k_brzydula 06.10.09, 11:19 Drogie mamy! Podpowiedzcie mi proszę, gdzie mogę kupić kombinezon Tchibo? (chciałabym go przymierzyć) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anek130 Re: kombinezon ... 06.10.09, 12:07 w sklepach Tchibo. Znajdź najlbiższy w Twojej okolicy. ANia Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: kombinezon ... 06.10.09, 13:54 Kombinezon dla dziecka to pomyłka. Nie wiem kto to wymyślił. Lepsze ocieplane spodnie i kurtka. Kombinezon nadaje się tylko na wyjście na sanki i powrót do domu. W tramwaju zdejmiesz kurtkę jak jest gorąco, kombinezonu raczej nie. W przychodni to samo, w sklepie - jak wyżej. W knajpie, w barze, w bibliotece. Młody miał jeden i już więcej mieć nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka Re: kombinezon ... 06.10.09, 14:06 ja dla swojego roczniaka mam kombinezon, wlasnie na wyjscie na dwor, na sanki itp, i kurtke, do samochodu, do sklepu itd, na poczatku kupilam spodnie ocieplane ale jak ubralam malego i w spodnie i w kurtke to byl taki napompowany ze ledwo chodzil, oddalam spodnie i kupilam kombinezon na polarku, z tych cienszych, bedzie mu o wiele wygodniej podczas zabawa na sniegu, a roznica w cenie miedzy spodniami a kombinezonem minimalna, przynajmniej w H&M, a komfort o ile wiekszy Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: kombinezon ... 06.10.09, 14:28 Alabamo, z całym szacunkiem, ale czy Ty wiesz, jak wygląda produkt określany jako "kombinezon Tchibo"? Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: kombinezon ... 06.10.09, 14:58 No właśnie, z całym szacunkiem. Kombinezony Tchibo są dwuczęściowe spinane zamkiem błyskawicznym (żeby śnieg nie wpadał pod kurtkę). Jak gorąco - odpinasz i zdejmujesz kurtkę. Albo nosi samą kurtkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: kombinezon ... 06.10.09, 14:30 Kupić możesz na Allegro. A przymierzyć... Nie mam pojęcia... Podobno w sklepach już ich nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
magda292 Re: kombinezon ... 06.10.09, 19:27 Nie wiem skąd jesteś. Ja widziałam kombinezon Tchibo dla dziewczynki we Wrocławiu, w centrum korona w sklepie Real. Na mnie nie zrobił większego wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: kombinezon ... 06.10.09, 20:19 a ja uważam kombinezon za absolutnie genialny wynalazek, a ocieplane spodnie ogrodniczki z kurtką za pomyłkę nie wyobrażam sobie zimy bez kombinezonu Odpowiedz Link Zgłoś
anna-mama Re: kombinezon ... 06.10.09, 21:50 Ja również jestem teg o zdania co poprzedniczka bo nie wyobrażam sobie żeby moje dziecko nie miało kombinezonu na zimę Jednoczęściowy do zabawy bądź długie spacery, kurtka do szkoły :0 Co do tematu to na allegro są Odpowiedz Link Zgłoś
olgaaaa24 Re: kombinezon ... 06.10.09, 21:55 Od czwartku mają być na nowo w Realu za cenę poniżej 40 zł.Sprawdz sobie w gazetce na ostatniej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: kombinezon ... 06.10.09, 22:37 Maja byc bo sa w gazece ,ale juz sa wykupione duzo wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
tedesca1 Re: kombinezon ... 07.10.09, 09:13 dokładnie kombinezon Tchibo to kurtka plus spodnie na szelkach, które za pomocą zamka można spiąć razem i mamy cały kombinezon czyli wszystkich można zadowolić a fakt są one w sklepach tchibo (cena 149zł) natomiast teraz jest na nie szał w realach, były po 59zł (bez metek tchibo) i mają być teraz za 39zł. Odpowiedz Link Zgłoś