Dodaj do ulubionych

pomóżcie - wmasowałam oliwkę do masażu we włosy

25.10.08, 11:22
myśląc, że to odżywka... i teraz po dwóch myciach mam nadal tłuste włosy. myć
do skutku szamponem, czy wymyć płynem do mycia naczyń? a może jakiś inny pomysł???
Obserwuj wątek
    • bei Re: pomóżcie - wmasowałam oliwkę do masażu we wło 25.10.08, 11:25
      spróbuj żółtkami- ja kiedys tak domyłam po oleju rycynowym.
      • naatka Re: pomóżcie - wmasowałam oliwkę do masażu we wło 25.10.08, 11:37
        He he. Nic się nie przejmuj- to świetna maseczka- trzeba było jeszcze założyć
        foliowy czepek i ręcznik i potrzymać trochę, jak już Ci się zdarzyło pomylićsmile
        A zmyć - zmyje się tylko kilkakrotnie raczej musisz nanosić szampon, dłużej
        włosy masować. Swego czasu często takie maseczki robiłam sobie i zawsze się
        włosy domyć udało bez użycia płynu do naczyńsmile
        • aniazm Re: pomóżcie - wmasowałam oliwkę do masażu we wło 25.10.08, 11:41
          no, gdybym wcześniej wiedziała... smile no dobra, idę myć, żółtka też przygotowałamsmile
          • naatka nie na temat 25.10.08, 11:44
            Wiesz, przepraszam, że tak pytam, ale zauważyłam Twoją Trójcę na zdjęciu pod
            postem...i takie mam pytanie: do jakiego samochodu zmieści się na tył 3 foteliki
            dziecięce? Bo czeka mnie niedługo powiększenie rodziny i też będę mieć trójkę
            dzieci...i nie wiem jak to towarzystwo ulokować w samochodzie wówczas? Czy jakiś
            van już potrzebny jak tyle dzieci?smile
            • aniazm Re: nie na temat 25.10.08, 13:29
              kupiliśmy VW Sharana 7osobowy, ma zintegrowane fotele dziecięce, wózek wchodzi
              bez składania smile czasem na krótkie trasy jeżdżę z teściową Toyotą Corollą, ale
              to dla mnie męka, bom wciśnięta pomiędzy foteliki (najmłodszy z przodu,
              starszaki z tyłu).
            • deela Re: nie na temat 25.10.08, 13:31
              my np kupimy taki smile
              moto.allegro.pl/item467067722_peugeot_807_2_0_hdi_full_opcja_zarejestrowany.html
              • naatka olaboga, więc jednak van...:) 25.10.08, 14:01

• magia Re: olaboga, więc jednak van...:) 25.10.08, 14:06
                  Moze byc mini van np. VW Touran, Citroen C4 Picasso maja 3 fotele z
                  tylu.
                  Z mniejszych - zmiescisz do kombi Volvo V70, XC70, ale tutaj juz
                  istotna jest wielkosc fotelikow.
                  • magia Re: olaboga, więc jednak van...:) 25.10.08, 14:09
                    Poza tym sa minivany z dodatkowymi fotelami w bagazniku: Mazda 5,
                    C4, ktorys ford C-max?
                  • aniazm Re: olaboga, więc jednak van...:) 25.10.08, 14:22
                    pytanie tylko, czy wózek wejdzie. w minivanach musielibyśmy kombinować z
                    wózkiem, a w tym po prostu go wkładamy. ale my mamy duży wózek (emmaljunga
                    classic). no i kwestia bagaży na wyjazdy.
                    • magia Re: olaboga, więc jednak van...:) 25.10.08, 14:30
                      Niekoniecznie. Touran ma olbrzymi bagaznik jak na minivana.
                      Podobnie MAzda 5, ale u Was odpada, bo ma rozsuwane drzwi,ktorych
                      mechanizm zajmuje sporo miejsca, przez co w srodku sa z tylu 2
                      fotele + pol. Dorosly bez fotelika tam sie zmiesci, dziecko w
                      foteliku nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka