inessa71 04.04.06, 19:33 Proszę poradźcie mi jakie brać witaminy planując ciążę, czy kwas foliowy osobno?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joisana Re: Jakie brać witaminy przed ciążą???? 05.04.06, 14:06 Folik i dietę zmienić na zawierająca więcej warzyw i owoców, po co zaraz brać sztuczne? Odpowiedz Link Zgłoś
justiniano Re: Jakie brać witaminy przed ciążą???? 05.04.06, 14:09 Folik zdecydowanie trzeba!!! inne witaminy niekoniecznie, zwłaszcza, że sezon na owoce i warzywa się zbliża! Mi lekarz w ciąży nie zalecał witamin, żednych cudów dla kobiet w ciąży, poprostu zdrowa dieta i koniecznie folik! Dziecko rosło zdrowe, wyniki krwii ok! więc po co? Odpowiedz Link Zgłoś
inessa71 Do Justiniano 08.04.06, 20:39 Dzięki za odp. już zaczynam brać Folik W lutym poroniłam w 10 tyg ciąży, i mam pytanie o badania bo lekarz dał mi skierowanie na toxoplazmozę i na prolaktynę LH i coś tam jeszcze...powiedział że jak to wyjdzie ok to żadnych już nie trzeba robić...Czy ona ma rację???? Odpowiedz Link Zgłoś