Dodaj do ulubionych

ciało w połtora roku po porodzie

11.04.12, 17:37
witam,jestem prawie półtora roku po porodzie.zrzucilam cała baby weight a nawet więcej.niestety zauważyłam(zresztą tuz po porodzie dało się zauważyc)że cialo jak nie moje.zawsze było sprężyste a biust do góry(mam małe piersi)a teraz...cialo miękkie jak gąbka,biust choc nie duży opada i miekki taki jakiś.co najlepiej zrobić,jakie cwiczenia czy kremy?dodam,że już nie chcę zrzucic zadnych kilo tylko pojedrnic ciało.kilka kremów już zużyłam i nic.czy to juz tak zostanie.mam 33 lata to może dlatego...sad
Obserwuj wątek
    • mimi_chicago Re: ciało w połtora roku po porodzie 23.05.12, 05:59
      Cwiczenia poprawiajace tzw muscle tone; pilaties, joga, ciezarki, plywanie, spinning/rower swienie ujedrnia uda i posladki. Z wiekiem tracimy mase miesniowa, a cialo robi sie takie wlasnie "miekkie" bez regularnych cwiczen
      • e-milia1 cwiczyc 04.06.12, 19:18

jak juz wyzej kolezanka wspominala. ja od siebie dodam jeszcze bieganie kilka razy w tygodniu.
    • pinkdot Re: ciało w połtora roku po porodzie 26.01.13, 18:57
      Jestem prawie w Twoim wieku, a ciało mam lepsze po dziecku niż kiedykolwiek przed - wiek to żadne usprawiedliwienie, zwłaszcza tak młody jak 33 latawink. Ja intensywnie ćwiczę jogę (dynamiczną, asztangę) przynajmniej 4 razy w tygodniu, jak jest ciepło biegam (jestem piecuchem, zimą mnie nikt na jogging nie wygoni). Kremy nic nie dają, jeżeli się nie ruszasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka