mama_martynki 12.01.04, 16:15 Może ktoś kupił coś takiego dla swojego malucha i mógłby podzielić się wrażeniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
napaj Re: Samochód na akumulator 12.01.04, 23:54 my mamy ale nie samochód tylko motor firmy FEBERO i jest bomba. Myslałam o samochodziku i gdyby nie szczegółowa opinia sprzedawcy to chyba bysmy go kupili, a tak za te pieniążki które przeznaczyliśmy kupilismy najlepszy motor a nie kiepski samochód. Niestety żeby kupić samochód który pokona wszelkie większe nierówności trzeba trochę więcej zapłacić. Jednym słowem, dwulatek opanował sztukę jazdy w pięć minut, sąsiedzi na dole na początku nie wiedzieli co się dzieje jak mały jezdził po mieszkaniu a dziecko jest zachwycone. pozdrawiam Ania z Michałkiem Odpowiedz Link Zgłoś
ewok Re: Samochód na akumulator 13.01.04, 08:32 A dla dzieci w jakim wieku są te motorki? Dla dwulatka to nie za wcześnie? Bardzo mi się podobają takie pojazdy na akumulator (a jeszcze bardziej mężowi, ale Antoś ma na razie 16 miesięcy. Ale już we wrześniu skończy 2 latka, więc to mógłby być fajny prezent (jakbyśmy się zrzucili z dziadkami i chrzestnymi). Odpowiedz Link Zgłoś
napaj Re: Samochód na akumulator 15.03.04, 23:42 Nsz malec 23 pazdziernika skończył dwa latka a motorek zakupilismy na początku listopada. Powiem Ci że byłam w szoku że mój szkrab w pięć minut opanował jazdę.Po południu mąz z dziadkiem uczyli go jak skręcać i ćwiczyli wyczucie pedału gazu. Ważne jest aby dziecko wziąść ze sobą do sklepu i przymierzyć na dany pojazd, śmiesznie to brzmi ale tak mozna nazwać. Gdyby nie to to kupilibyśmy motorek który wizualnie nam sie podobał a gdy wsadziliśmy na niego Michała poprostu nie pasował i było mu ciasno. Nam również bardzo podobały się nam te pojazdy, urodziny to była wspaniała okazja, wszyscy dali pieniążki a my dołożylismy trochę. Mogę polecić sklep gdzie jest ogroooomny wybór modeli i kolorów. Co do cen to lepeij dołożyć parę groszy a kupić lepszy tzn. ważna jest wytrzymałość akumulatora i do ilu kilogramów może jezdzić dziecko. Przyznam się że my całkiem przypadkiem kupiliśmy chyba najlepszy motorek, przypadkiem bo nie zwracaliśmy na te rzeczy w ogóle uwagi a dopiero gdy zapłaciliśmy sprzedawca nam o tym powiedział. Ania mama Michałka 28 miesięcy który już wyglada za wiosna aby wyruszyć swym pojazdem na podboje dróg Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Samochód na akumulator 17.03.04, 04:07 ewok napisała: > A dla dzieci w jakim wieku są te motorki? Dla dwulatka to nie za wcześnie? > Ewok, tego typu srpzet mozna kupic w zaleznosci od roznych grup wiekowych. Nawet dla rocznych dzieci - wtedy maja bardoz mala predkosc, taka zeby dziecko moglo bez problemu wsiazc i wysiasc podczas jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
gag10 Re: Samochód na akumulator 16.03.04, 09:16 Hej, my całkiem niedawno kupiliśmy taki samochód naszemu synkowi i okazał on sie strzałem w dziesiątkę. Radek bardzo szybko opanował jazdę tylko jeszcze na razie nie może rozijać prędkości bo w mieszkaniu jest jednak za ciasno. Z niecierpliwością czekamy na słoneczko żeby wyruszyć na podbój ulic. Wcześniej też myśleliśmy o motorku ale ponieważ trafiła nam się okazja kupna nowego samochodu za bardzo małe pieniądze więc ją wykorzystaliśmy i jesteśmy zadowoleni, a patrząc na wyczyny synka wydaje mi sie on jednak bezpieczniejszy od motorka. POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaama Re: Samochód na akumulator 16.03.04, 14:23 Moj synek dostał na trzecie urodziny motorek (w wersji wyścigowej). Pojazd jest przeznaczony wg instrukcji dla dzieci w wieku od 3 do 8 lat (wagowo do 30 kg). Początkowo byłam przeciwna temu pomysłowi (zrzutka była babciowo-ciotkowa), ale teraz jak widzę jaką frajdę ma maluch - zmieniłam zdanie )) Też czeka niecierpliwie na stopienie śniegu, żeby wyjechać na "szerokie drogi" (w mieszkaniu ma dość ograniczone pole manewru). pozdrawiam kaaama Odpowiedz Link Zgłoś