Dodaj do ulubionych

która lepsza parasolka

16.01.04, 19:18
czy ktoś jest w stanie powiedzieć która parasolka jest lepsza allegro bebe confort (lub ta nowa allegro plus) czy baby dreams travel lub buggy. Może ktoś wie ile kosztują??? I jeszcze jedno od jakiego wieku dziecko "nadaje się" do spacerówki???
Obserwuj wątek
    • kasiakm1 Re: która lepsza parasolka 16.01.04, 21:54
      nie wiem bo nie miałam żadnej z nich ale z tego cow iem to wózki z zupełnie
      innych półek. Bebeconfort ok 1000 zł a babydreams (te które wymieniłaś) 150-250.
      My mamy chicco ponee - dobry na wypady do sklepu, ale nic specjalnego - cena
      ok. 400 zł. wielką zaletą jest to że waży 5,5 kg.
      Pozdrawiam
      Kasia
      • joana123 Re: która lepsza parasolka 16.01.04, 22:30
        BC Allegro kosztuje ok 350-380 zł.Było już kilka postów na ten temat,ja sama
        mam ten dylemat i chyba zdecyduje się na BC Allegro,z tego co wiem to jest ona
        bardzo dobrze wyważona,tzn,przy wjeżdżaniu na krawężnik wystarczy lekko unieść
        do góry,nie trzeba się siłować.pozdr.joanna
    • krajka1 Re: która lepsza parasolka 17.01.04, 21:52
      Hej!
      Polecam BC Allegro. Jest dość lekka, dobrze się prowadzi i łątwo składa. My
      wozimy w nim okazyjnie naszą prawie 9,5 mies. córeczkę. allegro ma bardzo fajne
      kółka, takie jakby trochę gumowane i nas kosztował 260 złotych, kupowaliśmy w
      sklepie Akpolu, mają sklep internetowy www.swiatdziecka.pl, bardzo solidna
      firma, mają też trzy sklepy: jeden w Bydgoszczy, jeden w Gdańsku i jeden w
      Gdyni. Z tego, co zdążyłam zauważyć ceny tez bardzo korzystne, kupowaliśmy
      unich też fotelik 9-18 i był około 100 tańszy niż w innych sklepach, także
      naprawdę warto!
      Pozdrawiam!
      Krajka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka