olaj10 21.07.03, 11:45 Witam i bardzo się cieszę, że już jestem i mogę się poudzielać ). Pozdrawiam serdecznie ) Miło tutaj, jak zawsze!! A, i schudłam 8 kg!! Będę laska . olaj ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann_mart Re: Witam po urlopie!!! szczuplejsza ;) 21.07.03, 12:48 Jak to zrobiłaś? Ja próbuję i próbuję i próbuję .... I nic!!!! Chyba w ogóle przestanę jeść (ale tak lubię). Anka Odpowiedz Link Zgłoś
yomama Re: Witam po urlopie!!! szczuplejsza ;) 21.07.03, 12:50 Gratuluje))..to nie lada wyczyn)) No jakos stoje(((...wiec jak powiesz jak to zrobilas..ze te 8 kg zgubilas))..to moze cos i mi spadnie)) Pozdrawiam Joaska Odpowiedz Link Zgłoś
gg27 Re: Witam po urlopie!!! szczuplejsza ;) 29.07.03, 14:44 Olaj - gratulacje.... Jak ja bym chciała zrzucić 8 kg.... Byłabym taka laska, taka laska... - że hej. A tak serio - jeść Ci nie dawał stary? Pozdrawiam Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś
olaj10 Re: Witam po urlopie!!! szczuplejsza ;) 31.07.03, 12:13 Troszke odchudziła mnie choroba i dieta białkowa. olaj Odpowiedz Link Zgłoś
ann_mart Re: Witam po urlopie!!! szczuplejsza ;) 31.07.03, 15:26 choroby nie zazdroszczę. A co to dieta białkowa? Anka Odpowiedz Link Zgłoś