gawliki 11.07.05, 15:40 z hologramamipod zelem!cudne kolory!!a na nogach wyglada bajecznie- zwrocauwagee kazdego zapraszam!prosze pisac na priva Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inia25 Re: Wrocław-piekne tipsy!NOWOSC! 11.07.05, 15:55 tylko ze zel na stopach kiepsko sie trzyma - jest zbyt delikatny i sie kruszy! Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Wrocław-piekne tipsy!NOWOSC! 11.07.05, 15:56 ale wogole hologramy sa fajne Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: Wrocław-piekne tipsy!NOWOSC! 12.07.05, 07:38 a skad takie info?mialas juz?nie chodzi o reklame,ale ja to nosze non stop-ani razu sie nie skruszyl,naprawde-trzyma sie min miesiac-czasem jakis platek odpadnie,ale laski ktorym zrobilam po 1,5 mies dopiero wracaja na powtorke.ja zalewam 3 razy zelem,a Ty jak mialas?pozdraewiam Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Wrocław-piekne tipsy!NOWOSC! 12.07.05, 16:46 tak mialam - zel na stopy jest zbyt elastyczny, zdecydowanie lepszy jest akryl. Ja tez nakładam 3 warstwy żelu ale to nie sposób na stopy niestety Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: Wrocław-piekne tipsy!NOWOSC! 12.07.05, 16:47 a hologramy sie oczywiscie trzymaja, ja pisze o samym zelu jako zelu na pazurkach u stop Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: Wrocław-piekne tipsy!NOWOSC! 13.07.05, 12:01 no to mi dalas zagadke.serio-nie spotkalam sie z kruszeniem zelu.moze to zalezy od typu zelu-wiesz mozna kupic rozne firmy w roznych cenach.w kazdym razie u mnie sie sprawdza,klientki tez zadowolone,nogi i rece piekne.pa Odpowiedz Link Zgłoś