aniazm 25.10.08, 11:22 myśląc, że to odżywka... i teraz po dwóch myciach mam nadal tłuste włosy. myć do skutku szamponem, czy wymyć płynem do mycia naczyń? a może jakiś inny pomysł??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: pomóżcie - wmasowałam oliwkę do masażu we wło 25.10.08, 11:25 spróbuj żółtkami- ja kiedys tak domyłam po oleju rycynowym. Odpowiedz Link Zgłoś
naatka Re: pomóżcie - wmasowałam oliwkę do masażu we wło 25.10.08, 11:37 He he. Nic się nie przejmuj- to świetna maseczka- trzeba było jeszcze założyć foliowy czepek i ręcznik i potrzymać trochę, jak już Ci się zdarzyło pomylić A zmyć - zmyje się tylko kilkakrotnie raczej musisz nanosić szampon, dłużej włosy masować. Swego czasu często takie maseczki robiłam sobie i zawsze się włosy domyć udało bez użycia płynu do naczyń Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: pomóżcie - wmasowałam oliwkę do masażu we wło 25.10.08, 11:41 no, gdybym wcześniej wiedziała... no dobra, idę myć, żółtka też przygotowałam Odpowiedz Link Zgłoś
naatka nie na temat 25.10.08, 11:44 Wiesz, przepraszam, że tak pytam, ale zauważyłam Twoją Trójcę na zdjęciu pod postem...i takie mam pytanie: do jakiego samochodu zmieści się na tył 3 foteliki dziecięce? Bo czeka mnie niedługo powiększenie rodziny i też będę mieć trójkę dzieci...i nie wiem jak to towarzystwo ulokować w samochodzie wówczas? Czy jakiś van już potrzebny jak tyle dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: nie na temat 25.10.08, 13:29 kupiliśmy VW Sharana 7osobowy, ma zintegrowane fotele dziecięce, wózek wchodzi bez składania czasem na krótkie trasy jeżdżę z teściową Toyotą Corollą, ale to dla mnie męka, bom wciśnięta pomiędzy foteliki (najmłodszy z przodu, starszaki z tyłu). Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: nie na temat 25.10.08, 13:31 my np kupimy taki moto.allegro.pl/item467067722_peugeot_807_2_0_hdi_full_opcja_zarejestrowany.html Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: olaboga, więc jednak van...:) 25.10.08, 14:06 Moze byc mini van np. VW Touran, Citroen C4 Picasso maja 3 fotele z tylu. Z mniejszych - zmiescisz do kombi Volvo V70, XC70, ale tutaj juz istotna jest wielkosc fotelikow. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: olaboga, więc jednak van...:) 25.10.08, 14:09 Poza tym sa minivany z dodatkowymi fotelami w bagazniku: Mazda 5, C4, ktorys ford C-max? Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re: olaboga, więc jednak van...:) 25.10.08, 14:22 pytanie tylko, czy wózek wejdzie. w minivanach musielibyśmy kombinować z wózkiem, a w tym po prostu go wkładamy. ale my mamy duży wózek (emmaljunga classic). no i kwestia bagaży na wyjazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: olaboga, więc jednak van...:) 25.10.08, 14:30 Niekoniecznie. Touran ma olbrzymi bagaznik jak na minivana. Podobnie MAzda 5, ale u Was odpada, bo ma rozsuwane drzwi,ktorych mechanizm zajmuje sporo miejsca, przez co w srodku sa z tylu 2 fotele + pol. Dorosly bez fotelika tam sie zmiesci, dziecko w foteliku nie. Odpowiedz Link Zgłoś