Dodaj do ulubionych

depilacja bikini i pach

23.05.04, 21:50
Czy któraś z was robi TO woskiem albo depilatorem elektrycznym.I jesteście
zadowolone? Mam dość żyletki, kupiłam depilator elektryczny ,wydepilowałam
nogi i jestem bardzo zadowolona. Troszkę bolało, ale dużo zależy od
nastawienia
Obserwuj wątek
    • mysiam Re: depilacja bikini i pach 23.05.04, 21:56
      Hej,ja nogi też traktuję depilatorem elektrycznym .Bikini i pachy również
      próbowałam ale zrezygnowałam i wybrałam wosk-szybko i skutecznie -
      • mrufkaa Re: depilacja bikini i pach 23.05.04, 22:42
        Kasiu,
        czy mi sie wydaje czy ja Cie wieki na forum nie widzialam???
        Pozdrowionkasmile)))
        • marta76 Re: depilacja bikini i pach 23.05.04, 23:33
          nogi robię od ponad 10 lat depilatorem elektrycznym.Natomiast pachy do tej pory
          żyletką(co 2 dzięn mimi,że nie mam dużego zarostu ale mnie denrwuje odrost)
          bikini kremem.Byłam ostatnio na bikini i pachach woskiem i rewelacja.I teraz
          zawsze bedę te miejsca traktowała woskiem.Minusem jest to,że troszkę trzeba
          odczekac przed kolejną wizytą ,żeby odrosły włoski.
          • kasiajan Re: depilacja bikini i pach 23.05.04, 23:38
            A jak długo ma się spokój po depilacji? I czy strasznie boli?
        • kasiajan Re: depilacja bikini i pach 23.05.04, 23:37
          Cześć mruffka,tak to ja. I co, Ty dalej tak daleko? Jak Ci tam? Jak Twoje baby?
          Pozdrowienia Kasia (no i co , schudłać już całkiem?wink Bo ja nie mogę!!!
    • olka444 Re: depilacja bikini i pach 26.05.04, 21:34
      pachy depilatorem z lodowa nalkadka nie boli az tak bardo a moje podniecenie
      bylo ogromne gdy zobaczylam te ogromne korzenie krore depilator wyrwal a ktore
      tak brzdko wydladaj po depilacji maszynka ,rewelacja, aha i mocno sobie skore
      naciagam cos jak przy brwiachsmilepolecam spokoj na ponad tydz przy maszynce
      musialam sie golic co dzien
    • lidek0 Re: depilacja bikini i pach 28.05.04, 15:17
      W życiu nie używałabym żyletki czy maszynki na pachy czy bikini i do tego
      powtarzać co 2 czy 3 dni? Po co wzmacniać włosy? Ja chodzę na ciepły wosk na
      bikini, pachy, łydki, wąsy. Robię to raz w miesiącu regularnie od 7 lat i mam
      jakieś 80% mniej włosów, niedługo wogóle nie będe musiał. Wosk to rewelacyjny
      wynalazek, mniej boli o depilatora bo skóra sie rozgrzewa od wosku.
      • wolna_amerykanka Re: depilacja bikini i pach 30.05.04, 00:14
        cześć dziewczyny, czy któraś z was używała może wosku w domowych warunkach?
        chce wyprobowac, ale nie wiem czy nie podraznie skory bardziej, niz przy goleniu
        • lidek0 Re: depilacja bikini i pach 30.05.04, 08:58
          Jeżeli użyjesz ciepłego wosku to nawet depilatorem podrażnisz bardziej bo wosk
          lekko rozgrzewa skróre i włosy łatwiej wychodzą. Ale moim zdaniem wygodniej
          jest jak robi to ktoś inny, samemu sobie jest dość niewygornie tym bardziej, że
          skórę trzeba napisać. Ja nawet u skometyczki czasami napinam jej skórę a ona
          odrywa plaster. Poza tym ona zrobi to szybkimi i zdecydowanymi ruchami, ja sama
          pewni ebawiłabym się z tym długo.
          • kasiajan Re: depilacja bikini i pach 03.06.04, 10:12
            Dzięki za wszystkie rady. Ale dziewczyny -jak to jest? Wydepilowałam nogi
            depilatorem braun, przez 2 tygodnie było cudnie, potem zaczęło mnie wszystko
            swędzić, potem okazało się ,że włosy się nie przebijają przez skórę ! Wiecie
            jak TO wygląda??? TRAGICZNIE!!! I co teraz ? Ani TO ogolić ani wyrwać!
            Czy po wosku też zdarzają się takie cuda?
            Kasiajan
            • lidek0 Re: depilacja bikini i pach 03.06.04, 11:06
              Depilatora nie używam, ale po wosku tak nie mam
      • ahonia Gdzie wosk w Wawie? 03.06.04, 10:42
        Może możecie polecić kosmetyczke w Warszawie, która robi wosk dobrze i w miarę
        delikatnie?
        Pozdrawiam
        • lidek0 Re: Gdzie wosk w Wawie? 03.06.04, 11:05
          Mogę w Ursusie, chodzę do niej od 7 lat i jestem b.zadowolona. Ceny normalne
          • ahonia Re: Gdzie wosk w Wawie? 07.06.04, 13:12
            Ursus może być,a dokładnie gdzie?
    • asiawi Re: depilacja bikini i pach 03.06.04, 20:59
      Cześć! Po depilacji depilatorem elektrycznym musisz tak co drugi-trzeci dzień
      potraktować miejsca depilowane peelingiem i wówczas włoski nie będą wrastać w
      skórę. Natomiast te ,które już wrosły musisz delikatnie wyciągnąć igłą
      lekarską .Powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka