diala 29.08.07, 15:43 jak sie pozbyc tych obrzydliwych rozstepow??? nie moge patrzec na swoj brzuch czy one kiedys zbledna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobrusia22 Re: nie moge na siebie patrzec - rozstepy :( 29.08.07, 18:50 rozstępy nigdy nie znikną mogą jedynie zblednąć. oto kolejny urok macierzyństwa Odpowiedz Link Zgłoś
aniasepp Re: nie moge na siebie patrzec - rozstepy :( 29.08.07, 19:41 jest mnostwo kremow i masci na powstale juz rozstepy, kuracja dluga i nieco kosztowna ale warto Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 podbijam! 29.08.07, 19:44 na zaistniale juz trozstepy, co najlepiej??znacie sprawdzone srodki by zbledly szybciutko i jak najbardziej sie splycily.przytylam 2 kg w ciazy,teraz 3 tyg po porodzie widze ze mam je wszedzie( Odpowiedz Link Zgłoś
everest16 Re: podbijam! 29.08.07, 21:48 Ja używam kremu z Pharamceris, Tocoreduct, używam go w sumie ponad miesiąc (najpierw przed porodem dwa tygodnie, potem miałam miesięczną przerwę bo po cc bolało jak wcierałam krem a teraz stosuję od ok. miesiąca) Bardzo szybko skóra stała się jędrna a teraz widzę, że rozstępy są rzeczywiście bledsze. Krem jest dość wydajny, tubka, 75 ml starczyła na ok. miesiąc (ale to zależy też od powierzchni jaką się smaruje), kosztuje 37 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra07 Re: podbijam! 30.08.07, 09:52 POLECAM SERUM PERFECTA JEST SUPER I TANIE,SŁYSZAŁAM,ZE JEST TEZ SERIA PERFECTA MAMA DLA KOBIET W CIĄŻY I PO PORODZIE. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Uwaga 30.08.07, 10:00 w internecie nie piszemy dużymi literami, takie pisanie oznacza krzyk i nie jest zbyt mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś
agg3 Re: nie moge na siebie patrzec - rozstepy :( 30.08.07, 23:15 Zaden nawet najlepszy krem nie pozbawi nas rozstepo, moze je jedynie rozjasnic juz sie pogodzilam z ta mysla, dlatego zastanawiam sie nad laserowym ich usuwaniem Odpowiedz Link Zgłoś
mamaneluni Re: nie moge na siebie patrzec - rozstepy :( 02.04.08, 11:38 Ja używam od 3 tygodni rejene, ponoć ma likwidować rozstępy nawet już te takie białe wieloletnie...ciekawe. Ja stosuje od 3 tygodni na świerze rozstępy. Narazie są ale stały się już prawie nie widoczne, nie są białe , są w kolorze mojej skóry i widoczne są pod światło jak takie wgłębienia (taka pomarszczona skóra) Ostatnio poszłam na solarium to się opaliły bo były zaczerwienione, już się wystraszyłam ale na drugi dzień zbladły....myślę że to dobry znak bo przecież blizny się nie opalają.... mam takie białe rozstępy na biodrach i z nimi nic się nie dzieje po solarium. Ja narazie stosuje tylko na brzuch bo te najbardziej mi przeszkadzają a krem jest drogi 200 zł za 200ml. Jak pomoże na brzuszek to zaczne stosować na resztę ciała. Jezeli ten krem rzeczywiście zdziała takie cuda to napewno to obwieszcze Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.s0 Re: nie moge na siebie patrzec - rozstepy :( 26.04.08, 10:11 hej też mam okropne rozstępy na brzuchu po ciąży i zastanawiam sie czy ten krem rejene coś pomoże. Mam bardzo wiotką skóre na brzuchu przez te blizny. A co do solarium. zawsze rozstępy są czerwone po solarce i przeważnie tylko na brzuchu bo tam lampy opalają najmocniej bo skóra jest miekka i jest tam najwięcej tłuszczyku. powiedz mi jak po tym kremie jesteś zadowolona warto wydać te 200 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: nie moge na siebie patrzec - rozstepy :( 21.06.08, 17:48 czy widac jakies postepy po tym kremie za 200zl??? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: nie moge na siebie patrzec - rozstepy :( 19.07.08, 17:19 ??????????/ Odpowiedz Link Zgłoś