Dodaj do ulubionych

Tabletki odchudzajace

21.03.04, 15:26
Witam Wszystkich,
Chciałabym pozbyć się 5 kg chodzę od dwóch miesięcy na cwiczenia ograniczm
słodycze,łykam chrom i magnezytki ale slabe mam efekty z dietami roznie
bywa .Moze ktos zna tabletki ktore pomagaja w maju lece do USA i chcialabym
ladnie wygladac.Prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • arwena_11 Re: Tabletki odchudzajace 22.03.04, 13:49
      Cześć
      Ja odchudzałam sie w zeszłym roku pod kontrolą lekarza. Najpierw miałam dietę
      Cambridge, a później z niej wychodziłam przy pomocy tabletek Meridia 10 lub 15
      ( to są tabletki wspomagające przemianę materii i tylko na receptę oraz diety.
      W sumie straciłam przez cztery miesiące 16 kg. i przez dwa kolejne udało mi się
      wagę utrzymać. Niestety były święta i cztery kilo doszło. Teraz podchodzę do
      drugiej tury ( jeszcze do wymarzobej wagi jakieś 8 kg.)Pozdrawiam Marta
      Ps. Ja jestem z Warszawy, i tu mogę podać Ci kontakt do tej Pani doktór.
      • beataxx Re: Tabletki odchudzajace 23.03.04, 07:55
        Czy mogłabyś napisać coś więcej o tych tabletkach? Czym różni sie 10 od 15 i
        dokładnie jakie mają działanie i jak się je przyjmuje? Też zaczynam cambrige i
        jeśli te tabletki ją wspomagają to czemu niesmile
    • look28 Re: Tabletki odchudzajace 22.03.04, 15:14
      Bardzo dziękuje za Twoja odp.ale jestem z Bialegostoku napisz sa to drogie
      tabletki ja nie lubie diet i dlatego szukam tabletek
      • monikazm Re: Tabletki odchudzajace 22.03.04, 16:33
        napisz prosze adres do p. dr. bo mnie to czeka jak skończe karmienie.
    • arwena_11 Re: Tabletki odchudzajace 22.03.04, 17:46
      Cześć
      Podaję adres dr. Stasiakowska, Fundacja Zdrowie NIekłańska 4/24 ( wejście od
      Londyńskiej ). tel.672-71-39, 672-78-39, emeil: poczta@fundacjazdrowie.com.pl
      Tabletki na jeden miesiąc kosztowały Meridia 10 ok 300 PLN ( zależy od apteki -
      rozbieżność do ok 60 PLN ), a Meridia 15 ok.360Pln. Oprócz tego byłam też na
      diecie - najpierw tydzień na samych owocach ok 800 kalorii, potem tydzień owoce
      i warzywa też 800 kalorii, następnie 1000 kalorii i 1200 kalorii ( dostałam
      gotowe zestawy, więc nie musiałam liczyć kalorii . Muszę zaznaczyć że na tych
      tabletkach taka dieta to nie problem, bo jeść się niechce, tylko bardziej się
      pocisz. Przy 1200 wprowadza się ćwiczenia. Poozdrawiam Marta
    • e-milly Re: Tabletki odchudzajace 25.03.04, 09:19
      mam pytanie do arwen: czy ta pani dr jest specjalistką od spraw pozbawiania
      pacjentki objętości, czy jest to internistka? I jak wytrzymałaś na cambrige???
    • kingaolsz Re: Tabletki odchudzajace 25.03.04, 17:01
      Niedawno kupowalam 15-tke i kosztowala 418 zl, najtaniej w miescie (Toruniu).
      Pozdr
      Kinga
      • ochotka69 Re: Tabletki odchudzajace 06.04.04, 22:40
        Kingaolsz mogłabyś mi dać namiar na lekarza, który ci przepisał te tabletki. Ja
        też jestem z Torunia
        dzieki marzena
    • look28 Re: Tabletki odchudzajace 25.03.04, 17:12
      widze ze sa jednak jakies tabletki ktore przynasza upragnione rezultaty .Moze
      mge je kupic bez recepty?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka