09.08.04, 18:59
Dziewczyny, czego używałyście w ciąży na rozstępy? ja zużyłam dwa opakowanie
Musteli - dobre, ale strasznie drogie! zachciało mi się oszczędzać i kupiłam
penaten. Okropieństwo:/// rozsmarowuje się i wchłania jakąś godzinęuncertain
Czy jest cośp poza tymi dwoma produktami na naszym rynku, bo ja nie
widziałam??
Obserwuj wątek
    • aluniaaa Re: Rozstępy 09.08.04, 20:01
      Fissan w aptece za oklo 18 zł.bardzo dobry.Mi podpasowal bardzo,ewentualnie
      tanita - nie wiem czy jeszcze produkwoana,ale schodizly mi od niej rozstepy
      • utalia Re: Rozstępy 10.08.04, 00:16
        Ja bym nie polecala fissanu Raz tez go kupilam i dla mnie byl rowniez zbyt
        tlusty. Uzywalam Gerbera przez cla ciaze i jescze 3-4 miesice po porodzie. I
        nie mam ani jednego rozstepu. Krem sie od razu wchlanial i ladnie ujedrnial.
        Utalia
        • bella76 Re: Rozstępy 10.08.04, 12:50
          Utalia, a gdzie gerbera można kupić?? w aptekach? bo też nigdzie nie widziałam.
          • utalia Re: Rozstępy 10.08.04, 22:24
            Tak w aptekach ale oczywiscie nie w kazdej, poniewaz nie sposob aby kazda
            apteka miala caly asortyment kremow na rozstepy. Ale poszukaj, kiedys gerber
            mial sklepik na swojej stronie internetowej. Ja zwykle kupowalam ten krem na
            zakladke, jak jedna tubka byla w polowie to rozgladalam sie za nastepna aby mi
            nie zabrakla ani na jeden dzien. Mieszkam niedaleko Pisza a Pisz niewielkie
            miasto wiec nie mialam wiele aptek do wyboru. Zwykle mozesz poprosic w aptece o
            zamowienie. Utalia
    • taissa1 Re: Rozstępy 15.08.04, 16:32
      Polecam żel przeciw rozstępom i cellulitowi firmy ATW.
      Jest to balsam z 2 rodzajów bluszczu,alg morskich,kasztanowca i bylicy boże
      drzewko.Przywraca fizjologiczny stan skóry w miejscach obiętych zmianami typu
      cellulit i rozstępy.Działa zapobiegająco i łagodząco na zmiany skóry wywołane
      przerostem tkanki tłuszczowej.Doskonale nawilża,delikatnie natłuszcza skórę i
      szybko sie wchłania.Pozdrawiam,taissa
      • sylwia32 Re: Rozstępy 15.08.04, 18:40
        Taissa mam do Ciebie prośbę i napisz mi ile kosztuje ten kosmetyk .
        pozdrawiam
        Sylwia
        • taissa1 Re: Rozstępy 16.08.04, 10:26
          Żel ten kosztuje dokładnie 29.85 zł za tubkę 150 ml.
          Niestety jest tylko w sprzedaży pozasklepowej w sieci A.T.W.(tak jak Oriflame
          lub Avon).Pozdrawiam serdecznie,taissa
    • majoreczka Re: Rozstępy 21.08.04, 11:24
      Jestem trzy miesiace po porodzie i udało mi sie zachować skórę w bardzo dobrym
      stanie, więc szczerze polecam krem Gerber przeciw rozstepom, który stosowałam
      przez cała ciążę. Doskonale nawilża i ujędrnia skórę i łatwo się rozsmarowuje i
      wchłania. Z moich doswiadczeń nie polecam kremu Fissan , który dla mnie był
      tylko tłustą mazią pozostającą na powierzchni skóry.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka