mama_do_kwadratu 13.05.05, 19:49 Czy tylko ja jestem tak bardzo zawiedziona tym podkładem? ZERO trwałości, nie wymagam niczego wielkiego, ale to coś znika po chwili... Oprócz fajnego opakowania- wielkie rozczarowanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia33 Re: L'Oreal True Match :( 13.05.05, 21:26 Oj, a ja wprost przeciwnie! Uważam, że to najlepszy podkłąd, jaki do tej pory uzywałam. Świetnie się rozprowadza, wytrzymuje cały dzień, cera jest po nim super. Dla mnie rewwelacja. No i BARDZO wydajny! ALe jak widac, każdy ma inne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_do_kwadratu Re: L'Oreal True Match :( 13.05.05, 22:42 joasiu, fajnie, że tobie odpowiada dla mnie- porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus22 Re: L'Oreal True Match :( 14.05.05, 19:50 dla mnie super, fajnie kryje i się dobrze trzyma może kupiłaś jakąś podróbkę, w perfumeriach też to się zdarza niestety Odpowiedz Link Zgłoś
mama_do_kwadratu Re: L'Oreal True Match :( 15.05.05, 13:46 No w szoku jestem, kobiety... Podróbka raczej wykluczona, perfumeria zaufana. Przedtem miałam Ideal Balance- było OK. Chociaż dla mniemistrzem był AirWear. Odpowiedz Link Zgłoś