kasik_k2 02.10.09, 10:12 Gdzie w Warszawie mogę kupić strój dla 2-letniej córki na bal do przedszkola z okazji Halloween. Córka jest bardzo drobna, tak więc musi to być strój idealnie dopasowany. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mielin Re: bal 02.10.09, 10:45 Stroje tego typu widziałam w zeszłym roku w Złotych Tarasach w sklepie na 1p. mniej więcej od ul. Złotej z artykułami na imprezy, przyjęcia itp., nie pamiętam nazwy jakoś na G..., zajrzyj jeszcze w ZT do Marksa i Spencera, co roku mają duży wybór strojów karnawałowych, może na na H. będą mieli. Jeszcze dużo czasu, ja bym kupiła w USA, np. w GAP, Gymboree i inne firmy mają ogromny wybór, w końcu to wyłącznie ich "świeto". Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: bal 02.10.09, 13:07 > Stroje tego typu widziałam w zeszłym roku w Złotych Tarasach w sklepie na 1p. > mniej więcej od ul. Złotej z artykułami na imprezy, przyjęcia itp., nie pamięta > m > nazwy jakoś na G.. Godan ale nie wiem, czy maja takie małe. jesli to nie na juz, to poszukaj na Allegro. Widziałam, że stroje pojawily sie juz w Bhs w Arkadii - na pewno dynia, czarownica, i cos w rodzaju wróżki, po 79 zł (nie wiem, czy wszystkie w tej cenie). W Marks&Spencer w zeszłym roku były stroje przed Halloween, więc w tym roku pewnie tez będą, ale nie wiem, czy takie malutkie też. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: bal 02.10.09, 16:47 Na pewno będzie taniej niż w sklepie w centrum handlowym, a stroje wymiarowo są uniwersalne, zresztą dzięki wymiarom sprawdzisz sama www.allegro.pl/item759426870_halloween_piekna_grubiutka_dynia.html www.allegro.pl/item759644735_super_stroj_dynia_halloween_bal_itp_2_lata.html www.allegro.pl/item757194517_stroj_wiedzma_i_dynia_2_w_1_86_92_halloween.html www.allegro.pl/item756175067_halloween_piekna_grubiutka_dynia_1_2_lata.html www.partybox.pl/prod_8430_Kostium_dzieciecy_Slodka_dynia_1-2_lata.html Możesz też kupić odpowiednie dodatki bez stroju i także będzie przebranie: www.godan.pl/index.php?mode=sklep&action=maski&per=88&art=3052010&podkat= albo kamizelkę winylową www.godan.pl/index.php?mode=sklep&action=maski&per=48&art=305200A_POM&podkat= http://www.godan.pl/index.php? mode=sklep&action=maski&per=88&art=3052010&podkat= Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: bal 02.10.09, 16:50 jeszcze raz link do masek, które są świtne, zwłaszcza te z opaskami na włosy i różdżkami www.partybox.pl/kat_p_30,59_59_Maski_dla_dzieci.html Odpowiedz Link Zgłoś