kasiaw143
17.06.07, 23:40
Dziewczyny czy mając małe dziecko ewentualnie dzieci macie czas aby świetnie wyglądać??
Chodzi mi o to czy starcza wam czasu zawsze na super fryzure, umalowane paznokcie, makijaż,solarka czy naturalne opallanie i ogólnie świetny wygląd zewnętrzny?? Czy odpuszczacie sobie??
Mam 2 synków. Młodszy 7 miesięcy starszy 2,5 roku i gdy ide np. na plac zabaw czy gdziekolwiek i widze mamy z dziećm które pół dnia spacerują po mieście z wózeczkami świetną fryzurą, umalowane i świetnie ubrane bez najmniejszego ale obowiązkowa solarka to zastanawiam się skąd mają na to wszystko czas i ochote czy tylko ja jestem tak mało zorganizowana że ciągle brakuje mi czasu na wszystko a idąc na plac zabaw z malcami zakładam wygodne buty a nie szpilki by móc pobawić się z moim starszym synkiem mały siedzi jeszcze w wózeczku.
Ocdzywiście czasem dopada mnie i wyrzucam sobie że taka właśnie nie jestem ale brak mi czasu a jak go chwilke znajde to marzy mi się aby odpocząć i chwilke usiąść i nic nie robić.
A jak jest z wami?? Może jakieś rady albo złoty środek na świetny wygląd i organizacje czasu??
Prosze pomóżcie