m711 08.02.06, 22:25 witam moze macie jakis sposob na ładne łokcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chwojka Re: łokcie- suche 08.02.06, 23:34 Wypróbuj Dernilan lub maść z vit. A na noc ( tłuste okrutnie ). Raz w tygodniu peeling i będzie pięknie. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
oladidi Re: łokcie- suche 09.02.06, 22:06 moja mama miala problemy z tym i wszystko prawie stosowała. Rewelacja jest krem emulsja z oriflame do tego.Pozdfrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewus2005 Re: łokcie- suche 10.02.06, 21:12 Ja na wszelkie dolegliwości związane z suchą skórą - na dłoniach, łokciach, stosuję piankę Allpresan i naprawdę działa. Odpowiedz Link Zgłoś
ivon.marti Re: łokcie- suche 11.02.06, 15:50 Może to problem z hormonami tarczycy? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka33 Re: łokcie- suche 30.06.06, 17:37 Niestety byłam dziś u endokrynologa i powiedział że u 2 osób na 100 problemy ze skórą na kolanach i łokciach są związane z niedoczynnością tarczycy. Zresztą gdyby tak było to ustalenie dawki hormonu tarczycy rozwiązało by sprawe a uwierzcie że nie pomaga wcale, ja myślę ze po prostu niektórzy tak mają i już. Ja tu widzę 2 problemy jeden to suchości, a drugi koloru łokci, z suchością świetnie sobie radza wszystkie specyfiki podane na forum: witA, xerial 30, krem avonu tropikalny do łokci, lipikar dla alergików, nawet zwykła biała wazelina, natomiast problemu z ciemnym kolorem skóry, jakby brudnym nie udało mi sie do dziś rozwiązać i może ktoś poradzi bo już straciłam nadzieję że na to można coś wymyślić. Aga Odpowiedz Link Zgłoś