cmala 08.04.04, 00:31 Witam, a co myslicie o czerwonej herbacie, podobno dobra na powolne i skuteczne odchudzanie...czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronikarb Re: odchudzanie 08.04.04, 11:34 Witaj Niewiem czy to czerwona herbata, ale ja co miesiac spadam 2,5 kilo. Wiem bo waze sie dokladnie 1 kazdego miesiaca. Jednak pije ja regularnie okolo 5-6 filizanek. POzatym nie uprawiam zadnych cwiczen chyba ze przy maluszku (5 m- cy), nie jem slodkiego, ale nie odmawiam jak jest impreza. Renata Odpowiedz Link Zgłoś
cmala Re: odchudzanie 16.04.04, 23:57 dzięki za odpowiedź, i to chyba prawda, ja po drugim dziecku bardzo schudłam pijąc czerwona herbate a póżniej zaprzestałam i parę kilo wróciło, teraz znowu ja pije i widze poprawę...to miło jak sie chudnie powoli i bez wyrzeczeń polecam Odpowiedz Link Zgłoś
belcia22 a gdzie kupić... 17.04.04, 07:45 a gdzie kupic czerwona herbate ?? czy ona sie jakoś nazywa, czy poprostu czerwona herbata?? pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: odchudzanie 17.04.04, 12:44 A mi po niej strasznie cera sie pogorszyla... buuu i wiem ze nie bylam jedyna. Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka_p Re: odchudzanie 17.04.04, 17:55 A mozna ja pic karmiac piersia? Czy to jest cos takiego jak zielona herbata? I ja sie nazywa ta czerwona herbata? Jaka firma? Pytam tak dokladnie bo nie mieszkam w Polsce, ale w Londynie sa polskie sklepy i moze tutaj bedzie. MOja coreczka ma 6 miesiecy a mnie zostalo pare niepotrzebnych kilogramow. Dorotka Odpowiedz Link Zgłoś