Dodaj do ulubionych

łokcie- suche

08.02.06, 22:25
witam
moze macie jakis sposob na ładne łokcie?
Obserwuj wątek
    • chwojka Re: łokcie- suche 08.02.06, 23:34
      Wypróbuj Dernilan lub maść z vit. A na noc ( tłuste okrutnie ). Raz w tygodniu
      peeling i będzie pięknie. Pzdr.
      • oladidi Re: łokcie- suche 09.02.06, 22:06
        moja mama miala problemy z tym i wszystko prawie stosowała. Rewelacja jest krem
        emulsja z oriflame do tego.Pozdfrawiam
    • ewus2005 Re: łokcie- suche 10.02.06, 21:12
      Ja na wszelkie dolegliwości związane z suchą skórą - na dłoniach, łokciach,
      stosuję piankę Allpresan i naprawdę działa.
    • ivon.marti Re: łokcie- suche 11.02.06, 15:50
      Może to problem z hormonami tarczycy?
      • agnieszka33 Re: łokcie- suche 30.06.06, 17:37
        Niestety byłam dziś u endokrynologa i powiedział że u 2 osób na 100 problemy ze
        skórą na kolanach i łokciach są związane z niedoczynnością tarczycy. Zresztą
        gdyby tak było to ustalenie dawki hormonu tarczycy rozwiązało by sprawe a
        uwierzcie że nie pomaga wcale, ja myślę ze po prostu niektórzy tak mają i już.
        Ja tu widzę 2 problemy jeden to suchości, a drugi koloru łokci, z suchością
        świetnie sobie radza wszystkie specyfiki podane na forum: witA, xerial 30, krem
        avonu tropikalny do łokci, lipikar dla alergików, nawet zwykła biała wazelina,
        natomiast problemu z ciemnym kolorem skóry, jakby brudnym nie udało mi sie do
        dziś rozwiązać i może ktoś poradzi bo już straciłam nadzieję że na to można coś
        wymyślić.
        Aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka