09.06.05, 14:28
Czy ktoras z was go stosowala? Juz przetestowalam wszystko:kremy,zele,piling
kawowy,olejki eteryczne,guam,inne zabiegi w salonach SPA.Oczywiscie nic nie
pomoglo.Wiec i do Cealinu podchodzilam z nutka niedowierzania i ironi.Jednak
zaprzyjazniona pania w aptece powiedziala ,ze zna osoby ktorym on naprawde
pomogl i juz po 2 mies bylo widac efekty.Kupilam go i czekam na cud! Macie cos
do dodania na temat tego specyfiku?
Obserwuj wątek
    • slawa05 Re: Cealin 06.12.05, 11:09
      Witaj
      rok temu po porodzie stosowalam cealin i schudlam 2 kg, a razem z kg
      wygladzilam troche cellulit.
      pozdr.
      • danik1 Re: Cealin 11.12.05, 21:30
        Napiszcie cos wiecej na temat tego specyfiku. Na co on jest?? na cellulit???
        Jakie ma dzialanie i jaka cena?
        • slawa05 Re: Cealin 13.12.05, 14:57
          Szczerze mówiąc to on ma być na celullit ale widzę, że bardziej modeluje
          sylwetkę.
          • basiae Re: Cealin 14.12.05, 13:37
            Dziewczyny w jakich dawkach go stosowałyście na opakowaniu jest od 1-3 dziennie?
            poza tym czytałam niedawno o specyfiku o nazwie APLEFIT podobno ma to samo
            działanie wiecie coś na jego temat?
            pozdrawiam Basia
            • slawa05 Re: Cealin 21.12.05, 10:42
              Witam wszystkie dziewczyny odwiedzające ten temat.
              Do basiae. Ja właśnie kończę pierwsze opakowanie Cealinu. Brałam 3 tabletki
              dziennie. Teraz, przy drugim opakowaniu bedę już brała po 2 tabl. dziennie.
              Coprawda nie ma żadnego rewelacyjnego środka "cud" na cellulit ale muszę
              przyznać, że po Cealinie właśnie mój cellulit zmniejszył się, mało tego jestem
              pod wrażeniem bo schudły mi troszeczkę nogi, także w talii i biodra, a piersi
              zrobiły się takie bardziej sexy
              Jedynie moja waga stoi w miejscu co mnie ogromnie denerwuje bo nie wiem co się
              dzieje.
              Pozdrawiam
              • basiae Re: Cealin 21.12.05, 11:40
                Hej!
                A ja w ubiegłym tygodniu kupiłam "aplefit" i zauważam spadek wagi o ok. 1 kg z
                groszami. Najbardziej widzę to po ubraniach. wprawdzie nie wiem czy to zasługa
                tylko tego specyfiku, który jem raz dziennie przed lub po obiedze (zalecane tak
                jek przy cealinie 1-3 tabl. )bo równocześnie stosuję serum Kolastyny na
                cellulitis i nie jem kolacji a dokłądnie węglowodanów po 18-19 g.
                pozdrawiam Basia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka