Dodaj do ulubionych

dieta kopenhaska

IP: *.* 14.08.02, 08:46
Cześć dziewczyny, ja rownież rozpocznę 13-stkę już w sobotę 17.8. Jak narazie to raczej cieszę się na nią, jednak po przeczytaniu waszych listow widzę, że bywają też momenty "załamania". Trzymam wam wszystkim kciuki i życzę dużo sukcesu i wytrwałości. To tylko 13 dni, potem znow będzie dobrze!
Obserwuj wątek
    • Gość: feratu Re: dieta kopenhaska IP: *.* 14.08.02, 10:35
      „To tylko 13 dni, potem znów będzie dobrze!” Klokanko, niestety nie będzie znowu dobrze.. :-) Te 13 dni, to tylko wstęp, potem będzie jeszcze trudniej heh, ale takie niestety są uroki odchudzania :-) Przez 13 dni kopenhaskiej możesz schudnąć nawet 10 kilogramów, ale potem jeśli wrócisz do starego typu żywienia utracone kilogramy bardzo szybko powrócą – efekt jojo :-( Żeby zachować nową sylwetkę trzeba podjąć konkretną decyzję – na zawsze zmienić swój styl żywienia!!! Jeść częściej, ale w mniejszych porcjach. Jeść warzywa, owoce, pić soki warzywne, natomiast w dużej mierze zrezygnować z późnego obiadania się, z późnych kolacji oraz ze słodyczy. Pić dużo wody mineralnej, około 1,5 litra dziennie, no i więcej się ruszać. To wszystko pozwoli zachować efekt diety kopenhaskiej i utrzymać stałą masę ciała! Nie jest to proste i nie każdy się na to piszę :-) Życzę Ci oraz innym wytrwałości w podjętych decyzjach, służę oczywiście radą i wsparciem (sama przeszłam dietę kopenhaską ze świetnymi rezultatami!). Trzymajcie się ciepło i ruszaj do boju :-) Pozdrawiam Feratu :-)
      • Gość: klokanka Re: dieta kopenhaska IP: *.* 16.08.02, 12:55
        Cześć Feratu, dzięki Ci bardzo za pomoc i rady. Ja staram się odżywiać zdrowo i dietetycznie, oczywiście nie zawsze jest to superzdrowy tryb życia, ktory prowadzę. Myślę jednak, że jak narazie to daję sobie radę, bo w przeciągu 6 miesięcy zgubiłam 8 kg. Teraz właśnie chciałam sprobować coś nowego, więc zdecydowałam się na dietę kop. Piszesz, że odniosłaś raczej sukces, więc dlaczego podchodzisz do tej diety tak sceptycznie? Napisz proszę ile kg zgubiłaś i jak utrzymujesz dalej stłą wagę. Dzięki i życzę Ci miłego weekendu.
    • Gość: feratu Re: dieta kopenhaska IP: *.* 21.02.03, 13:41
      Cześć.. Nie podchodzę do diety kopenhaskiej sceptycznie :-) Uważam, że nie lada odwagi trzeba, żeby się na nią zdecydować, a jeszcze więcej potrzeba wytrwałości, żeby ją ukończyć bez żadnych grzeszków :-) Mi się udało i efekt był dla mnie bardzo, bardzo zadowalający. Schudłam 7,5 kilogramów z czasem do 12 :-) Osiągnęłam wagę jak dla mnie idealną :-) Co do utrzymania stałej masy ciała, to stosowałam się do tego co napisałam w pierwszym poście do Ciebie i pewnie gdyby nie to, że po drodze się rozchorowałam i musiałam przejść na kurację hormonalną, to nadal byłabym super laską, a tak.. :-( Jednak się nie poddaje i jak tylko mój lekarz mi pozwoli spróbuję dojść do wymarzonej sylwetki inną, troszkę dłuższą drogą :-) Myślę, że bez większych problemów mi się to uda :-) Tobie życzę wytrwania i powodzenia :-) Trzymaj się cieplutko!!! Pozdrawiam Feratu :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka