jula1232 28.08.07, 12:30 W czwartek jade na pierwsza wizyte do KOAO w Krosnie. Bardzo sie deneruje. Tym bardziej ze niedawno podjelismy decyzje o adopcji, jednakże nie wiem co mnie czeka na rozmowie. Kurs zaczyna sie od listopada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leli1 Re: Poproszę o kcuki:-) 28.08.07, 12:50 bedzie dobrze, grunt to spokój Kciuki zapewnione. Odpowiedz Link Zgłoś
bacardi2003 Re: Poproszę o kcuki:-) 28.08.07, 18:54 również odpalam kciuki! ps. tu się schowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
bacardi2003 Re: Poproszę o kcuki:-) 29.08.07, 10:19 no! mam nadzieje ze na bieżąco będziesz mnie informować, miłego i krótkiego procesu adop życzę i do usłyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
he_ra Re: Poproszę o kcuki:-) 29.08.07, 20:25 Witam, Niczym się nie przejmuj. Będzie dobrze, będzie to miłą rozmowa i jak znam życie nawet nie zorientujesz się jak szybko minie. Moja malutka rada (zresztą od naszej Pani prowadzącej w KOAO) zanotuj sobie wszystkie pytania, zawsze tak rób przed spotkaniem, będziesz miała pewność że nie zapomnisz o nic zapytać. Oczywiście kciukasy ściskam mocno. Pozdrawiam, Beata. Odpowiedz Link Zgłoś
borowinka Re: Poproszę o kcuki:-) 29.08.07, 20:48 Jula niczym sie nie przejmuj.Trzymam kciuki. cześć Pati i jak tam u Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jula1232 Re: Poproszę o kcuki:-) 30.08.07, 07:38 Dziekuje za rady. W drodze do krosna bede pewnie myslec o co chcemy zapytac. Poza tym mam tel. do pani dyrektor i zawsze ona odbiera , gdy tylko dzwonie. Czyli mam z KOAO stały kontakt . To tez jest dla mnie wazne. Napisze wam jak było w piatek rano Odpowiedz Link Zgłoś
annba Re: Poproszę o kcuki:-) 31.08.07, 12:42 cześć Jula widzę, że bp zaczyna się przenosić tutaj my pierwszą wizytę będziemy miec 18 września i też już się denerwuję, szczególnie, ze 2 miesiące temu byliśmy na pierwszej wizycie w OAO w sosnowcu i to była katastrofa... Odpowiedz Link Zgłoś
mala.j75 Re: Poproszę o kcuki:-) 01.09.07, 14:01 Jeśli można zapytać to o jakim ośrodku w Sosnowcu mówisz, bo z tego co wiem to są dwa? Ja też jeżdżę do ośrodka w Sosnowcu (bylismy dopiero na trzech spotkaniach) a przed nami kolejne we wtorek, tj. 4 września i mam duże obawy. Wogóle tam bardzo długo wszystko trwa i procedura się bardzo ciągnie. Pozdrawiam i proszę o info Odpowiedz Link Zgłoś
jula1232 Re: Annba????? 31.08.07, 13:53 cześć skarbie. Co u ciebie. Bardzio sie ciesze i trymama za was kciuki na rozmowie. Ja juz jestem po wstepnej rozmowie. Było bardzo przyjemnie i miło. Jestem dumna z mego M. Czuje ze nas to wzmacnia. Mamy tyle w sobie miłości, by obdarzyc nia inne odrzucone maleństwo. Koniec opłakanych wieczorów, bezskutecznych starań, masy leków!!! Bedzie dobrze. Buziaki**** Odpowiedz Link Zgłoś
doska26 Bedzie dobrze 02.09.07, 01:53 bo musi byc dobrze i tak musisz myslec.Trzymam kciuki za was. Odpowiedz Link Zgłoś