Dodaj do ulubionych

Klinika odchudzania SABA - kto korzysta?

04.01.05, 08:01
Ciekawa jestem ile osób korzysta z ich pomocy przy odchudzaniu? Ja po 1
miesiącu mam 6kg mniej. Ważne, że przed pierwszą wizytą robiłam badania,
dieta dobrana indywidualnie i co najważniejsze jak coś znmienię w jadłospisie
to nie przerywam całej diety i to bardzo mi się podoba.
Obserwuj wątek
    • katarka Re: Klinika odchudzania SABA - kto korzysta? 05.01.05, 11:36
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=580&w=16922678
      Z tego co widze, sami zadowoleni sie wpisywali.
      • kaprysia Re: Klinika odchudzania SABA - kto korzysta? 06.01.05, 12:19
        Odradzam, Bedzińska faszeruje pacjentów Herbalifem bez atestu, a o "efektach"
        jej diety swiadczą gabaryty syna, który urzeduje w klinice, ze 120 kilo zywej
        wagi.
        • lidek0 Re: Klinika odchudzania SABA - kto korzysta? 07.01.05, 07:22
          Skąd masz takie informacje?
        • lidek0 Re: Klinika odchudzania SABA - kto korzysta? 09.01.05, 10:45
          To co proponuje jest dostępne w aptekach. Napisz proszę coś więcej, bo wierzyć
          mis ię nei chce, że w aptece sprzedają coś bez atestu. A tak przy okazji
          niemusisz brać preparatów dodatkowych, sama dieta daje efekty. Poza tym mnie
          przepisąła Herbaton, Kalma a to z Herbalifem nie ma nic wspólnego.
    • ankat2 Re: Klinika odchudzania SABA - kto korzysta? 10.01.05, 22:43
      5 lat temu leczyłam się w fili w Opolu.Schudłam 11 kg ale poza
      Herbatonem,Kalmsem brałam Avipron.Waga wróciła po 2 latach kiedy podreperowałam
      wątrobę bo było naprawdę krucho.Jeżeli polecą ci brać dodatkowe świństwa-
      uciekaj.Nawet cebuli nie mogłam jeść!
      Ania
      • lidek0 Re: Klinika odchudzania SABA - kto korzysta? 11.01.05, 07:12
        Ja tych dodatkowych preparatów nie brałam, na samej diecie ładnie chudne,
        nauczyłam się bardziej liczyc kalorie, czytać opakowania. Poza tym oni
        zmobilizowali mnie do zrobienia badań. A jak czytam tu na forum to nie widze
        nic lepszego, ciagle diety cud jedna dla wszystkich /a to normalne chyba nie
        jest/ więc pomyślałam, że spróbuję.
        • kasiazk Re: Klinika odchudzania SABA - kto korzysta? 11.01.05, 09:17
          Jak moze to byc dieta dobrana indywidualnie skoro jak czytam wszystkie
          dostalysmy takie same preparaty? Roznica dotyczy tylko pory obiadu.
          Co by jednak nie mowic, to dieta jest skuteczna - bardzo niska dzienna racja
          kalorii robi swoje.
          Pozdrawiam
          • lidek0 Re: Klinika odchudzania SABA - kto korzysta? 11.01.05, 21:43
            Preparaty może tak, ale czy takie same diety, bo o niej tu mowa. Poza tym
            przecież w odchudzaniu chodzi właśnie o zmniejszenie ilości spożywanych
            kalorii. A co powiesz o 14-stce czy innych wynalazkach? Tu przynajmniej
            zrobiłam badania, nie wszystkie preparaty stosuję, jak coś mnienię lub zjem nie
            tak to wcale nie przerywam diety, po prostu mnie schudnę. Przy innych dietach
            niestety tak nie ma.
            • lolalilu Re: Klinika odchudzania SABA - kto korzysta? 13.01.05, 12:14
              Lidek, a może powinnaś się zapisać do Strażników Wagi - cała masa moich
              znajomych pięknie chudnie dzięki tej metodzie... Spotkania są raz w tygodniu,
              nic nie musisz brać - żadnych preparatów. Uczą Cię liczyć punkty i to
              wystarcza. No i jak pójdziesz gdzieś na kolację, nie musisz rezygnować ze
              wszystkiego - wiesz co jest dla Ciebie najlepsze i to wybierasz. Ale można
              zjeść też pączka - tylko, że ma tyle samo punktów co obiad - więc masz
              wybór smile) Spotkania nie są drogie. Poszukaj ich strony...
              • lidek0 Re: Klinika odchudzania SABA - kto korzysta? 13.01.05, 21:44
                Ale ja tak na prawde nie muszę rezygnować z wielu rzeczy. I w Sabie i u
                Strazników Wagi /jak mi się wydaje/ ważne jest liczenie kalorii. Tu też mogę
                zjeść pączka, ale już powinnam zrezygnować z czegoś innego. Poza tym dodatkowe
                preparaty, które biorę teraz to Herbaton w napadach głodu /teraz już ich nie
                mam/, Kalmsa już nie łykam, bo żołądek mi się skurczył i tak bardzo głodna nie
                jestem, więc nie musze brac niczego na uspokojenie.
                • lolalilu Re: Klinika odchudzania SABA - kto korzysta? 13.01.05, 22:49
                  ale musiałaś... a u Strażników Wagi wszystko jest tak dostosowane, że nie
                  odczuwa się głodu. Starżnicy pomagają też ludziom z niedowagą. Można chodzić na
                  ich spotkania w ciąży i przy karmieniu piersią. Wszystko opiera się o system
                  punktów, a nie kalorii. Łatwiej się połapać. A dąży do wyrobienia prawidłowych
                  nawyków żywieniowych. Widzę coraz chudszych znajomych - w sumie 6 osób. I
                  jestem pod wrażeniem.
      • Gość: OktawianP Re: Klinika odchudzania SABA - kto korzysta? IP: *.146.105.242.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.05.18, 22:58
        Nie zgadzam się z Pani zdaniem. Ponad rok temu zapisałem się na wizytę w Sabie w Warszawie, zrobiłem zgodnie z zaleceniami badania na pierwszą wizytę i Pani doktor zauważyła u mnie duże nieprawidłowości, co przeoczył lekarz rodzinny i wyjaśniło się skąd miałem takie samopoczucie, a nie inne. Okazało się, że zawroty głowy i duże osłabienie to wynik głębokiej anemii. Kazała mi pogłębić diagnostykę, wyjaśnić konkretnie co się dzieje. Wróciłem po unormowaniu wszystkich badań i zacząłem odchudzanie pod okiem Pani doktor. Przestrzegałem się zaleceń i waga leciała. Kuracje zakończyłem na wiosnę tego roku i jak na razie waga dobrze się trzyma.
        • lidek0 Re: Klinika odchudzania SABA - kto korzysta? 14.12.18, 18:07
          A ile czasu zajęło wyszukanie wątki sprzed 13 lat?
    • kasia10001 Kalms 13.01.05, 08:09
      Tak mi się właśnie wydawało, że przy odchudzaniu trzeba brać jeszcze coś na
      uspokojenie ...
      Czy możecie mi napisać jak należy przyjmować Kalms? Raz dziennie? Rano?
      • lidek0 Re: Kalms 13.01.05, 21:45
        O ile dobrze pamiętam w godzinę po posiłku 3 razy dziennnie.
    • galunia1 Re: Klinika odchudzania SABA - kto korzysta? 09.02.05, 21:22
      Ja schudłam z nimi 18 kg, i juz 3 lata minęły a ja jestem szczupła.Nauczyłam
      się poprawnie odzywiać.

MB
      • lidek0 Re: Klinika odchudzania SABA - kto korzysta? 11.02.05, 07:47
        I o to chodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka