Dodaj do ulubionych

JAKI FLUID, PODKŁAD

29.12.05, 17:14
Doradźcie jaki podkład do cery mieszanej. Nie wiem czy warto kupić drogi (np.
Diora, Chanel) czy równie dobre są tańsze (np. Astor, Revlon, Isa Dora)?
Obserwuj wątek
    • joisana Re: JAKI FLUID, PODKŁAD 29.12.05, 18:17
      Ja ostatnio kupuję na zmianę Max factora i Nivea, ten ostatni na allegro, bo w
      polskich sklepach nie ma, a szkoda, bo bardzo dobry. Mieszana cera u mnie to
      utrapienie prawie każdy podkład ciemnieje na niej o kilka tonów, nawet Dior czy
      Clinique. Dopiero te dwa ww, przez cały dzięń są w takim kolorze jak nakładam,
      a cera się ani trochę nie świeci, a w miejscach suchych nie łuszczy. Ale kazda
      z nas jest inna, mieszana mieszanej nie róna, wypróbować możesz tylko metodą
      prób i błędów, najlepiej zdobyć próbki.
      • edyta1981 Re: JAKI FLUID, PODKŁAD 02.01.06, 13:29
        Dla mnie najlepszy jest revlon moze i jest dosc drogi ale wart swojej ceny
    • joisana Re: 29.12.05, 18:18
      I prosze staraj się nie pisać dużymi literami, one oznaczają krzyk.
    • atenappp Re: JAKI FLUID, PODKŁAD 29.12.05, 22:58
      Polecam Chanel Double Perfection - do cery mieszanej extra. Używam od dawna.
      Nie polecam Clone H Rubinstein- cięzki i robi maskę
    • aga_x Re: JAKI FLUID, PODKŁAD 30.12.05, 12:07
      ja polecam Lancome Tient Idole Ultra , jest rewelacyjny; kryje niedoskonalosci,
      nie swieci sie i utrzymuje sie bardzo dlugo. Wypróbowalam wiele podkładów (
      Dior, Chanel, Clarins,HR, Max Factor, YSL,Estee Lauder )ale ten nie ma sobie
      równych.Koszt to ok. 170 zł ale warto.
    • agatkaros Re: JAKI FLUID, PODKŁAD 31.12.05, 11:21
      Ja też mam mieszaną cerę, polecam Dior Soft Sensation, ma pudrową konsystencję,
      dobrze się rozprowadza, pozostawia na skórze delikatną poświatę, a nie maskę,
      no i skóra nie świeci się przez calutki dzień. Wcześniej wypróbowałam wiele
      innych podkładów, tańszych i droższych, jak dotąd z tego jestem najbardziej
      zadowolona.
      Pozdrawiam
      • bell5 Re: jaki podkład? 03.01.06, 17:40
        A co sądzicie o fluidach Clinique? Słyszałam, że są bardzo dobre.
        Dziękuję za wszystkie podpowiedzi i pozdrawiam!!!!!!
    • magdusia75 Re: JAKI FLUID, PODKŁAD 03.01.06, 07:37
      A ja bardzo polecam Clone H Rubinstein, zużłam już ze 3 opakowania, a teraz
      ostanio jestem zakochana w Kanebo: Cream Fnish. Zamierzam go właśnie kupić.
      REWELACJA!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka