Dodaj do ulubionych

Padniecie .......

IP: *.* 21.03.03, 00:36
O to co nas czeka na forum gazetyhttps://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=5006780 A wśród watków na "urodzie" ten , niewiedzieć czemu jakos wybrałam.weszłam i padłam .....Kiedyś może i bym sie śmiała, zastanawiając nad autorem postu ... dziś jestem załamana tym co tam zastałam- Siunia zeDziecka, gazetowa siunia_edziecko( komu smutno nirech swój własny login z edziecka zaloguje na gazecie z dodatkiem " edziecko" :)- to się rozpoznamy)
Obserwuj wątek
    • Gość: Siunia Re: Padniecie ....... - jak wrażenia? IP: *.* 21.03.03, 01:44
      Kto był na chacie to wiem co o tym myśli ...a Wy?- Siunia z eDziecka, gazetowa siunia_edziecko
      • Gość: Agunia38 Re: Padniecie ....... - jak wrażenia? IP: *.* 21.03.03, 09:24
        Siunia, na Urodzie to jest jeszcze nic, powiedzmy, że to żarty (?), ale zajrzyj na bardziej polityczne fora typu Aktualności - matkoboskoczęstochowsko same oszołomy! Już widzę oczami duszy mojej jak wpadają na nasze wątki, grrrr!Aga (na gazecie też agunia38 :bounce:)
        • Gość: Iwona12 Re: Padniecie ....... - jak wrażenia? IP: *.* 21.03.03, 09:48
          Dziewczyny macie racje! Toż to siok :eek:
    • Gość: sylwiastep Re: Padniecie ....... IP: *.* 21.03.03, 10:23
      Siunia,Ja nie wiem, co Ty sie czepiasz. Ja tez miec krostki na sromie, i mocz mi sie zmienil po tym, jak sie dowiedzialam, ze sie pszenosimy (przeprowadzki zawsze tak na mnie dzialaja ;) ). Ja uwarzam, rze to jest bardzo powarzny problem, bo krostki na sromie to jest bardzo powaszny problem. Wiec sie Siuniu nie czepiaj, bo to powarzny problem. :lol:S.
    • Gość: gosiah Re: Padniecie ....... IP: *.* 21.03.03, 14:34
      Już kiedyś się rejestrowałam na gazecie jako "hgosiah", ale Twój pomysł z rozszerzeniem jest niezły; zarejestrowałam się jako edziecko_gosiah" (w drugą stronę było już zajęte...)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka