dekkkada 01.07.11, 09:49 ...do ciała,taki superpachnący,preferuję zapachy "jedzeniowe"- czekolada,kokos,wanilia,ale mogą też być inne,tylko nie Dior-nie stać mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wuika Re: Polećcie,proszę,balsam 01.07.11, 09:51 Z Yves Rocher (czy jak się to cholerstwo pisze) jest bardzo smacznie pachnący balsam truskawkowy (cała linia zresztą jest). Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Polećcie,proszę,balsam 01.07.11, 09:55 wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19450 ja lubię to... Odpowiedz Link Zgłoś
nini6 Re: Polećcie,proszę,balsam 01.07.11, 10:10 Z lekko kokosową nutą jest "powitanie z Afryką" - polecam, świetnie pacjnie i bajecznie odzywia skórę Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: Polećcie,proszę,balsam 01.07.11, 10:19 Bardzo lubię balsam opóźniający porost włosa czekolada z malinami z aromatherapy bar, świetnie nawilża, stosuję go na cale ciało. Smakowicie pachnie. W Douglasach jest seria kąpielowa I love... Żele do kąpieli i masła do ciała. Jest kokos, lody waniliowe, koktail mleczno-truskawkowy, owoce leśne. Ostatnio widziałam balsam Garnier z masłem kakaowym. Przyjemny zapach kakao. AA też ma balsamy. Jest m.in. malina, kakao, a z "niejedzeniowych" przyjemna róża herbaciana, całkiem inna od babcinych róż, które zwykle można spotkać w balsamach. Całe mnóstwo balsamów jest w TK Maxx. Ostatnio wąchałam miłą gardenię i różę (nie pamiętam marki). No i jeszcze masła do ciała z Dax Cosmetics: są chyba czekolada i marcepan. Wada: niezbyt dobrze się wchłaniają i nawilżają. Z Daxa świetny jest balsam z serii Perfecta - brązująco ujędrniający, do karnacji jasnej i ciemnej, o przyjemnym zapachu lodów waniliowych z bitą śmietaną. Yves Rocher zawsze na początku zimy wypuszcza serie limitowane. W ubiegłym roku mieli czekoladę z pomarańczą i coś migdałowego. Przez cały rok można kupić ich żele i balsamy "jedzeniowe": truskawkę, malinę, kokosa, wanilię, jagodę, czarną porzeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Polećcie,proszę,balsam 01.07.11, 10:32 yves rocher seria les plaisirs nature cala seria wlasciwie a moje ulubione to kokos i wanilia Odpowiedz Link Zgłoś
mammajowa Re: Polećcie,proszę,balsam 14.07.11, 22:07 masła z bodyshop wg mnie nie do pobicia. najbardziej lubię passiflorę. Odpowiedz Link Zgłoś