kasienka1001441 04.01.08, 12:23 zaczełam od nowego roku bardzo silne odchudzanie..zamierzam brac tez meridie, czy ktoras z was juz ja stosowała_ i jakie rezultaty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi04 Re: silne odchudzanie!!!meridia 04.01.08, 13:22 Witam, Ja ją stosowałam ze dwa lata temu przez ok 6 miesięcy w pierwszych 3 schudłam ok 10 kg a potem następne 5. Niestety bardzo ciężko jest utrzymać tę wagę mi udało sie ok 1 roku aktualnie przytyłam i to z nawiązką. Okropny efekt jojo i mam wrażenie, że te tabletki niestety uzależniają. Moje podejście do jedzenia aktulnie przypuszczam wymaga leczenia i to u specjalisty poprostu się obżeram. Dwa trzy dni głoduję a potem nadrabiam z nawiązką. Dodam, że byłam również u psychiatry ale mam wrażenie, że nie wiewiele to pomoże więc dałam sobie spokój. Teraz też zastanawiam się nad ponownym rozpoczęciem kuracji meridią bo biorąc ją czułam sie dobrze, nie czułam głodu... Ale mam dużo więcej obiekcji niż za pierwszym razem. Wydaje mi się, że rozregulowana psychika (co do jedzenia) jest po tych tabletkach. Proszę o opinię innych osób, które brały meridie jakiś czas temu i jak sobie radzą aktualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
akado Re: silne odchudzanie!!!meridia 07.01.08, 13:31 POCZYTAJCIE TO: 66.102.9.104/search?q=cache:s8uOBnWR-MIJ:www.psychiatria.pl/forum/vt,49,243,27425+meridia&hl=pl&ct=clnk&cd=1&gl=pl Odpowiedz Link Zgłoś