... z wielką pompą o głupiej
            babie...
            • kompas2 Re: Wypadek na Górczynie 06.01.04, 20:25
              Bardzo niebezpieczne skrzyżowanie,nagminnym jest przejeżdżanie na dużej
              szybkości na czerwonym świetle.
              Pole do popisu dla policji, która powinna ruszyć szanowne 4 litery z 40-stek i
              poskromić nieco temperamenta mistrzom kierownicy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka