Dodaj do ulubionych

Smyk a kupon rabatowy

17.10.09, 13:46
Zakładam nowy wątek bo poprzedni zginął w gąszczu innych i do tego chyba miał tytuł nie związany ze smykiem.

Byłam dzisiaj. Faktycznie z kuponem z gazety jest obniżka 30% na cały asortyment. I nie było tak, jak niektórzy przypuszczali, że wiele rzeczy będzie na obniżce kilkuprocentowej (bo kupon nie łączy się z innymi promocjami) i że nie będzie można kupić na kupon.
Ja nie trafiłam na ŻADNĄ obniżkę poza jednym wieszakiem, gdzie były rzeczy przecenione na 29,90 (raczej z kolekcji wiosennej i letniej). Duży wybr kurtek, kombinezonów, zabawek. Kupiłam m. in. zimowe buty, czapę, szalik, kilka zabawek, wszystko na zniżkę.
W sklepie był istny ul (dobrze, że przyszłam z samego rana to tłum dopiero się zbierał, gdy wychodziłam). Jak komuś zależy, to niech się spieszy. Towaru zimowego dużo ale ludzi chętnych też. Większość wiedziała o obniższe 30% ale praktycznie nikt nie miał kuponu (pewnie akcja gdzieś nagłośniona bez szczegółów) - w związku z czym ze zniżki nie skorzystali.
Obserwuj wątek
    • carpediem30 Re: Smyk a kupon rabatowy 17.10.09, 16:15
      Ja odwiedziłam Smyka w Blue City i bardzo się ucieszyłam odkryciem, że do Smyka
      wróciły buty Ecco! Był nawet dość spory jak na Smyka wybór i w normalnych
      "eccowych" cenach. Kupiłam córce czarne półbuty summerdays ze zniżką i kilka
      gier. Do ciuchów już nie zaglądałam bo przy tej ilości, które moje dzieciaki
      mają w szafie byłby to już grzech big_grin
    • kara13 Re: Smyk a kupon rabatowy 17.10.09, 17:04
      a gdzie są te kupony? w jakiej gazecie?
      • nglka Re: Smyk a kupon rabatowy 17.10.09, 17:11
        "Mamo to ja" - tylko w tych z dodatkiem za 6,90 czy 7,90
        I zniżka tylko na ten weekend (17-18.10)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka