milenka29 22.05.04, 13:10 Witam po porodzie, a było to trzy lata temu powstały rozstępy najwiecej mam na brzuchu i udach, czy da się czymś to jeszcze zlikwidować, a może znacie jakieś dobre preparaty które pomagają? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotaww Re: CO POLECICIE NA ROZSTĘPY? 22.05.04, 13:24 Ja rozmawiałam na ten temat z kosmetyczką, ona twierdzi, że one nie znikna, mozna tylko ujędrnić skre w tym miejscu, ale rozstępy zostana, może będa mniej widoczne, ale nieznikną. Ja używam kremów Avon, ujędrniającego, na biust na rozstępy i cellulitis, ale wybór nalezy do ciebie. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
milenka29 Re: CO POLECICIE NA ROZSTĘPY? 22.05.04, 16:34 Witam i bardzo ci dziekuje za rade, pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
lika_26 Re: CO POLECICIE NA ROZSTĘPY? 23.05.04, 13:54 Słyszałam,że najlepiej rozstepy usówac laserem. Nie wiem,ile takie zabiegi kosztują,ale podobno efekty są rewelacyjne. Im "świeższe" rozstepy tym szybciej sa usówane, czy ktoś robił taki zabieg? pozdrawiam lika Odpowiedz Link Zgłoś