Dodaj do ulubionych

peeling-CUD do całego ciała

IP: *.* 27.08.02, 19:03
Dziewczyny, właśnie jestem po tym kosmetycznym zabiegu - rewelacja!!! i to u siebie w domu i w dodatku za MAŁE pieniądze!!!teraz krótko:potrzebujemy 1. piasek morski z plazy2. balsam do ciała (obojętnie, jaki lubimy i może być najtańszy ;) )do miseczkiwcskamy tak ze 3 łyżki balsamu, do tego dodajemy tak z1 łyżkę pasku. mieszmy i tym masujemy delikatnie twarz. spłukujemy, wklepujemy krem albo maseczkę :)wchodzimy do wanny, do miseczki dodajemy drugą łyżkę piasku, mieszamy tę papę i masujemy: stopy - superdokładnie, potem łydki itd. aż do szyi.spłukujemy to wszystko i myjemy sę.po wyjściu - znowu balsam.Słuchajcie, natura mnie obdarzyła dobrą, gładką skórą, nie narzekam, nie jestem alergiczką, więc zaryzykowałam a efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania!!! Nie wiem jak z tymi, które mają wrażliwa skórę, może mniej piasku? Naprawdę warto.pewnie spóźniłam się z tym przepisem ciut ;) bo większość z was już wróciła znad morza, ale warto sę postarać o ten piasek, w razie czego wyślę! :)akacha
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka