Dodaj do ulubionych

Mama cud chce sie opalac

IP: *.* 24.05.02, 18:59
Zastanawiam sie czy mama karmiaca piersia moze wystawiac swoja buzie na slonce. Jeszcze sie w tym roku nie opalalam, ale sporo przebywam na dworze i zauwazylam, ze pod wplywem slonca, na mojej twarzy, pojawily sie brazowe plamy - takie jak mialam w ciazy. Przed ciaza czesto korzystalam z kapieli slonecznych i nigdy nie mialam problemow z cera. Moze ktos poradzi co robic Jotl
Obserwuj wątek
    • Gość: Horska Re: Mama cud chce sie opalac IP: *.* 28.05.02, 13:07
      Ja już mam ostudę, bo to się chyba tak nazywa. Pod nosem mam piękne wąsy. Kolega myślał, że piłam czekoladę i się nie wytarłam :lol: i nic na to nie poradzisz (tak mi mówił lekarz)Więc wybór należy do Ciebie .Pozdrawiamsmile
      • Gość: Tarka Re: Mama cud chce sie opalac IP: *.* 28.05.02, 17:10
        Niestety te plamy, gdy już raz się pojawiły, tak łatwo nie znikają :-(. Są różne preparaty, które trochę pomagają no i plamy blakną mocno jesienią i zimą, kiedy jest mało słońca - ale wiosną znów "wypływają na powierzchnię". Mnie pomogło (choć nie do końca, ale jednak) złuszczanie skóry kwasami owocowymi u kosmetyczki.Najlepsza rada: stosuj CODZIENNIE krem z bardzo wysokim filtrem, najlepiej bloker (nawet w dni pochmurne; słoneczko przebija przez chmury i też opala). I tak się opalisz, tylko wolniej i nie tak mocno.Powodzenia :-)Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka