aborys 05.01.04, 19:16 A ja spadłem z drabiny przy wieszaniu zasłony. Zgniotłem dupskiem pająka, więc wypadek był o wiele dramatyczniejszy. Wyborcza nie napisała... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Wypadek na Górczynie IP: *.gorzow.mm.pl 05.01.04, 20:26 Jeśli drogi redaktorze nie znasz dokładnych szczegółów nie pisz pół-prawdy. Otóz, sam pomagałem poszkodowanym z Renaulta opuścić pojazd, przewrócony na dach,otóż były tam dwie osoby- mężczyzna kierowca, i kobieta -pasażer.A czerwony Peguot nie był wcale uderzony, aczkolwiek wymusił pierszeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Wypadek na Górczynie IP: *.gorzow.mm.pl 05.01.04, 21:32 Na tym skrzyżowaniu powinno się postawić tablicę informacyjną ze zdjęciami od momentu ustanowienia krzyżówki. Było tu kilka przepięknych wręcz koncertowych kraks wynikajacych z ludzkiej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Wypadek na Górczynie IP: *.gorzow.mm.pl 06.01.04, 00:01 Jeszcze przed założeniem światel na tym skrzyżowaniu jakiś głupek wymyślił, żeby Czereśniowa miała pierwszeństwo. Później to zmieniono, ale błąd ten do dzisiaj pokutuje, gdy nie działają światła. Wielokrotnie to obserwowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Wypadek na Górczynie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.01.04, 05:45 bardzo ciekawe okreslenie, pani kierownica byla uprzejma sie pogubic w przepisach a na ktorej stronie? nie zna babsko (31 letnie, czyli teoretycznie dojrzale) praw drogowych, wymusza, szantazuje, powoduje ludzkie nieszczescia, ot co! nazywac rzeczy po imieniu by sie przydalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Wypadek na Górczynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 11:35 Niedoświadczonym kierowcom wydaję się, że jak jadą szeroką ulicą, to znaczy, że ma ona pierwszeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: Wypadek na Górczynie IP: *.gorzow.mm.pl 06.01.04, 19:56 Wydaje mi się, że wypadek spowodowany głupota... tak powszechna.. nie jest godnym materialem do druku... niedługo Sz.P. Redaktor aby zapełnic dziure w gazecie z wielką pompą opiszę osrane dziecko w żłobku... to jest dopiero sensacja... wystarczy rozejrzeć się dookoła i napisać coś co ludzi zaciekawi lub innych zdopinguje do czegoś... a nie pisac... z wielką pompą o głupiej babie... Odpowiedz Link Zgłoś
kompas2 Re: Wypadek na Górczynie 06.01.04, 20:25 Bardzo niebezpieczne skrzyżowanie,nagminnym jest przejeżdżanie na dużej szybkości na czerwonym świetle. Pole do popisu dla policji, która powinna ruszyć szanowne 4 litery z 40-stek i poskromić nieco temperamenta mistrzom kierownicy. Odpowiedz Link Zgłoś