Dodaj do ulubionych

Dziś zaczynam i zapraszam- cel 10 kg mniej!

30.11.05, 23:48
Hej!
Po ciązy zrzaciłam do tej pory 10 kg i zostało mi jeszcze ok tyle samo. W tej
chwili ważę 63 kg przy wzroście 154cm. Na razie odstawiam słodycze i zaczynam
się gimnastykować. Kto się przyłącza?? Razem będzie nam łatwiej!
Pozdrawiam
Kasia
Obserwuj wątek
    • leluchow1 Re: Dziś zaczynam i zapraszam- cel 10 kg mniej! 01.12.05, 08:28
      Ja po porodzie w sumie straciłam duzo w obwodach, ale waga nie wróciła do
      poprzedniej. Mój cel to 5 kg. Ja tez zaczełam gimnastyke. Skacze na skakance,
      krece kółkiem , robie pare cwiczen z callanetixu i zamierzam zacząc 6 weidera.
      a co do diety to ja caly czas karmie wiec za bardzo szalec nie moge. Jem
      sniadanie , obiad ( gotowany , a nie smazony), kolacje jakas owocowo - warzywną
      i nic nie jem po 18. aha no i mysle ze moje postanowienie adwentowe -
      odstawienia slodyczy tez sie na cos przyda
      ania
      • leluchow1 Re: Dziś zaczynam i zapraszam- cel 10 kg mniej! 01.12.05, 08:32
        Aha ważę 61,5 przy wzroście 165cm.Ale te biodra ........... załamka 102 cm!
        Znacie jakies dobre cwiczenia na bioderka. (Choc i tak mam 5 cm mniej niz
        przed ciaza)
        ania
        • kinada do leluchow1 01.12.05, 08:47
          Aniu,zadam niedysktetne pytanie..
          Czy mieszkasz w Leluchowie????
          pozdrawiam
          • leluchow1 Re: do leluchow1 02.12.05, 09:13
            Nie, nie mieszkam w Leluchowie smile. Ale uważam ze to jeden z piękniejszych
            zakątków w Beskidach. No a poza tym, wtajemniczeni wiedzą, że tam "czeresnie
            dziko krwawią".... smile
            pozdrawiam serdecznie
            ania
            • kinada Re: do leluchow1 02.12.05, 10:22
              Dziękuje z odp!
              Kiedyś mieszkalam w tamtych okolicach i taki sentyment
              mnie "złapał"...
              pozdrawiam wink))
    • pl35 Re: Dziś zaczynam i zapraszam- cel 10 kg mniej! 01.12.05, 13:18
      ja bym chciała zrzucić ok 3 - 4 kg. próbowałam dietę 1000kal - i straciłam ok 2
      kilo przez prawie 3 tygodnie - trzeciego oszukiwałam i podjadałam. Ale już
      wróciłam do wagi wyjściowej tj.prawie 54kg ( 160 cm wzrostu) od wtorku zaczęłam
      robić szóstkę weidera i zacznę kręcić hulahop. Dieta to nie dla mnie -
      uwielbiam jeść - w piątek idę z koleżanką do rest. na tatar z łososia - pyszne -
      całąciążę i okres karmienia o tym myślałam. No może mocno ograniczę słodycze.
      Ale mam nadzieję że ćwiczenia mi pomogą- szczególnie że idą święta ( karp
      smażony tylko w wigilię tak smakuje!!!). Pozdrawiam.
    • mama_idalki Dzień 1 01.12.05, 20:33
      Jak do tej pory udało mi się powstrzymać od słodyczy i zrobiłam niskokaloryczne
      zakupy: chrupkie pieczywo, jogurty light, słodzik zamiast cukru (co prawda nie
      wiem czy to mniej tuczące od cukru, ale gorzkiej herbaty nie zdzierżę)..
      Pilnuje też mojego chłopa coby nie było w domu "zakazanych" przekąsek. Zaraz
      jak tylko położę małą spać zaczynam ćwiczyć i spróbuję pokręcić trochę hula-hop
      (choć częściej sie po nie schylam niż kręcę). Życzę wytrwałości i pozdrawiam!
    • dorotkas4 Re: Dziś zaczynam i zapraszam- cel 10 kg mniej! 02.12.05, 22:12
      :o)
      Nie mogę w to uwierzyć!!! Ja mam 152 cm wzrostu i ważę 63 kg, czyli prawie
      identycznie. Bardzo sie cieszę, że znalazłam ten wątek. Też mam zamiar stracić
      10 kg. Przed ciążą ważyłam 50 kg i znów tak chcę. Jeszcze karmie piersią swojego
      młodszego, 7 miesięcznego synusia i nie bardzo wiem w jaki sposób (oczywiście
      bezpieczny) zabrać sie za odchudzanie. Może razem będzie raźniej. Jeżeli masz
      ochote to napisz do mnie i ramie w ramię pomożemy sobie zgubić to nasze
      niechciane sadełko.Mój mail dorstep@op.pl
      Pozdrawiam i trzymam kciuki za odchudzanie.
      mama Maciusia i Michałka
      • mama_idalki do dorotkas4 03.12.05, 09:56
        HEj!
        Bardzo się cieszę że napisałaś smile Niestety moja poczta nie chce się otwierać
        więc nie mogę napisać maila sad Ja też karmię ale postanowiłam z diety
        wyeliminować słodycze (ciężko, bo łasuch ze mnie) i zamienić zwykłe białe
        pieczywo na chrupkie (kiedy dziś rano robiłam śniadanie dla mojego chłopa to
        prawie rzuciłam się na jego bułeczki, ale wytrzymałam smile ), no i wprowadzić do
        diety więcej warzyw (które to nie za bardzo lubię). Oprócz tego trzeba zacząć
        się trochę ruszać.. W Numerze specjalnym OLIVI "Dziecko" jest fajny zestaw
        ćwiczeń z małym dzieckiem, chcę to zacząć smile
        Wpadnij wieczorem to coś wymyślimy smile
        Pozdrawiam
        Kasia
        ps. Mój mail niewiele da, bo jak pisałam jest nieczynny, ale mój numer gg to
        3995622. Zapraszam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka