mamulka-kubulka 27.04.04, 11:46 czesc mzm pytanie strasznie puchna mi nogi nie jestem w ciazy moze macie na to jakis sposob? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olaj10 Re: opuchniete nogi 27.04.04, 12:06 Cześć! Hmm, skoro puchną Ci nogi, to na pewno jest tego jakaś przyczyna. Może nosisz "najseksowniejsze skarpetki pod słońcem"? hihihi, czyli skarpetki i podkolanówki pończochowe, które uciskają lub zakładasz często nogę na nogę. Ale niestety muszę powiedzieć, że nogi nie puchną bez powodu. Jak bedziesz u swojego lekarza zapytaj, powinien wykonać kilka badań, a przede wszystkim zobaczyć te opuchliznę. Nogi mogą puchnąć od chorób nerek, stawów, alergii ... Broń Boże, nie straszę, ale nie zaszkodzi dmuchać na zimne ). Pozdrawiam i życzę zdrówka Ola Odpowiedz Link Zgłoś
mamulka-kubulka Re: opuchniete nogi 27.04.04, 12:54 usmiecham sie czytajac twoja odpowiedz wlasnie siedze w najseksowniejszych skarpetkach na swiecie z noga zalozona na noge a co do nerek to musze to sprawdzic bo mam problemy z nerkami-czeste zapalenia miedniczek nerkowych i samytch nerek pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olaj10 Re: opuchniete nogi 27.04.04, 14:42 No i wszystko jasne. Nie dość, że w pończochowych skarpetach, to jeszcze z chorymi nerkami. Nie ma się czemu dziwić, że masz napuchnięte nogi! Marsz do lekarza!! I daj znać co i jak. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś