29.01.05, 17:14
Hej! Czy ktoś po ciąży próbował wyszczuplić się Guamem? Lepiej zrobić sobie w
domu, czy może iść do salonu i oddać się w ręce profesjonalistów? A może są
jakieś inne super skuteczne zabiegi?? Ktoś coś wie- może próbował?!
Obserwuj wątek
    • lidek0 Re: Guam ? ! 31.01.05, 07:35
      Myślałam o Guamie, ale nie miałabym tyle samozaparcia, żeby stosowac go w domu.
      U kosmetyczki stosowałam zabiegi cynamonowo-imbirowe. Na wybrane partie ciała
      kładzie się krem, owija folia i na godzinę pod koc lelektryczny. Potem nadmiar
      kremu ścierasz i myjesz następnego dnia rano. Ale same preparaty nei pomogą do
      tego dieta i ewentualnie świczenia.
    • ese1 Re: Guam ? ! 31.01.05, 09:58
      Sama stosowalam w domu. Wychodzilo taniej, a i czasowo lepiej, bo przy malym
      dziecku chcac to robic regularnie, zeby przynosilo jakis efekt, nie moglam
      sobie pozwolic na dlugie posiadowki u kosmetyczki. I efekt przynioslo nawet
      szybko.
      • inia25 Re: Guam ? ! 02.02.05, 12:39
        w salonie sie w ogole nie oplaca. opakowanie guamu na 10-15 zabiegow kosztuje
        200 zł, a w salonie jeden kosztuje 50-100.
        ja robilam w domu. maz mi nakladal guam i owijal folia, pozniej lezalam sobie
        pod cieplutka kolderka i kocykiem i ogladalam tv.
        super sprawa
    • miki133 Re: Guam ? ! 05.02.05, 10:38
      Czy faktycznie guam działa wyszczuplająco? i czy efekty długo się utrzymują?
      Słyszałam też o Agyptos!- może ktoś ma porównanie i wie czy efekty są lepsze...
      • joisana Re: Guam ? ! 28.02.05, 22:10
        Moja znajoma zafundowała sobie profesjonalny Agyptos(a trzeba wiedzieć, że są
        też zabiegi tak nazywane, a nawet klasycznego nie przypominają)-rewelacja, bo w
        trakcie zabiegów oprócz ogólnego chudnięcia i ujędrniania dodatkowo rzeźbi się
        konkretne partie (np. wystające poduszeczki między biodrami a udami). Po serii
        12 zabiegów z pulpeciątka z dużym celulitem i rozstępami stała się zgrabną,
        filigranową dziewczyną z super jędrnym ciałem. Jest jednak jeden bardzo duży
        minus tej kuracji-zapłaciła za to ponad 8 tysięcy zł. , mnie nie stać sad.

Ja porwałabym się raczej na guam w kwestii ujędrnienia, ale w Polsce i tak za
        drogo, dziewczyny przywożą go z wycieczek do Włoch, wychodzi 1/4 krajowej ceny.
        • meg233 Re: Guam ? ! 01.03.05, 15:49
          joisana napisała:

> Moja znajoma zafundowała sobie profesjonalny Agyptos(a trzeba wiedzieć, że są
          > też zabiegi tak nazywane, a nawet klasycznego nie przypominają)-rewelacja, bo
          w
          >
          > trakcie zabiegów oprócz ogólnego chudnięcia i ujędrniania dodatkowo rzeźbi
          się
          > konkretne partie (np. wystające poduszeczki między biodrami a udami). Po
          serii
          > 12 zabiegów z pulpeciątka z dużym celulitem i rozstępami stała się zgrabną,
          > filigranową dziewczyną z super jędrnym ciałem. Jest jednak jeden bardzo duży
          > minus tej kuracji-zapłaciła za to ponad 8 tysięcy zł. , mnie nie stać sad.
          >
          > Ja porwałabym się raczej na guam w kwestii ujędrnienia, ale w Polsce i tak za
          > drogo, dziewczyny przywożą go z wycieczek do Włoch, wychodzi 1/4 krajowej
          ceny.

o kurcze, ale drogo...
        • justa52 Re: Guam ? ! 03.03.05, 20:07
          joisana napisała:

> Moja znajoma zafundowała sobie profesjonalny Agyptos(a trzeba wiedzieć, że są
          > też zabiegi tak nazywane, a nawet klasycznego nie przypominają)-rewelacja, bo
          w
          >
          > trakcie zabiegów oprócz ogólnego chudnięcia i ujędrniania dodatkowo rzeźbi
          się
          > konkretne partie (np. wystające poduszeczki między biodrami a udami). Po
          serii
          > 12 zabiegów z pulpeciątka z dużym celulitem i rozstępami stała się zgrabną,
          > filigranową dziewczyną z super jędrnym ciałem. Jest jednak jeden bardzo duży
          > minus tej kuracji-zapłaciła za to ponad 8 tysięcy zł. , mnie nie stać sad.
          >
          > Ja porwałabym się raczej na guam w kwestii ujędrnienia, ale w Polsce i tak za
          > drogo, dziewczyny przywożą go z wycieczek do Włoch, wychodzi 1/4 krajowej
          ceny.
          sory nie wiem gdzie twoja koleżanka robiła te zabiegi,chyba w jakims super
          drogim centrum spa skoro tyle zapłaciła bo w warszawie ceny nie przekraczaja
          400 zł w lepszych salonach a pozatym jestem kosmetyczka i wiem ze wykonuje sie
          serie 4 - 5 zabiegów , bez diety i picia duzo wody polemizowała bym nad efektami

Guam działa jeszcze gozej wzasadzie działa na prychike nie na ciało jedynie
          skóra jest super gładka
          niestety bez zdrowego odzywiania i w miare regularnych ćwiczen i zdrowegu trybu
          zycia same zabiegi wam nie pomoga i jest to wyzucenie kasy w błoto
          jeżeli zastosujemy to wszystko razem efekty będa ale po kilku miesiacach jeżeli
          ktos ma silna wolę powodzenia
    • marta1974 Re: Guam ? ! 28.02.05, 15:59
      A gdzie można kupić Guam w Warszawie? Jak nie mam koca elektrycznego to
      wystarczy poprostu pod koc się położyć?

Marta mama "Kapsterka"
      • meg233 Re: Guam ? ! 01.03.05, 15:49
        no własnie ja tez mam ten dylemat, w domu czy do salonu?
        guam można kupić tutaj :
        www.allegro.pl/search.php?string=guam
        sama nie stosowałam, ale mam na niego ogromną chrapke smile)
    • joisana wklejam, będzie porządeczek ;-). 01.03.05, 15:51
      guam
      Autor: meg233 IP: (2895).lubin.dialog.net.pl
      Data: 01.03.2005 15:44 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      czy któras z was chodziła na takie zabiegi do profesjonalnego gabinetu
      kosmetycznego?
      jakie są skutki?
      • joisana Re: wklejam, będzie porządeczek ;-). 01.03.05, 15:53
        Moja znajoma właśnie chodzi, zadowolona jest bardzo, ale ona ma czas na 2
        godziny co 3 dni iść do kosmetyczki no i kosztuje to znacznie drożej niż jak
        się robi samemu.
        • inia25 guam 01.03.05, 22:52
          zabieg w gabinecie nie rozni sie niczym od tego zrobionego samemu, ale jest
          znacznie tanszy. wiem, bo moja szwagierka ma gabinet kosmetyczny i jak ktos
          chce guam, to kupuje go i sprzedaje klientce.
          GUAM w warszawie mozna kupic na ogrodowej (nie znam numery) w firmie cosmomed.
          duze opakowanie na jakies 10-15 zabiegow kosztuje 200 lub 300 zl (nie pamietam
          dokladnie).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka