kmiecin 01.03.06, 20:42 dzisiaj poszłam do fryzjera wcześniej tego nie planowałam i ciach mam grzywke całe życie bez i jestem w szoku. Chyba bede chodzic w czapce co robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marychna31 Re: włosy 01.03.06, 21:39 Tzn. z tą grzywką jest źle, tak? Ja w takiej sytuacji ratowałabym się opaskami i apaszkami przewiązanymi przez głowę: mogą być w wersji sportowej, dziennej, wieczorowej i świetnie uzupełniac strój A moze nie jest tak źle tylko trzeba się przyzwyczaić? Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: włosy 01.03.06, 21:54 Poczekaj, przyzwyczaisz się. Ja też całkiem nie tak dawno zrobiłam sobie grzywkę, i też na początku źle się z nią czułam, nie podobała mi się, i strasznie przeszkadzała. Już się przyzwyczaiłam, teraz idę ją podciąć bo już za długa)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta_maz Re: włosy 02.03.06, 11:35 Ja też zrobiłam sobie grzywkę już parę m-cy temu. Ciężko mi było się przyzwyczaić przez pierwszy tydzień, ale potem już ok. Podobno wyglądam młodziej )) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: włosy 02.03.06, 11:36 a ja szłam podciąc loki a wyszłam z fryzura jak amerykański żołnierz na wzgorzach Gola i wszytskim się podoba Odpowiedz Link Zgłoś