maga9 12.10.09, 11:47 Od 15/10 maja byc w Biedronce rajstopki dzieciece... ogladalam je w necie na ich stronie... mnie sie podobaja, no i cena ok 7 zl, tylko nie wiem jak z jakoscia i trzymaniem rozmiaru? warto kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toja76 Re: rajstopki z biedronki 12.10.09, 12:10 są ok. Moja córka chodziła w nich w poprzednim sezonie. W tym udało mi się kupić z WOLI za tą samą cenę. Już w dotyku czuć różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: rajstopki z biedronki 12.10.09, 12:15 U nas się nie sprawdziły niestety. Strasznie zjeżdżały moje małe w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
aklekotka Re: rajstopki z biedronki 12.10.09, 13:45 U nas to samo Ja już ich więcej nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1306 Re: rajstopki z biedronki 12.10.09, 12:31 a gdzie wyszukałas te rajstopki, bo na stronie biedronki nic nie znalazłam a czekam na nie bo są naprawdę fajne, synek miał je już dwa sezony Odpowiedz Link Zgłoś
maga9 do asiula 12.10.09, 12:38 na stronie biedronki po lewej stronie jest katalog "trzymaj fason" Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: do asiula 12.10.09, 16:17 ja mam! zielone z jakimś królikiem na pupie i nogawkach - nieco ciemniejsze niż te z oferty. Właśnie z frotką wewnątrz. Są super - ciepłe, nie zjeżdżają i miłe w dotyku. Kuiłam jakoś niechcący jak syn miał zaledwie miesiąc i teraz je właśnie uzytkuje. Natomiast miałam też dziewczęce i rozmiary jakieś dziwne były, albo raczej rajtki mało rozciągliwe. Nie podobały mi się jakościowo - te niemowlęce dużo lepsze i śliczne. Idealne na zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
ninusia4 Re: do asiula 12.10.09, 17:05 Te z frotką wewnątrz są świetne (niestety chyba tylko malenkie rozmiary). Innych nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1306 Re: do asiula 12.10.09, 20:20 dziękuje, znalazłam jak pisałam są ok ale trzeba patrzeć na rozmiarowke bo czasami nawet te ca na metkach mają takie same rozmiary są rożnej wielkości, synek nosi 98/104 a nadal wchodzi w te biedronkowe 80/86 Odpowiedz Link Zgłoś
frestre Re: rajstopki z biedronki 12.10.09, 17:43 rozmiar niemowlęcych do 80-86cm w zeszłej zimy używałam i były świetne! mam jeszcze z poprzedniego roku bo kupiłam też większe Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: rajstopki z biedronki 12.10.09, 17:54 dokładnie niemowlęce są ok. Mnie sie udało kupić na wyprzedaży w biedronce za 50 gr za parę. Trochę sie bałam co bedzie, ale sprawdziły się idealnie. W tym roku młody się jeszcze mieści więc nadal uzywamy Odpowiedz Link Zgłoś
bluestarfish Re: rajstopki z biedronki 12.10.09, 21:17 Nooo, zainwestowawszy w nie całe 50gr to się faktycznie musiałaś "bać co będzie"... Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: rajstopki z biedronki 12.10.09, 21:41 wiesz to nie w kontekscie strat finansowych, tylko miałam obawe czy po użyciu dziecko mi świecić po nocach nie zacznie Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: rajstopki z biedronki 12.10.09, 22:33 kupowalam w zeszlym roku dla starszej córki,kolorystyka fajna i cena tez. ale sa bardzo mało rozciągliwe i maja szeroką górę-mojej szczupłej córce spadały.bardzo szybko sie poprzecierały tak ze nadawały sie tylko do noszenia pod spodnie na dwór.tych małych nie miałam wiec sie nie wypowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia_79 Re: rajstopki z biedronki 13.10.09, 07:54 dla mnie byly rewelacyjne,mowie o tych frotte. kupowalam co roku niestey mala wyrosla juz z rozmiaru Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: rajstopki z biedronki 13.10.09, 08:17 pisalam o tych dla starszych dziewczynek, poprzecierały sie to nie znaczy zrobily dziury tylko zostala sama cienka "siatka" z materiału. Odpowiedz Link Zgłoś