kaka73 07.01.04, 14:06 proszę o opinie a temat tego wózka wersja wózka spacerowego plus wkładka dla oworodka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lujzi Re: emmaljunga - czy ktoś ma 07.01.04, 20:12 Miałam ten wózek wersja wózka spacerowego plus wkładka ale dla bliżniaków (dzieci mają dzisiaj 5,5 lata). Ale to jest właściwie to samo, mogę tylko go chwalić, używałam go przez 2,5 lata i w końcu muszałam go sprzedać dlatego że moje dzieci byli bardzo cięzkie. Bradzo jest to wygodny wózek, z duzymi kołami. Mam też 1,5 roczną córeczkę i zamierzałam kupić ten sam wózek (dla jednego dziecka oczywiście) ale ponieważ akkurat znalazłam na promocji wyższą wersji tego wózka (z gondolą) za bardzo atrakcyjną cenę kupiłam to. Tej chwili mam z kołami dmuchanymi a wcześniejszy wózek był z kołami z gumy a polecam ten pierwszy, jest jeszcze bardziej wygodne. Lujzi Odpowiedz Link Zgłoś
izams Re: emmaljunga - czy ktoś ma 09.01.04, 21:04 Witam - dokładnie taki miałam i używałam 2,5 roku ( od narodzenia az do momentu kiedy koleżance zależało właśnie na moim wózku ) Wersja pompowane koła i aluminiowy stelaż ( istotne - bo na tym kolorze stelaza nie ma nawet ryski - koleżanka ma granatowy to widac typowe stany zuzycia ) Wózek uzywany w róznym terenie spisał się znakomicie , drugi raz kupiłabym dokładnie to samo ( i bez gondoli mimo wielu artykułów , że MUSI być - w tej klasy wózku nie zauważyłam żadnych niebezpieczeństw , mimo , ze córka urodziła się jako wcześniak ) tylko z przekładaną rączką ( bo w teraz już tak robią ) Solidny , badrdzo porządny i bezpieczny wózek - jedynie bedzie problem jeśli musisz go wnosić po schodach - dość ciężki , i musi być większy bagażnik najlepij kombi. jako wózek spacerowy - też rewelacja, pozdrawiam , Iza Odpowiedz Link Zgłoś
kaka73 Re: emmaljunga - czy ktoś ma 12.01.04, 09:18 Dziękuję dziewczyny, mam nadzieję że i mnie będzie się super spisywał, bo już kupiliśmy ten wózek, ze stelażem stalowym właśnie, kolor wózka granatowo- bordowy w kratkę, bardzo nam się podobał, a ważne dla nas też było to, że ma regulację amortyzacji no i mojego męża przekonało to że jest wózkiem szwedzkim, a on pracuje w szwedzkiej firmie i to chyba jakieś zboczenie, bo od razu powiedział, że na pewno będzie niezawodny Pozdrowienia Karina i Karolinka (03.03.04?) Odpowiedz Link Zgłoś