basia-bma 24.07.06, 13:23 Czy ktoś był może ostatnio na basenie w Powsinie ? Jak tam jest ? Duży tłok ? Jaka woda ? W jakich godzinach jest czynny basen w tygodniu ? Ile kosztuje wstęp ? Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: basen w Powsinie 24.07.06, 23:00 tłok duży, ale warto.. cena 9zł osoba dorosła. otwarty do 18 od której nie pamiętam ale mają stronę w necie więc poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
basia-bma Re: basen w Powsinie 25.07.06, 12:36 Dzięki - a jaka jest głębokość basenu ? Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
meggg Re: basen w Powsinie 26.07.06, 20:08 duzy basen jest głeboki, tzn jakies moze 2,5m w najglebszym miejscu , ale nie jestem pewna no i brodzik dla maluszków pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basia-bma Re: basen w Powsinie 27.07.06, 08:52 A jaka jest głębokość dużego basenu w najpłytszym miejscu ? Na brodziki to moja panna jest trochę za duża . Najlepsza jest głębokość taka żeby sięgała do dna czyli ok. 90 cm. Czy woda jest wystarczająco ciepła, coś mi się obiło o uszy, że w Powsinie nie jest ona podgrzewana. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
meggg Re: basen w Powsinie 28.07.06, 14:13 ostatnio bylam w Powsinie w zeszlym roku i z tego co pamietam woda w najplytszym miescu siegala mi chyba do pasa, wiec ok.86 cm i chyba nie jest podgrzewana, pamietam, ze z prysznicy przy basenie leciała ciepła woda pozdr Odpowiedz Link Zgłoś