bell5 29.12.05, 17:14 Doradźcie jaki podkład do cery mieszanej. Nie wiem czy warto kupić drogi (np. Diora, Chanel) czy równie dobre są tańsze (np. Astor, Revlon, Isa Dora)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joisana Re: JAKI FLUID, PODKŁAD 29.12.05, 18:17 Ja ostatnio kupuję na zmianę Max factora i Nivea, ten ostatni na allegro, bo w polskich sklepach nie ma, a szkoda, bo bardzo dobry. Mieszana cera u mnie to utrapienie prawie każdy podkład ciemnieje na niej o kilka tonów, nawet Dior czy Clinique. Dopiero te dwa ww, przez cały dzięń są w takim kolorze jak nakładam, a cera się ani trochę nie świeci, a w miejscach suchych nie łuszczy. Ale kazda z nas jest inna, mieszana mieszanej nie róna, wypróbować możesz tylko metodą prób i błędów, najlepiej zdobyć próbki. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta1981 Re: JAKI FLUID, PODKŁAD 02.01.06, 13:29 Dla mnie najlepszy jest revlon moze i jest dosc drogi ale wart swojej ceny Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: 29.12.05, 18:18 I prosze staraj się nie pisać dużymi literami, one oznaczają krzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
atenappp Re: JAKI FLUID, PODKŁAD 29.12.05, 22:58 Polecam Chanel Double Perfection - do cery mieszanej extra. Używam od dawna. Nie polecam Clone H Rubinstein- cięzki i robi maskę Odpowiedz Link Zgłoś
aga_x Re: JAKI FLUID, PODKŁAD 30.12.05, 12:07 ja polecam Lancome Tient Idole Ultra , jest rewelacyjny; kryje niedoskonalosci, nie swieci sie i utrzymuje sie bardzo dlugo. Wypróbowalam wiele podkładów ( Dior, Chanel, Clarins,HR, Max Factor, YSL,Estee Lauder )ale ten nie ma sobie równych.Koszt to ok. 170 zł ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaros Re: JAKI FLUID, PODKŁAD 31.12.05, 11:21 Ja też mam mieszaną cerę, polecam Dior Soft Sensation, ma pudrową konsystencję, dobrze się rozprowadza, pozostawia na skórze delikatną poświatę, a nie maskę, no i skóra nie świeci się przez calutki dzień. Wcześniej wypróbowałam wiele innych podkładów, tańszych i droższych, jak dotąd z tego jestem najbardziej zadowolona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bell5 Re: jaki podkład? 03.01.06, 17:40 A co sądzicie o fluidach Clinique? Słyszałam, że są bardzo dobre. Dziękuję za wszystkie podpowiedzi i pozdrawiam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia75 Re: JAKI FLUID, PODKŁAD 03.01.06, 07:37 A ja bardzo polecam Clone H Rubinstein, zużłam już ze 3 opakowania, a teraz ostanio jestem zakochana w Kanebo: Cream Fnish. Zamierzam go właśnie kupić. REWELACJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś