Dodaj do ulubionych

Efekty po "szóstkach"?????

09.02.06, 11:35
Witamsmile
Czy są tutaj może dziewczyny , które przeszły cały traning szóstkowy czyli te
42 dni i mają pozytywne efekty??? Ja właśnie jestem na 7 dniu i na razie
minimalnie wyczuwam różnicę. Dajcie znać jak Wam szło, sczególnie interesuje
mnie ten moment kiedy dochodzi się do 18 powtórzeń... Czy to jest realne?
Dałyście radę? Pozdrawiam, Anka.
Obserwuj wątek
    • agakaa79 Re: Efekty po "szóstkach"????? 09.02.06, 19:39
      Witam,
      tez jestem ciekawa jakie sa efekty po skończeniu całego treningu, ja dzisiaj
      jestem na 3 dniu i bola mnie mięśnie - mam straszne zakwasysad.

Pozdrawiam
      Agnieszka
    • otaota Re: Efekty po "szóstkach"????? 09.02.06, 20:09
      mnie nic nie bolało do 26 dnia i albo coś źle robię albo te ćwiczenia sa nie na
      mój brzuch Teraz kręcę hula-hopem
    • ewus2005 Re: Efekty po "szóstkach"????? 09.02.06, 20:36
      A mi, dla odmiany, zaczęła drętwieć ręka po tych ćwiczeniach i miałam zawroty
      głowy. Na początku nie skojarzyłam tego z szóstką, ale jak już na to wpadłam i
      przestałam ćwiczyć, to od razu mi przeszło drętwienie i zawroty głowy. Mam
      krzywy kręgosłup, więc pewnie coś, gdzieś uciskało i stąd te efekty. Teraz
      chodzę na aerobic z moją córeczką.
      • agakaa79 Re: Efekty po "szóstkach"????? 11.02.06, 11:49
        Witam,
        za mna 4 dnień ćwiczeń i 3 cm mniej w pasiebig_grin Jak na razie super, oby tak dalej,
        przeraża mnie seria po 24 powtórzeń, boje się że nie dam radysad

pozdrawiam
        Agnieszka
    • ankus2 Re: Efekty po "szóstkach"????? 11.02.06, 12:29
      Dziewczyny ja dzisiaj 9 dzień i powoli wymiękam... wczoraj miałam kryzys bo
      wczesniej najadłam sie nalesników... i nie mogłam się pozbierać po ćwiczeniach.
      Dzisiaj ćwiczę na pół głodku nie ma głupich!
      Zstanawiam się też czy lepiej jeździc na rowerku stacjonarnym ( 20 minut) po
      czy przed ćwiczeniami??? Do tej pory jeździłam przed żeby sie rozgrzać, ale
      teraz w miare zwiększania tych "skłonów" myslę, że chyba będę jeździć po... A
      Wy co robicie oprócz tych piekielnych szóstek? Macie siłe jeszcze na jakies
      wygibasy??? Pozdrawiam, Anka.
    • agahej Re: Efekty po "szóstkach"????? 12.02.06, 21:13
      Cześć.Mój mąż właśnie skończył całą serię i ubyło mu 8 cm w pasie.Ja jutro
      zaczynam 20 powtórzeń jest to realne ale bardzo trudne.No i nie mam za bardzo
      motywacji bo do tej pory tylko 2 cm mniej. Postaram się dotrwać do końca ale
      potem będę ćwiczyć coś innego.Powodzenia.
      • utalia Re: Efekty po "szóstkach"????? 12.02.06, 23:38
        Dziewczyny, nie chcialabym Wam odbierac motywacji do cwiczen bo sama jestem
        okropny len i wrecz unikam cwiczen i nie dotrwalam wiecej niz kilkunastu dni
        (11-12 dzien)ale juz po kilku miesiacach od "odstawienia" cwiczen przeczytalam
        wlasnie na tym forum, ze pewnej gorliwej i skrupulatnej emamusi, ktora
        zakonczyla te cwiczenia i byc moze cwiczyla nadal zrobily sie takie miesnie na
        brzuchu jak facetowi, tzn. tluszczyk z boczkow zniknal oczywiscie alke na to
        miejsce pojawily sie miesnie co w efekcie spowodowalo, ze w pasie nic nie
        stracila. Te cwiczenia zostaly "pozyskane" ze strony cwiczacych kulturystyke
        facetow i dla nich zostaly wymyslone. A jak wiadomo facet nie ma wcietej talii.
        Moze nie jest to do konca prawda ale czuje sie w obowiazku napisac co byc moze
        moze sie stac.
        • ankus2 Re: Efekty po "szóstkach"????? 13.02.06, 16:14
          Wiesz co utalia dzieki Ci serdeczne za tego posta bo jestem dzisiaj na 11 dniu
          i centymetry wcale mi nie znikaja, a czytam że dziewczynom po 4 dniach 3 cm
          ubywają... czuję natomiast że mięsnie nabierają rozmiarów... chyba sobie daruje
          te szóstki i bede ćwiczyc brzuszki ale inaczej. Pozdrawiam i dziekuje że
          byłyście ze mnąsmile Znalazłam taka fojową strone z ćwczeniami zobaczcie:
          www.modeling.pl/?sub=artykuly&fil=read&poz=11&art=50&dz=11&page=1
          • kasiadove do ankus 13.02.06, 17:51
            też to ćwiczę przyjemne i beż przesady
            www.modeling.pl/?sub=artykuly&fil=read&poz=11&art=50&dz=11&page=1
    • ana222 Re: Efekty po "szóstkach"????? 13.02.06, 19:23
      Jak narazie ćwiczę 8-dzień i już coraz bardziej zauważam efekt.I zamierzam
      dokończyć tę "szóstkę"mimo złych opini na ten temat.Nic nie zaszkodzi trochę
      poćwiczyć.
    • nieszkasob Re: Efekty po "szóstkach"????? 15.02.06, 11:34
      U mnie efekty byly super w pierszeum podejsciu ( 4 m-ce po cc) wtedy doszlam do
      3x 24 powtorzenia i przestalam miec brzuch jak w 6 m-cu ciazy. potem zaczelam
      jeszcze raz i tez w tym miejscu skonczylam ale juz efektu nie bylo sad( bo teraz
      to mi glownie obwisla skora no brzuchu zostala. A co do tego ze robia sie
      miesnie a spala tluszcz to nie do konca brak efektu bo jak potem nie bedziecie
      cwiczyc to tluszczu juz nie bedzie a miesnie zanikna wiec moze nie tak do konca
      niewarto cwiczyc
      Pozdrawiam
    • azurro69 Re: Efekty po "szóstkach"????? 16.02.06, 17:16
      hej, czy mozecie mi powiedziec na czym dokladnie polegaja te "szostki"?
      moze jakis link? dzieki
    • otaota Re: Efekty po "szóstkach"????? 16.02.06, 20:27
      tutaj wszystko znajdziesz:
      www.sfd.pl/temat144665/
      • prosta.krosta Re: Efekty po "szóstkach"????? 27.02.06, 02:17
        Ja jestem dziś na 16 dniu. Efekt - znaczne zmniejszenie "pociążowego" brzucha;
        - 4 cm w pasie (ale + dieta, rowerek).
        A ćwiczenia szóstki są także tutaj - to strona dla odchudzających się, a nie
        dla kulturystów:
        forum.dieta.pl/forum/viewtopic.php?t=59672
        Ja jestem bardzo zadowolona, bo szóstka, choć męcząca, przynosi wymierne
        rezultaty.
        A najważniejsze dla mnie: szóstkę TRZEBA robić, czy się chce, czy nie ! A mi
        czasami trudno się zmoblizować, a tak wiem, że muszę i już.
        • mijaczek Re: Efekty po "szóstkach"????? 27.02.06, 18:26
          Skad wy czas bierzecie kobiety...?
          Podziwiam was...
          • karmasz Re: Efekty po "szóstkach"????? 28.02.06, 16:35
            Czas sie zawsze znajdze,nie zawsze checi sa.
            • kali_jj Re: Efekty po "szóstkach"????? 03.03.06, 11:30
              ja robiłam szóstke w zeszłe wakacje
              efkety były super choc się w pasie nie mierzyłam
              niestety chory kręgosłup nie pozwala mi na takie wysiłki i tamta szóśtka w
              wakacje byłą pierwsza i ostatnią...
    • kingaolsz Re: Efekty po "szóstkach"????? 07.03.06, 14:01
      A ja mam do Was pytanka "organizacyjne" wink.
      Chce zaczac te szostki, ale sie zastanawiam jak to jest z tymi seriami.
      Czy rozlozone sa one na trzy ( o roznych porach dnia) czy poprostu jedna po
      drugiej robione? I ile mniej wiecej zajmuje Wam czasu ta najdluzsza?
      No i wyczytalam gdzies, ze nie robi sie przerw i nie rozluzna miesni miedzy
      powtorzeniami... i nie bardzo to rozumiem.
      Moze pytania sa dziwne , ale chcialabym robic te cwiczenia poprawnie, skoro juz
      sie za nie mam zabrac smile

Z gory dzieki za pomoc

Pozdr
      Kinga
      • kingaolsz Re: Efekty po "szóstkach"????? 17.03.06, 16:10
        Podciagam, moze mi ktos odpowie smile

Kinga
      • meg1112 Re: Efekty po "szóstkach"????? 17.03.06, 16:26
        serie powinny byc robione jedna po drugiej jednym ciagiem... a ile zajmuje
        najdłuzsza... nie wiem bo jestem na 5 dniu, ale nie moze zajmowac wiecej niz 25 min.
        • kingaolsz Re: Efekty po "szóstkach"????? 18.03.06, 22:41
          Dziekuje bardzo smile

Kinga
          • aniav244 Re: Efekty po "szóstkach"????? 20.03.06, 12:13
            mam jeszcze pytanko dotyczące 6. czy rozgrzewacie sie jakoś przed tymi
            ćwiczeniami? jeśli tak to jak? ja dopiero zaczęłam, dziś 3 dzieńsmile i póki co
            mięsnie mnie nie bolą, mam nadzieję ze dam radęsmile
            • meg1112 Re: Efekty po "szóstkach"????? 20.03.06, 15:32
              to chyba zle ze nic nie czujesz... widocznie zle wykonujesz te cwiczenia, moze
              zamiast pracowac miesniami brzucha i na nich bazowac spinanie zbyt mocno
              pracujesz głową i szyją ???
              • aniav244 Re: Efekty po "szóstkach"????? 21.03.06, 07:52
                myślę ze nie o to chodzi ze coś źle robię, chociaz tak tez moze byc. zawsze
                dużo ćwiczyłam i mięsnie brzucha mam mocne a na początku robi się mało
                powtórzeń i serii. później pewnie będzie gorzejsmilejak ćwiczę to czuję mięsnie
                brzucha ale nie mam zakwasów.
                • sabi35 Re: Efekty po "szóstkach"????? 21.03.06, 08:57
                  Ja też. Zawsze ćwiczyłam mięśnie brzucha i pewnie dlatego przy szóstkach (dziś
                  14 dzień) nie mam zakwasów, choć podczas ćwiczeń nie jest łatwo.
                  Ale widzę już efekty, brzuch już zupełnie płaski, choć skóra jeszcze nie zbyt
                  ładna, bo naciągnięta po porodzie, ale tego gimnastyka nie zredukuje. Masuję
                  się szczotką do cellulitisu, biorę naprzemian ciepłe i zimne prysznice oraz
                  stosuję żel Vichy Lipostretch. Zobaczymy.
                  (a najchętniej dałabym sobie wyciąć centymetr skóry w poprzek i po problemie,
                  oj, gdyby to było takie łatwe wink))
                • meg1112 aaa... no to ja tak samo.. 21.03.06, 10:05
                  ... chodziło mi tylko o to, ze nie czujesz miesni, ja tez tylko podczas cwiczeń
                  je czuje i staram sie aby tak było i mocno niby pracowac
                  • aniav244 Re: aaa... no to ja tak samo.. 21.03.06, 11:02
                    no dobrzesmile a co z rozgrzewkąsmile?
                    • aniav244 Re: aaa... no to ja tak samo.. 29.03.06, 13:27
                      halooo dziewczyny, co z rozgrzewką przed 6? robicie cos?
                      dziś 12 dzień i narazie jakoś daję radęsmile w wy?
                      • sabi35 Re: aaa... no to ja tak samo.. 29.03.06, 16:10
                        My dzisiaj zaczynamy 16 powtórzeń, brzuch bardziej płaski, ale talia odrobinę
                        grubsza wink
                        Rozgrzewki nie robimy, ja robię po szóstkach jeszcze ćwiczenia mięśni miednicy.
                        • meg1112 Re: aaa... no to ja tak samo.. 29.03.06, 19:09
                          ja równiez bez rozgrzewki i dziś 15 dzień... talia chudsza i brzuch bardziej
                          płaski :o))
                          • klemensik2 Re: aaa... no to ja tak samo.. 30.03.06, 08:51
                            Ubiegłej wiosny jak przestałam karmić i wzięłam się za siebie zrobilam całą
                            szóstkę a potem jeszcze pół i ubyło mi w talii 17 cm. Teraz sie przymierzam bo
                            brzuch to moja pięta... jakaś tamsmile
                            • aniav244 Re: aaa... no to ja tak samo.. 30.03.06, 11:57
                              wow! 17 cm??? gratuluje. ja bym chciała jakieś 5 cm... dziś dzień 13 a jeszcze
                              nie ubyło mi nic...kiedy widac pierwsze efekty?
                              • meg1112 Re: aaa... no to ja tak samo.. 30.03.06, 13:27
                                naprawde nic Ci nie ubyło??? az niemozliwe... efekty juz powinny byc... skup sie
                                bardziej na cwiczeniach, nie ciągnij głową tylko mocno spinaj miesnie

efekty bedą na 100%
    • husasia Dobrze rozumiem? 30.03.06, 10:59
      Wytłumaczcie mi proszę bo jakiegoś zaćmienia dostałam i zrozumieć nie mogę tych
      serii i ilości powtórzeń. Czy seria to ćwiczenia 1-6 robione po kolei? Czyli w
      pierwszym dniu robię taka kolejkę 6 razy, czy ćwiczenie 1 sześć razy, potem
      ćwiczenie 2 sześć razy itd? No a co w drugim dniu?
      • sabi35 Re: Dobrze rozumiem? 30.03.06, 11:04
        Jedna seria to wszystkie ćwiczenia robione po kolei, i w każdym z tych ćwiczeń
        robi się ilość powtórzeń z tabelki.
        W pierwszym dniu robisz po 6 powtórzeń w każdym ćwiczeniu, i takich serii
        robisz 3.
        • aniav244 Re: Dobrze rozumiem? 30.03.06, 12:49
          sabi w pierwszym dniu robi sie jedną serie, tak mi sie wydaje przynajmniejsmile
          • sabi35 Re: Dobrze rozumiem? 30.03.06, 13:07
            prawda, dopiero w 4 dniu zaczyna się 3 serie, ale to nie zmienia zasady wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka