xxagaxx 25.06.05, 15:18 Czy możecie mi polecić jakiś dobry gabinet kosmetyczny/zakład wykonujący w Krakowie depilację laserem okolic bikini? I ile to mniej więcej kosztuje? Czy faktycznie ma się już na długo święty spokój? I nie boli? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrycja781 Re: Depilacja laserem 25.06.05, 16:57 Mogę z całą pewnością odpowiedzieć na twoje ostatnie pytanie. Otóż boli. Depilowalam się miesiąc temu we Wrocławiu, zapłaciłam 300złotych. Niestety włosy mimo wszystko zaczęły odrastać (zwykle potrzebnych jest kilka zabiegów) Odpowiedz Link Zgłoś
edi77 Re: Depilacja laserem 25.06.05, 21:15 Hej Patrycja, ja tez jestem z Wroclawia i mysle o takim zabiegu, gdzie Ty robilas? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karlik1984 Re: Depilacja laserem 12.06.15, 11:19 Depilacja laserem faktycznie jest bardzo skuteczna, tylko, jak ze wszystkimi zabiegami trzeba pamiętać o tym, żeby wybrać gabinet, który używa naprawdę profesjonalnego lasera kosmetycznego sprzedaż takich urządzeń prowadzą różne firmy e-bioclinic.pl/sklep/laser-frakcyjny-sprzedaz-wynajem i warto zapytać w gabinecie skąd mają dany produkt Odpowiedz Link Zgłoś
lynnx33 Re: Depilacja laserem 27.02.17, 23:08 Ja akurat robiłam sobie depilacje w Warszawie, w Viva-Derm. Warto wydac, bo ma sie faktycznie swiety spokoj Mnie nie bolało. Odpowiedz Link Zgłoś