delfina6 17.12.03, 19:40 chcialam zapytac, czy uzywacie ten zestaw i jakie sa efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidek0 Re: program czysta cera garnier 18.12.03, 13:52 Niestety tego typu preparaty to połowiczne oczyszczanie. Owszem odtykasz pory, złuszczasz martwy naskórek, ale z porów trzeba usunąć zawartość a następnie je obkurczyć. Tego te preparaty nie robią. Ja polecam wizytę u kosmetyczki a w międzyczasie stosowanie tego typu rzeczy. Sama tak robię i efekty po zabiegu u profesjonalistki są Odpowiedz Link Zgłoś
exodus774 Re: program czysta cera garnier 19.12.03, 11:10 Ja stostuje tylko żel do mycia twarzy ale jestem nim zachwycona, kończe już 2 butle a trzecia juz czeka. Jest naprawde świetny i w sumie za niewielka cenę w porównaniu do żeli do mycia np effeklaru czy lysanela. Natomiast jeżeli chodzi o kremy to raczej pozostane wierna avene Cleanace K na moja twarz działa rewelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_jed1 Re: program czysta cera garnier 30.12.03, 12:26 Witam. mam całą serię czysta cera (krem matujący, krem nawilżający, tonik i żel do mycia twarzy). kremu matującego używam na dzień, nawilżającego na noc i jest super. trochę drogo to kosztuje, ale są to kosmetyki bardzo wydajne. buźka fajnie po tym się czuje, mam cere skłonną do przetłuszczania, a właściwie miałam bo teraz jest lepiej polecam Odpowiedz Link Zgłoś