Dodaj do ulubionych

Do mam noszących tipsy

02.10.08, 16:32
Chciałabym wiedzieć ile czasu po nałożeniu tipsów utrzymuje się ich ładny
efekt,tzn. po jakim czasie mniej więcej trzeba iść uzupełnić?
Obserwuj wątek
    • maleninki Re: Do mam noszących tipsy 02.10.08, 20:21
      średnio 2-3 tygodnie, zależy czy dobrze nałożone i jak szybko rosną Twoje
      paznokcie smile ja nosiłam najpierw parę lat akryl i ostatni rok żel- moja
      ulubiona kosmetyczka robiła tak, że uzupełniałam co 3-4 tygodnie, a byłam raz u
      takiej, u której po kilku dniach pojawiały się brzydkie odpryski.
    • maleninki Re: Do mam noszących tipsy 02.10.08, 20:23
      dodam, że aby je odświeżyć trzeba czasem troszeczkę je opiłowywać smile
      • mama_kasi85 Re: Do mam noszących tipsy 02.10.08, 21:09
        A jaka jest różnica między żelami a akrylami? Wiem że żelowe kosztują średnio
        100zł a akryle?
        • maleninki Re: Do mam noszących tipsy 02.10.08, 21:26
          żelowe wyglądają trochę bardziej delikatnie. cenowo jest różnie za akryl
          płaciłam 2 lata temu w wawie 150 zł za samo uzupełnienie, rok temu do ślubu w
          lublinie założenie świeżego tipsa na żelu i zdobienie płaciłam 800 zł, w tym
          założenie kosztowało 200 (dobrze że tyle miałam przy sobie bo uważam, że
          kosmetyczka mocno przegięła, chociaż paznokcie były piękne z masą perłową i
          kamieniami svarovskiego). teraz czekam na odchowanie mojego maleństwa i znowu
          zaszaleje z paznokciami smile
          • mama_kasi85 Re: Do mam noszących tipsy 03.10.08, 10:42
            Dziękuję Maleninko!
          • robatchek Re: Do mam noszących tipsy 03.10.08, 14:30
            Maleninki, a Tobie się zera nie pokręciły?? Ceny które podajesz są niczym z
            księżyca! W tym roku, jeszcze kilka miesięcy temu, za założenie żelowych tipsów
            (tips, na to żel), płaciłam 80-100 złotych. Za uzupełnienie 30-50. Ozdabianie
            było już w cenie, klasyczne - francuskie, lub delikatne, nieskomplikowane
            wzorki. Za ekstra zdobienie na sylwestra zapłaciłam 20 złotych więcej, a
            paznokcie miałam tak zrobione, że się wszystkie baby zachwycały - płatki złota,
            Swarovski i takie tam pierdołki. Centrum Poznania, dobry, renomowany zakład.
            Dlatego nie rozumiem, skąd te 800 złotych?
            Akryli nigdy nie miałam, więc w tej kwestii się nie wypowiadam smile
            • maleninki Re: Do mam noszących tipsy 03.10.08, 23:59
              ehh ja robiłam w sannie w lublinie www.sanna.of.pl/ i tak mnie
              uszczęśliwili ślubnie, tyle wydatków a tu jeszcze taki bonus.. a w Wawie te z w
              świetnym zakładzie design na al. solidarności robiłam, niestety przed moim
              ślubem zakład przenieśli na drugi koniec miasta, a szkoda bo tam naprawdę mi się
              podobało, ale nigdy nie płąciłam taniej niż 100 za uzupełnienie i zdobienie,
              nigdy też reklamacji nie musiałam zgłaszać..
              • maleninki Re: Do mam noszących tipsy 04.10.08, 00:01
                dodam ze tych kamieni, roznej wielkosci miałam po 5 na każdym paznokciu..
                pewnie dlatego tak drogo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka