vertbaudet 15.09.09, 22:09 www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/1/ milego ogladania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vertbaudet poprawny link 16.09.09, 10:23 www.next.co.uk/summer/?utm_sourceps&utm_medium=Email&utm_campaign=returns_cash mam nadzieje ze teraz zadziala trzeba kliknac w kolekcje dziecieca i powiawi sie tegoroczne uzupelnienia Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: poprawny link 16.09.09, 11:27 Dla małych dziewczynek boskie, naprawdę śliczne - bo te wcześniejsze były co nieco ponure, tylko czy mój budżet to wytrzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: poprawny link 16.09.09, 11:36 Dla starszych tez bardzo ładne, ja mam dwie córki, chyba musze odłozyć jakąs konkretna kwotę, bo ciuszki przepiękne. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: poprawny link 16.09.09, 11:48 rzeczywiscie sporo ładnych rzeczy, ale ja juz sobie daruję, bo mamy za dużo, a i tak Zara zawsze mnie kusi Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom minkapinka... 16.09.09, 12:03 Przepraszam że poza tematem, jaka jest jakość bluzeczek dla dziewczynek (długi rękaw) z Zara casual. Widziałam dzisiaj takie z kolorowymi obrazkami ale były w dotyku strasznie delikatne. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: minkapinka... 16.09.09, 12:14 z jakościa bluzek z kolekcji casual bywa róznie, trzeba macać. Jesli bawełna jest gładka i zwarta, to zazwyczaj nic się nie dzieje. Kupiłam bluzke nexta z nowej kolekcji taką z psami i kotami jest bardziej szmatława niz te z Zary. www.next.co.uk/shopping/children/oldergirls/2/4 Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: minkapinka... 16.09.09, 12:34 Na zdjeciu jest kwiecista tuniczka... W wakacje nakupilam corci sporo bluzeczek z Zary (wprzedaz byla akurat ) na wyjazd. Niektore z cienszej bawelny. I nic sie z nimi nie dzieje (jedna sama zakillowalam - pofarbowala sie w praniu). Na upal idealne sie okazaly. Material materialowi nierowny po prostu, niezaleznie od firmy. A ciuchy Next dla starszych dziewczynek, ktore wisialy do niedawna w ZT, to byla masakra po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: minkapinka... 16.09.09, 13:21 minkapinka napisała: > Kupiłam bluzke nexta z nowej kolekcji taką z psami i kotami jest > bardziej szmatława niz te z Zary. > www.next.co.uk/shopping/children/oldergirls/2/4 hehe, mamy oczywiscie te bluzke Ale mamy wszystko, co ma koty, wszak dwie kociary jestesmy Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: poprawny link 16.09.09, 12:39 vertbaudet napisała: > <a href="http://www.next.co.uk/summer/? utm_sourceps&utm_medium=Email&utm_campaign=returns_cash" target="_blank">www.next.co.uk/summer/? To jest jakas akcja promocyjna? Z glownej strony nie udalo mi sie tu wejsc... O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: poprawny link 16.09.09, 12:51 Ogladalam w sklepie podobna (1 wiekszy kot byl) i rzeczywiscie nedza. Kot byl fajny jedynie. Jak sie wkleja zdjecia, plizzzz? Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: poprawny link 16.09.09, 16:32 Nie żadna akcja promocyjna, ale sobie gadamy o najnowszej części zimowej kolekcji Przy okazji, dziś w ZT jeszcze nic z nowej kolekcji nie było Odpowiedz Link Zgłoś
joanna282008 Re: poprawny link 16.09.09, 21:36 Może wiecie kiedy pojawi się na naszych stronach nowa kolekcja? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzikd Re: link do kolekcji zimowej nexta 17.09.09, 08:56 Super. Wlansie z dziewczynami robimy zamowienie. Czuje, ze moje konto bardzo sie uszczupli. Dobrze, ze wczesniej zamowilam tak niewiele. Teraz jest duzo fajniejszych ubranek, ale zauwazylam ze uzupelnienie zawsze jest fajniejsze (wg mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
hanyah Nie mogę znaleźć 17.09.09, 10:26 Gdzie jest kolekcja dla starszych dziewczynek Mam wrażenie, że nie ma nic nowego, ślepa jestem? Może ktoś pomoże i poda linka? Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Nie mogę znaleźć 17.09.09, 10:47 dla starszych dziewczynek jest. jak juz wejdziesz w link ogólny, yo trzeba z boku kliknac w older girls. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Nie mogę znaleźć 17.09.09, 11:16 Działa wyłącznie ten drugi link od Verdbautet. Na ogólnej stronie dokładki jeszcze nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Juz jest rozszerzenie w NEXT!!! 24.09.09, 16:51 Na angielskiej stronie juz dodano rozszerzenie (cudne) kolekcji. Ne EU jeszcze nie Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Juz jest rozszerzenie w NEXT!!! 25.09.09, 09:49 Zaszalałam tym razem z ciuchami dla siebie )) Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Juz jest rozszerzenie w NEXT!!! 25.09.09, 09:51 Kupiłam teżx tę czapę z rekawiczkami dla młodej: www.next.co.uk/shopping/children/oldergirls/51/2 sa super, tylko jak ktoś ma córcię starszą, niż 4 latka, to lepiej brać czapę w rozm. 7-10lat, bo 3-6l. na młodą (4.5roku) była za mała i musiałam wymienić. Odpowiedz Link Zgłoś