Dodaj do ulubionych

Polećcie,proszę,balsam

01.07.11, 09:49
...do ciała,taki superpachnący,preferuję zapachy "jedzeniowe"- czekolada,kokos,wanilia,ale mogą też być inne,tylko nie Dior-nie stać mnie.
Obserwuj wątek
    • wuika Re: Polećcie,proszę,balsam 01.07.11, 09:51
      Z Yves Rocher (czy jak się to cholerstwo pisze) jest bardzo smacznie pachnący balsam truskawkowy (cała linia zresztą jest).
    • rita75 Re: Polećcie,proszę,balsam 01.07.11, 09:55
      wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19450
      ja lubię to...
    • nini6 Re: Polećcie,proszę,balsam 01.07.11, 10:10
      Z lekko kokosową nutą jest "powitanie z Afryką" - polecam, świetnie pacjnie i bajecznie odzywia skórę
    • black-cat Re: Polećcie,proszę,balsam 01.07.11, 10:19
      Bardzo lubię balsam opóźniający porost włosa czekolada z malinami z aromatherapy bar, świetnie nawilża, stosuję go na cale ciało. Smakowicie pachnie.
      W Douglasach jest seria kąpielowa I love... Żele do kąpieli i masła do ciała. Jest kokos, lody waniliowe, koktail mleczno-truskawkowy, owoce leśne.
      Ostatnio widziałam balsam Garnier z masłem kakaowym. Przyjemny zapach kakao.
      AA też ma balsamy. Jest m.in. malina, kakao, a z "niejedzeniowych" przyjemna róża herbaciana, całkiem inna od babcinych róż, które zwykle można spotkać w balsamach.
      Całe mnóstwo balsamów jest w TK Maxx. Ostatnio wąchałam miłą gardenię i różę (nie pamiętam marki).
      No i jeszcze masła do ciała z Dax Cosmetics: są chyba czekolada i marcepan. Wada: niezbyt dobrze się wchłaniają i nawilżają. Z Daxa świetny jest balsam z serii Perfecta - brązująco ujędrniający, do karnacji jasnej i ciemnej, o przyjemnym zapachu lodów waniliowych z bitą śmietaną.
      Yves Rocher zawsze na początku zimy wypuszcza serie limitowane. W ubiegłym roku mieli czekoladę z pomarańczą i coś migdałowego. Przez cały rok można kupić ich żele i balsamy "jedzeniowe": truskawkę, malinę, kokosa, wanilię, jagodę, czarną porzeczkę.
    • czarnaalineczka Re: Polećcie,proszę,balsam 01.07.11, 10:32
      yves rocher
      seria les plaisirs nature
      cala seria wlasciwie a moje ulubione to kokos i wanilia
    • mammajowa Re: Polećcie,proszę,balsam 14.07.11, 22:07
      masła z bodyshop wg mnie nie do pobicia. najbardziej lubię passiflorę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka