piekielna-diablica 28.02.10, 12:00 Czy któraś z Was miała z tym przygodę? Jak wygląda skóra posmarowana takim delikatnie brązującym balsamem w miejscach blizn (moje blizny mają już ponad rok)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szyszunia11 Re: Rozstępy a balsam brązujący 28.02.10, 12:06 daremny trud pisania - nie sądze, aby emamy miały na sobei coś tak szpecącego jak rozstępy no dobra - ja mam - ale zwłaszcza w miejscach i tak zasłoniętych przez odzienie, więc nogi sobie spokojnie mogę posmarować a nawet jak gdzies coś "błysnie" to nie mam zamiaru przejmować się Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Rozstępy a balsam brązujący 28.02.10, 12:49 ja mam kilka na biodrach jak brzuch rosl, to z tylu skore zabieral ale sa bardzo blade i praktycznie niedoczne balsam brazujacy je skutecznie pokrywa Odpowiedz Link Zgłoś
meg.123 Re: Rozstępy a balsam brązujący 11.03.10, 16:35 A co to są rozstępy????? to może to coś co mam na piersiach (ja myślałam, że to promienie słoneczka to coś co mam na brzuchu, boczkach i udach? )) Odpowiedz Link Zgłoś