czarna.perla 01.10.09, 22:47 Czy zawsze udaje Wam się wszystko sprzedać? Czy macie rzeczy, które kompletnie sprzedać się nie chcą mimo ładnych zdjęć i dobrego opisu.? Zmieniacie coś kiedy wystawiacie tą samą aukcję ponownie? W czym tkiwi klucz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: Do sprzedających na allegro 01.10.09, 22:54 Właśnie. Mogę zapytać o to samo. Wystawiam ładne ciuszki, głównie NEXT i HM w naprawdę niskich cenach i praktycznie zero zainteresowania. Zdjęcia mam naprawdę ładne, wyraźne, jasne. Coś tam się sprzeda ale niektóre ciuszki sprzedaję już od 3 miesięcy i nic. Już więcej straciłam na opłaty Nie wiem w czym tkwi klucz. Widzę na innej aukcji sweterek gdzie licytuje 10 osób. Sweterek idzie drożej niż w sklepie, nowy. Mój jest też śliczny, ładne zdjęcia, cena niższa i nic. Nie mam pojęcia od czego to zależy. U innych każda aukcja ma po kilku licytujących. U mnie nawet tylu obserwujących nie ma Nie mam pojęcia z czego to wynika. Aukcję czasem poprawiam, czasem nie, zależy. Ceny często zmieniam. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooczka Re: Do sprzedających na allegro 01.10.09, 22:58 A w jakim rozmiarze sprzedajesz? Może wyślij mi nick z allegro na priv, chetnie poogladam. Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: monikaa 02.10.09, 11:52 monikaa - ja znalazłam kiedyś twoje aukcje po paru opisach z forum i nie wyświetlały mi się zdjęcia, więc może to jest powód? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: monikaa 02.10.09, 12:01 No, nie żartuj! U mnie zawsze wszystko w porządku jest. Kurcze muszę to sprawdzić koniecznie. Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: monikaa 02.10.09, 12:13 monikaa - może to była tylko wina mojej przeglądarki, ale na wszelki wypadek poproś kogoś niech ci przejrzy aukcje na innym kompie niż twój. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.perla Re:do monikaa13 02.10.09, 12:53 możesz przysłac mi na priv swój nick z allegro albo link do jakiejś aukcji? może ja bym coś tam dla mojej córy wypatrzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Do sprzedających na allegro 01.10.09, 23:05 tez tak miewam, że czasem super ciuszki mi sie nie chcą sprzedać. Teraz mam fajna sukienke wystawioną, w stylu tych szarych z nowej kolekcji z Zary, też doskonałej jakości, i nic Fakt, ze firmy totalnie nieznanej w Polsce. Mam zasade, że więcej jak 3 razy nie wystawiam - jak sie nie sprzeda, to odlożę dla szwagierki - może będzie miała kiedys córeczkę Co do zmian - tak, czasem zmieniam zdjęcia, czasem daje niższą cenę. Kiedyś wystawiając cos ponownie dałam wyższą cenę i zaraz mi sie sprzedało - pewnie ludzie mysleli, ze był jakiś haczyk, skoro cena taka niska Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Do sprzedających na allegro 01.10.09, 23:18 Też mi się tak zdarza. Nieraz daję cenę wyższą, nieraz rezygnuję z licytacji na rzecz KUP teraz i wtedy się sprzedaje. Chciałam sprzedać pajaca Primark, licytacja - nic, kup teraz po pewnej cenie nic, w końcu kup teraz po wyższej cenie i udało się Róźnie bywa ale teraz naprawdę jest kiepski okres, ten koniec września. Może po wypłatach będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.perla Re: Do sprzedających na allegro 01.10.09, 23:27 piszcie może jaką rozmiarówkę sprzedajecie, może ktoś będzie zainteresowany. ja mam ubranka dla dziewczynki tak do 12 mies. i jakieś pojedyńcze dla chłopca też będę wystawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Do sprzedających na allegro 01.10.09, 23:52 piszcie może jaką rozmiarówkę sprzedajecie, może ktoś będzie > zainteresowany. Ja wystawiam ubrania na 2 lata przewaznie, choc akurat sukienka o ktorej wspomnaiłam jest na 3 lata, ale za szeroka na moją chudzinkę. Z tym, ze teraz to dopiero pewnie na przelomie pażdziernika i listopada jakies wyjściowe sukienki wystawię. Odpowiedz Link Zgłoś
ireland1 Re: czarna.perla 02.10.09, 09:59 A możesz dać mi linka do swojej aukcji,bo mnie interesują ciuszki dla dziewczynki . Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra Re: Do sprzedających na allegro 02.10.09, 08:58 Ja "zaprzyjażniłam się" z kilkoma kupującymi. Teraz- zanim wystawię na allegro, kontaktuję się z nimi i pytam, czy byliby zainteresowani. Może spróbuj w ten sposób? Sprzedasz szybciej, niejednokrotnie za lepszą cenę. Ja na przykład, sprzedałam już w ten sposób połowę letnich ubranek z tego roku Odpowiedz Link Zgłoś
mieeke Re: Do sprzedających na allegro 02.10.09, 09:54 Mój synek ma 10 miesięcy, sprzedaję ciuszki od 68-74 same H&M i Zara, mam też trochę Next. ZauważyŁam,że najchętniej wszyscy kupowali by za 1zł w KUP TERAZ Odpowiedz Link Zgłoś
dolores12 Re: Do sprzedających na allegro 02.10.09, 11:46 Słaby okres najwyraźniej.Ja wystawiłam parę moich ulubionych ciuszków Gap po córci, mając nadzieję, że za zarobione pieniądze kupię jej coś na święta i nic...czekam...Aukcje zawsze dopracowuję jak umiem, bo lubię fotografować i w ogóle mam bzika na punkcie estetyki. Ale wrzesień rzeczywiście czyści kieszenie, szczególnie jak ktoś ma dzieci w wieku szkolnym/przedszkolnym Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Do sprzedających na allegro 02.10.09, 12:59 W jakim rozmiarze wystawiasz ten Gap? Może masz ceny za wysokie? Bo ja np. nie jestem sklonna dać 60 zł za uzywana czapkę, a z takimi cenami tez sie spotkałam Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Do sprzedających na allegro 02.10.09, 13:06 Ja też nie. W zeszłym roku kupiłam kurtę NEXt dla córki za 26zł, bardzo fajna. W sumie jak nowa i to była dobra cena Mogłabym coś kupić fajnego za dobre pieniądze ale np. w życiu nie kupiłabym jakiejś tam sukienki czy sweterka NEXT za 70zł. Widzę, że ludzie za takie pieniądze kupują. Szok. W tym roku też poszukuję kurteczki ale nie za 200zł Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Do sprzedających na allegro 02.10.09, 13:10 To ja sie przyznam, ze kupilam uzywana kurtkę dla córci za ok. 130 zl, ale puchową, więc mam nadzieję, ze nie pożaluję tyle pieniedzy na uzywkę. Kupiłam zreszta chyba od forumki Natomiast szukam do tej kurteczki dodatkow i powoli sie załamuje - w sklepach realnych nic nie ma pasujacego, a na Allegro albo nowe Gap za ponad 100 zł komplet, albo uzywki tez w wysokiej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Do sprzedających na allegro 02.10.09, 14:26 czapki Gap są dośc drogie, wiec cenę 60 zł jestem jeszcze w stanie zrozumieć, ale sprzedałam kiedyś używaną czapke NEXT za 72 zł, a za nową zapłaciłam 5Ł. Odpowiedz Link Zgłoś
dolores12 Re: Do sprzedających na allegro 03.10.09, 15:12 Moim zdaniem 25 zł za sweterek Gap lub sztruksy, które były ze dwa razy noszone, to nie jest wygórowana cena.Za powyżej 50 sama bym nie licytowała.Pewnie cena wywyoławcza 1 zł bardziej przyciąga, ale opcja ceny minimalnej jest zbyt kosztowna imho, a nie chciałabym sprzedać tych rzeczy za złotówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra Re: Do sprzedających na allegro 14.10.09, 12:28 Jesli sprzedaję nie za pośrednictwem allegro to zawsze jest to pół ceny. Chyba że rzecz jest nowa z metkami ( też się tak zdarza) to wtedy cena jest taka za jaką kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Wszystko_gra 14.10.09, 11:47 Twój sposb jest dobry, tylko czy nie miałas problemów z tym, że ktoś dał jasno do zrozumienia iż nie życzy sobie takich maili? Mnie niechęć do narzucania się powstrzymuje przed tego typu sprzedażą, pomimo, że dwukrotnie w ten sposób kupiłam sporo ubrań dla córy. Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra Re: Wszystko_gra 14.10.09, 12:25 Osoby które kupowały u mnie przez allegro poprosiły w korespondencji o informację wraz ze zdjęciem i ceną za każdym razem jak będziemy się czegoś "pozbywać". Więc się kontaktuję zgodnie z umową. Właśnie sprzedałam 10 sukienek na lato 104-110 Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.perla monikaa13 02.10.09, 13:10 czy mogłabyś podac mi na priv jakiś namiar na twoje aukcje, może wypatrzyłabym coś dla mojej córy. dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Do sprzedających na allegro 02.10.09, 14:18 wystawiałam ostatnio 40 rzeczy, nie sprzedałam jednej. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Do sprzedających na allegro 02.10.09, 14:27 Stawiam na złe ceny lub złe aukcje poprostu, bo ja wystawiam przeważnie ok. 20 i coś tam uda mi się zawsze sprzedać. Ja w sumie dopiero zaczynam ale nie ma tak, że się nie sprzeda. Nieraz oczywiście kiepsko idzie, jak ostatnio ale coś tam ktoś kupi. W niższej cenie ale jednak. Najlepszy okres jak do tej pory, dla mnie to dwa pierwsze tygodnie września. Ale nawet i ostatnio poszło parę rzeczy i to nawe takich, o których myślałam, że będą problemowe. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Do sprzedających na allegro 02.10.09, 16:50 Ja mam koszulki,spodnie,trochę ręcznie robionych czapek Będę wystawiała berety.Kalosze, jedne śniegowce będą. Kurtkę zimową dla chłopca 134,kombinezon..za chwilę spodnie ok1220-128 wystawię.Polary chłopiec dziewczynka 1-2 lata.Kilka par butów. Prawie nie uzywaną chustę NATI 4,7m będę sprzedawać Naprawdę za niewielkie pieniądze. Muszę pozbyć się rzeczy żeby nowe kupować Swoją drogą sprzedaje się niewiele..jakiś mega zastój.Aukcje mam raczej dopracowane zdjęcia chyba też. Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: Do sprzedających na allegro 02.10.09, 18:55 u mnie jakoś idzie... raz lepiej, raz gorzej. Są dni kiedy sprzedają się większość aukcji a czasem sprzeda się 1 na 10 i to jeszcze po marnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: Do sprzedających na allegro 02.10.09, 19:55 zapomniałam dodać, że wystawiłam sukienkę za 19zł którą moja mała miała 2 razy a kosztowała 69zł i się nie sprzedała , wystawiając ją ponownie dodałam jedno zdjęcie z bluzką, i zaraz po 2 wystawieniu pojawiła się pierwsza oferta, poszła za 32 zł bo się o nią bili a potem jeszcze pani mnie pytała czy kupujący na pewno się zgłosił bo jej bardzo na niej zależy. Podobnie było ze spodniami. Albo wystawiałam kila par spodni w jednej cenie i rozmiarze poszły najgorsze a reszta nie. Nie rozumiem allegro... Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Do sprzedających na allegro 04.10.09, 15:19 ja znalazlam ostanio metode nie idealna ale moze czasami skutkuje. Do uzywanych ciuszkow moich dzieci glownie gapow i gymboree bo na takie jestem skazana z przyjemnoscia zreszta , wystawiam cos z aktualnej kolekcji, co wiem ze sie sprzedaje u innych sprzedawcow i jest na to sezon. Ludzie przynajmniej to chca zobaczyc, wchodza na moje konto i chyba zagladaja na inne aukcje, cos tam lekko sie rusza. Ale tez mam wiele aukcji , ktore wystawiam kilka razy Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk1 Moj sposób na allegro 14.10.09, 14:40 Ja od jakiegos czasu wystawiam prawie wszystko od 1 zł.Ostatnio sprzedałam ponad 100 przedmiotów z czego polowa to nowe ubranka NEXT (z racji mojego miejsca zamieszkania) a reszta po moim synku (na 104- 110 cm).Używane branka po synku poszly za znacznie większe kwoty niż dałam za nowe.Wiadomo ze jest ryzyko ze mozna sprzedac cos za 1 zł ale mi sie to zdarzylo tylko raz i byly to uzywane spodnie Ladybird kupione za pół funta wiec tragedii nie było (-: Po nowym roku bede wystawiala NOWE buty i czapki Next dla dziewczynek i dla chłopców. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ireland1 Re: sylaluk 14.10.09, 14:51 Ja jestem zainteresowana ciuszkami dla chlopca w roz 104-110 i dla dziewczynki w roz 74. Jezeli macie cos ciekawego piszcie na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk1 Re: sylaluk 14.10.09, 23:01 Niestety prawie wszystko po Synku juz sprzedalam, zostala mi tylko bluza next,bluza adidas, komplet next czpka i rekawiczki i jakies ubranka typowo letnie.Jezeli jestes zainteresowana to wysle Ci linka do moich aukcji na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Moj sposób na allegro 14.10.09, 18:40 Hmm ja osttanio spróbowałam od 1,5 i co sprzedałam dwie rzeczy za 1,5. Dziękuję bardzo będę wystawiać z wyższymi cenami. Odpowiedz Link Zgłoś
asiastach Re: Do sprzedających na allegro 14.10.09, 16:25 Poszukuje spodenek dla dziewczynki rurki z H&M lub Zara ( ewentualnie jakies fajne z innej firmy ) roz. 86 lub 92 moze ktoras z Was ma w swojej szafie do sprzedania lub wystawia aukcje dajcie znac na maila. Interesuje mnie opcja kup teraz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malwi_31 Re: Do sprzedających na allegro 14.10.09, 21:58 Dziewczyny a czy możecie napisać jak krok po kroku wkleić zdjęcie przez "Fotosik" lub jakiś inny program, bo kompletnie nie mam pojęcia. Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Do sprzedających na allegro 14.10.09, 23:22 Po przeczytaniu tego wątku trochę się obawiam czy w ogóle warto wystawiać aukcje Do pewnego czasu szło wszystko całkiem nieźle ale ostatnio (koniec sierpnia, pocz. września) ciuchy nie szły nawet po 6zł, straciłam tylko na opłatach za wystawienie. Może rozmiary mało chodliwe?(od niemowlaka do 2 lat). Jak mi nowe z metkami śpiochy i pajace szły po 9zł za 3 pak, albo kurtka 86 za 5zł to miałam ochotę wycofać aukcje Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Do sprzedających na allegro 14.10.09, 23:31 Albo pora nie taka (widziałam osoby, które sprzedawały polarowe pajace w czerwcu i lipcy, czy zimowe kurtki) albo zdjęcia złe albo zła pora zakończenia, czy opis aukcji niepełny. Z mojego doświadczenia jako klientki wynika, że dobre zdjęcia (dokładne + jakość), dokładny opis (wraz z wszystkimi wymiarami i stanem) oraz przejrzystość aukcji + dobra godzina zakończenia (np o 20 w niedzielę zamiast o 6 rano we wtorek) to wysoka cena. Pod warunkiem oczywiście, że to nie ciuch z lat 90tych. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Do sprzedających na allegro 14.10.09, 23:43 Ciuchy dobieram zawsze do pory roku, zdjęcia są wyraźne, duże, pokazują ciuch zawsze z przodu, z tyłu, dodatkowo rękawy czy nogawki itp., bez zbędnych udziwnień, ale wszystkie jednakowego formatu, wgrane z zewnętrznego serwera, opisy dokładne, z wymiarami. Aukcje przejrzyste bez migoczących dodatków, zbędnych obrazków, kończą się zwykle w sobotę lub niedzielę pod wieczór. Ciuchy po mojej córce czyli max 2 letnie, czasem ktoś z rodziny podrzuci inne ale tu akurat nie ma różnicy czy ciuch był kupiony rok temu czy 4 lata temu i pozostałe 3 leżał w szafie, nawet te starsze lepiej się sprzedawały, ale najważniejsze że zawsze w bardzo dobrym stanie. Chyba kupię lalkę albo będę wciskać migoczącą pstrokaciznę do opisu plus retusz fotek żeby ciuch był nie do poznania Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Do sprzedających na allegro 14.10.09, 23:49 Może za duża konkurencja, za malo komentarzy, za dużo negatywów, neutrali, może ciuchy nieatrakcyjnedla większości (nieprzeciętny gust)? Nie wiem, gdybam, bo na oczy nie widziałam Twojej aukcji. Może podrzuć przykładowy link (może być na gazetowego jak nie chcesz publicznie) to Ci powiem jako osoba z boku czy widzę tam coś nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Do sprzedających na allegro 14.10.09, 23:52 Komentarzy ponad 300 i są ok Widocznie ciuchy są byle jakie Nie mam linka bo nie mam wystawionych aukcji, a ostatnie sprzedane są zarchiwizowane, nie wiem jak je wyciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Do sprzedających na allegro 14.10.09, 23:54 Może miałaś jakieś charakterystyczne hasło w tytule aukcji? Wtedy wpisujesz w "szukaj" i oznaczasz "szukaj w zakończonych". Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Do sprzedających na allegro 14.10.09, 23:59 Ja też od dłuższego czasu zastawiam się w czym tkwi fenomen aukcji na allegro. Próbowałam już z wystawianiem od 1zł i nic. Ubranek po synku już nawet nie wystawiam bo szkoda zachodu, ludzie tylko oglądają a nie kupują. Próbuję sprzedać wózek który był używany zaledwie tydzień a tak stoi cały czas w domu i wyobraźcie sobie że owszem oglądających jest dużo ale nikt nie licytuje. Dodam, że sprzedaję go za 2/3 wartości ceny kupna i mimo to mam problem go sprzedać. A widziałam podobne wózki starsze, nawet roczne albo jeszcze dłużej użytkowane i sprzedawały się dobrze i nawet w ładnych kwotach. Druga sprawa nowy kombinezon firmowy z metkami (nie trafiłam z rozmiarem) też wystawiłam i nie sprzedał się a za używane ludzie płacili więcej niż za nowy. Czegoś tu nie rozumiem chyba że ludzie wolą kupić bardziej zużyte __________________________________ nasz CUD Mateuszek urodzony 16.11.2008 Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Do sprzedających na allegro 15.10.09, 00:11 tu też może się wszystko obijać o komentarze i jakośc aukcji Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Do sprzedających na allegro 15.10.09, 09:09 Mam same pozytywne komentarze a aukcja wg mnie jest przejrzysta, zdjęcia dobrej jakości duże __________________________________ nasz CUD Mateuszek urodzony 16.11.2008 Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Do sprzedających na allegro 15.10.09, 09:17 Ciuszki typowo sezonowe może wystawiłas w nieodpowiednim momencie? Ja sie w tym roku np. wstrzeliłam idealnie w szał na kombinezony Tchibo. Wystawiłam chyba w 1 połowie września i sprzedałam drozej niz kosztował nowy. W tym samym okresie wystawiłam fajne czapki Wójcik i tez poszły, ceny może nie jakies super hiper ale sie sprzedały A teraz jest zatrzęsienie kombinezonów, czapek i ludzie bardziej przebierają.... Natomiast w wystawianie pajacyków, body, kaftaników czyli drobizny - chyba bym sie nie bawiła, chyba, że naprawde super wzornictwo, markowe i w idealnym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: Do sprzedających na allegro 15.10.09, 09:29 Ja mam bardzo podobne spostrzeżenia. Mam wrażenie, ze błąd robię w złym czasie wystawiania aukcji. Mam tez towar, który ma bardzo duzą konkurencję, bo rozmiary 86-92-98. Nie idą mi ciepłe bluzy polarowe, spodnie, czy koszule wystawiane od 9,90, a wszystko firmowe. Wczoraj za to sprzedałam kozaki, ale zawdzięczam to chyba tylko pogodzie ________________ Pozdrawiam Azyli ________________ Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Do sprzedających na allegro 15.10.09, 09:51 Właśnie próbuję sprzedać kombinezon zimowy i faktycznie teraz jest zatrzęsienie i pewnie dlatego nie ma zainteresowania. A jeszcze miesiąc temu ludzie za używany płacili więcej niż za nowy __________________________________ nasz CUD Mateuszek urodzony 16.11.2008 Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Do sprzedających na allegro 15.10.09, 09:54 Wszystko zależy od ceny ale pewnie sprzedasz bez problemu. Ja np. osobiście nie rozumiem tego szału na zimowe ciuchy w sierpniu. Kupiłam właśnie córce kurtkę na jesień i dopiero powoli zaczynam szukać czegoś zimowego. Sama nie wiem jeszcze czy kombinezon czy kurtka. Pewnie jak spadnie śnieg to dopiero kupię więc jakby co to jeszcze chętni na zimowe są A kiedy wystawiacie świąteczne ciuszki? A kiedy wiosenne? Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Do sprzedających na allegro 15.10.09, 10:15 Ja też terz szukam zimowych i na prawdę widzę, że fajne ciuchy idą za duże pieniądze, bo sobie odpuszczam (nie będę płaciła 70 zł + przesyłka 10 za ciuch, ktry nowy kosztuje 90-100). Dlatego, niestety, stawiam albo na złe zdjęcia (co z tego, że sa duże i wyraźne jeśli np nieatrakcyjnie towar na nich wygląda?). Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Do sprzedających na allegro 15.10.09, 10:30 monikaa13 napisała: > A kiedy wystawiacie świąteczne ciuszki? A kiedy wiosenne? Nie wystawiam w ogóle, zdecydowałam się oddać za darmo, nieważne czy nowe z metkami czy używane. Daję sobie spokój z Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
minnie8 Re: Do sprzedających na allegro 15.10.09, 12:35 właśnie zakończyłam moja allegrową wyprzedaż.Na wystawionych ok 70 aukcji nie sprzedały się trzy ciuszki...no i z uzyskanych cen też jestem baaardzo zadowolonaMoże mamy bardziej chodliwy rozmiar??? Odpowiedz Link Zgłoś
kina1 Re: Do sprzedających na allegro 15.10.09, 12:51 A mogłabyś podac na maila wój nick z allegro. Pooglądam Twoje aukcje. Dziekuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Do sprzedających na allegro 15.10.09, 13:00 Ja też poproszę. Choć ja już oglądałam tyle i wszystkie są niby fajne, moje też ale inne się sprzedają a moje nie Odpowiedz Link Zgłoś