Dodaj do ulubionych

TABLETKI ODCHUDZAJĄCE PO RAZ SETNY!!!!

26.09.04, 10:39
Po raz kolejny zakładam tego typu wątek!Piszcie drodzy panowie i drogie
panie , jakie tabletki są najskuteczniejsze!Wprawdzie są już jakieś
informacje na ten temat , ale porozrzucane po różnych wątkach...
Moze ktos doradzi co warto zazywac??
Ps: błagam tylko nie piszcie , że najlepiej ćwiczyć itp.
Obserwuj wątek
    • maniusza Re: TABLETKI ODCHUDZAJĄCE PO RAZ SETNY!!!! 26.09.04, 12:00
      nie pisać że lepiej ćwiczyć... ok. to mniej jedz! serio. to naprawdę działa
      tylko trzeba silnej woli i wytrwałości. naprawdę nie rujnuj sobie dziewczyno
      organizmu. wiem że to wydaje się najkrótsza droga ale... zastanów się proszę.
      • kosnik1 Re: TABLETKI ODCHUDZAJĄCE PO RAZ SETNY!!!! 26.09.04, 19:24
        Moja droga - problem polega na tym , ze ja wcale duzo nie jem!Uwazam na
        slodycze itp. , trenuje a mimo wszystko jestem NIEZADOWOLONY ze swojej wagi i
        figury!
        Musze jakos schudnac!
        • maniusza Re: TABLETKI ODCHUDZAJĄCE PO RAZ SETNY!!!! 26.09.04, 19:52
          ups!sorki wielkie za rodzaj żeński
          to się nie pcham z poradami, metabolizm damski a męski to dwa światy...
          pozdrawiam
    • lidek0 Re: TABLETKI ODCHUDZAJĄCE PO RAZ SETNY!!!! 26.09.04, 21:34
      Nie wynaleziono jeszcze takich co same działają. Dieta, ćwiczenia i efekty są.
      Skoro dalej jesteś z seibie neizadowolona to czemu nie ppójdziesz do dietetyka?
      • mamma.37 Re: TABLETKI ODCHUDZAJĄCE PO RAZ SETNY!!!! 27.09.04, 09:27
        Polecam metodę Montignaca.
        W dwóch słowach: rezygnujemy całkowicie z cukru w każdej postaci i tzw.
        czystych węglowodanów (bułki, ziemniaki, biały ryż.....)
        Wstukaj Montignac w wyszukiwarkę i poczytaj - dla mnie rewelacja.....
        • new5 Re: TABLETKI ODCHUDZAJĄCE PO RAZ SETNY!!!! 28.09.04, 14:48
          Ja również polecam MONTIEGO.
    • noa2003 Re: TABLETKI ODCHUDZAJĄCE PO RAZ SETNY!!!! 27.09.04, 11:15
      Ja łykam PU-ERH Z chromem i fukus 17, ale tylko dlatego że nie mogłam się
      opanować , jeśli chodzi o słodycze.Muszę przyznać , że u mnie zadziałało, jak
      narazie na Grześki , którymi się zajadała , nie mogę patrzeć. Pozdrawiam Kasia
    • beatag11 Re: TABLETKI ODCHUDZAJĄCE PO RAZ SETNY!!!! 28.09.04, 02:16
      szybko działajace tabletki....MERIDIA 15 ...niestety są na receptę.Wszyscy
      którzy stosowali w ciągu miesiąca gubili kilka kilogramów ,oczywiście zależy to
      od organizmu.Ja próbowałam i efekty są zadziwiające.Lek ten przepisywany jest
      na otyłość ,kosztuje 370-390zl zależy od apteki,bierze się 1tab na
      dzień,opakowanie starcza na miesiąc.
      • kingaolsz Re: TABLETKI ODCHUDZAJĄCE PO RAZ SETNY!!!! 28.09.04, 11:29
        Ale nie zawsze dzialaja. Ja jak bralam pierwszy raz to tez schudlam, a za
        drugim nie dosc ze nie schudlam to jeszcze serce zaczelo wariowac. To jest
        bardzo silny i grozny lek. Lekarz MUSI go nadzorowac. Poza tym w samych testach
        przed wprowadzeniem go na rynek , zmarlo 14 osob, wlasnie na serce.
        Trzeba uwazac.

Kinga
    • bonifacja Re: TABLETKI ODCHUDZAJĄCE PO RAZ SETNY!!! - ADIPEX 28.09.04, 11:50
      adipex kosztuje 100 zł na miesiąc jest czeskim odpowiednikiem meridii dostępny
      jest na receptę ale nie można go kupić w polsce (najlepiej zamówić w internecie)
      ja schudłam przez 2 miesiace 9 kg - super polecam nie ma uczucia głodu więc nic
      prawie nie jesz ja nie miałam żadnych skutków ubocznych, ale wiem, że nie mogą
      go stosować osoby z nadciśnieniem.
      pozdrawiam
      • noa2003 Re: TABLETKI ODCHUDZAJĄCE PO RAZ SETNY!!! - ADIPE 28.09.04, 14:27
        Bonifacja , mam prośbę , czy mogłabyś napisać stronę , gdzie można kupić ten
        lek , patrzyłam na Allegro , ale nic nie znalazłam. Z góry dzięki .
    • sm30 Re: TABLETKI ODCHUDZAJĄCE PO RAZ SETNY!!!! 29.09.04, 23:27
      Znajoma mojej mamy twierdziła, że po porodzie, przez ok.10 nie jest w stanie
      schudnąc bo taki ma organizm. Faktycznie - co najmniej 10 kg za dużo. Jest
      farmaceutką i właścicielką apteki więc wszystkie "cudowne preparaty" drogie i
      tanie, naturalne i nie - pod ręką. Nic nie skutkowało. A dlaczego ? Bo one
      najwyżej mogą lekko wspomóc gdy się utrzymuje żelazną dietę ( najlepszy środek -
      silna wola ). Te środki reklamowane są, że przy ich stosowaniu nie czuje się
      głodu. Głowę dam, że każdy kto ma nadwagę dawno nie pamięta co to głód, bo to
      nie z głodem się walczy tylko z łaknieniem i apetytem. I łykamy te środki na
      odchudzanie jednocześnie pochłaniając wciąż te same ilości jedzenia i dziwimy
      się, że efektów brak ( dziewczyny - czemu tak same się oszukujemy )
      To tak jakby wklepywać w siebie drogie kremy i dziwić się, że nie
      skutkuja gdy jednocześnie niedosypiamy, nie przebywamy na swierzym powietrzu,
      źle się odrzywiamy, palimy itp. Słyszałam super powiedzenie, że gdyby
      te "cudowne", drogie kremy i inne specyfiki naprawdę tak wiele mogły zdziałać
      to NIE BYŁOBY BOGATYCH STARYCH KOBIET.
      A wracając do farmaceutki która przez 10 lat mówiła że nic nie je i nie
      może schudnąć to pewnego dnia.... zakochała się, i miała tak silną motywację że
      UCZCIWIE wzięła się za siebie i jakoś schudła ( bez żadnych środków
      wspomagających )Oczywiście jeden może schudnąć 1 kg w tydzień a drugi tylko w
      miesiąc ale, że tak na koniec brutalnie powiem : w Oświęcimiu nie było
      żadnego "chorobliwego" grubasa. Nieoszukujmy się i bądźmy uczciwe same przed
      sobą - TYLKO SILNA WOLA !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka